سلام به همگی. کسی هست که از دپارتمان Systems engineering and Engineering management این دانشگاه امسال پذیرش گرفته باشه؟ من خودم پذیرش گرفتم و میخواستم اطلاعات بیشتر بگیرم. ممنون
سلام به همگی. کسی هست که از دپارتمان Systems engineering and Engineering management این دانشگاه امسال پذیرش گرفته باشه؟ من خودم پذیرش گرفتم و میخواستم اطلاعات بیشتر بگیرم. ممنون
نگران نباشید، مواردی بوده که نتونستن به موقع ویزا بگیرن و بیان و برای اونها admission و fund رو دیفر کردن ولی یک application fee دیگه ازشون گرفتن.
در مورد GASP هم باید بگم که دانشجوهای PhD که فاند TA یا RA میگیرن بهشون GASP تعلق میگیره، ولی ترم قبل برای اولین بار به یکی از بچه های ایرانی تازه وارد GASP ندادن. البته اون شخص بدون فاند پذیرش گرفته بود و بعد از اینکه اومده بود بهش فاند دادن، یعنی توی I20 فاند و GASP ذکر نشده بود و فقط یک قول شفاهی بهش داده بودن.
وضعیت دپارتمان کامپیوتر این دانشگاه چطوره؟ تا حالا کسی فاند گرفته؟
شدیدا به یک پارتنر برای اسپیکینگ و همچنین نوشتن مقاله نیازمندم
برای تبادل رزومه پیام بدید
دوستان شارلوتی یه سوال؟ ایا GASP بیمه رو کاور میکنه؟ یعنی منظورم اینه که هر کی GASP میگیره این 863 دلار براش پرداخت میشه یا جدا خودش باید پرداخت کنه؟
سوال بعد تو پست ها قبلی بعضی گفته بودن فی شاید ویو بشه شایدم نشه. میخواستم بپرسم شرایط ویو فی چیه؟
سلام دوستان
شانس گرفتن پذیرش با فاند در این دانشگاه برایه ترم بهار چجوریه؟
سلام دوست عزيز
امكانش هست بفرماييد موقع انلاين اپلاى، همون آپلود ترنسكريپت براشون كافى بود يا افيشال هم نيازه؟
چون من يك روز بعد از اپلاى، clearinghouse review دريافت كردم ...! آيا اشنايى دارين با اين اخطاار؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)