من تقریبا تمام واکسن ها رو ایران زدم و اینجا فقط یه سری از سه گانه رو زدم، که بیمه دانشگاه پوشش داد و هزینه ای ندادم. یکی دو نفر دیگه رو هم می دونم که نهایتا هزینه رو دادن، از بیمه درخواست کردن و چکش براشون اومده.
پیشنهاد می کنم حداقل تست سل رو ایران بدین، یکی از بچه ها امسال مجبور شد عکس از سینه بگیره، در حالی که ایران به راحتی با یه ترزیق و دو سه روزه نتیجه اش می آد. البته که چه بهتر که تمام واکسن های لازم تو لیست Immunization Form دانشگاه رو تو ایران بزنین و اینجا تمرکزتون رو روی نطبیق با شرایط و غیره بذارین.
موفق باشین.
The millstone may break down, BUT the river continues it course to sea!
سلام
از دوستان که رشته مکانیک PhD هستند میشه راهنمایی کنند چه درسایی رو باید ترم اول انتخاب کرد؟و چند واحد میشه گرفت؟
ترجیحا درسایی باشه که نمره بیار باشه.
سمینار یک واحدی رو بردار. اگه Responisble Conduct of Reseach با یکی غیر از Jo Ann Lee بود بردار. تاکید می کنم با Lee برندار که الکی وقتتو می گیره.
احتمالا ریاضی یک رو هم. از اینا هم حداقل یکی رو بردار:
Flight Dynamics
Heat Conduction and Convection
Waves and Optics
Adv Fluid Mechanics
سلام دوستان
بالاخره پذیرش ما هم اومد با همون مبلغ فاند حدود 17000 تا. حالا من یه سوال داستم. ممنون می شم اگه کسی راهنماییم کنه.
با توجه به اینکه خود دانشگاه Total Cost of Study per Academic Year رومبلغ 36420 $ گفته ، میخوام بدونم برای بحث ویزا ، من فول فاند محسوب میشم یا پارشال فاند؟؟ و آیا باید bank statement ارایه کنم؟ اگه آره به دانشگاه یا سفارت یا هر دو؟ و با چه مبلغی؟
ممنون میشم اگر فوری راهنمایی کنید.
سلامو تبریک می گم
GASP هنوز نیومده؟ توی i20 مبلغ حدود 18000 دلار هم به عنوان GASP اضافه میشه به فاندتون و مابه التفاوت که خیلی نیست رو باید Bank Statement ببرین سفارت. معمولا هم توصیه میشه که تو همون حدودا باشه ، کمتر که اصلا نه، و خیلی بیشتر هم نباشه. مثلا اگه 1500 دلار لارم دارین، بین 2000 تا 2500 دلار باشه.
بازم سوالی بود در خدمتم
علاقه مندی ها (Bookmarks)