سلام
دوستان برای سفر به شارلوت ارزونترین مسیر کدومه و ایا باید با دو پرواز رفت؟
چطور میشه از پروازهای داخلی استفاده کرد؟
سلام
دوستان برای سفر به شارلوت ارزونترین مسیر کدومه و ایا باید با دو پرواز رفت؟
چطور میشه از پروازهای داخلی استفاده کرد؟
دوستانی که درCharlotte درس میخونن
من میخام برا ژانویه بیام اونجا یه سفر یک هفته ای و دوست دارم از فرصت استفاده کنم و یه سر برم myrtle beach میخواستم بدونم اونجا میشه مثل فلوریدا زمستون رفتbeach یا سرده. ممنون میشم از راهنماییتون
The purpose of life is a life of purpose
Robert Byrne
سلام دوستان . من یه 6ماهه شارلت زندگی میکنم و واسه این دانشگاه اپلای کردم civil engineering undergradبرای spring 2016, حالا جواب اومده که قبولی .
اولین کاری که باید انجام بدم اینه که برم NinerNet اکانت باز کنم ولی Student ID ندارم! ... این آیدی رو از کجا باید بیارم؟ گفتن توی نامه ای که به آدرس خونه مون قراره فرستاده بشه هست گویا، درسته؟ چون من تو اکانت future 49er چیزی پیدا نکردم در مورد student ID ...
ممنون میشم کسی جوابم رو بده .
راستی اگه کسی هست از شارلوت و مشکلی نداره که بعدا ازش کمک بگیرم، پیام بده که در ارتباط باشیم ! مرسی
ویرایش توسط FlirTcia : January 25th, 2016 در ساعت 05:53 AM دلیل: حذف ایمیل
ویرایش توسط FlirTcia : January 25th, 2016 در ساعت 05:51 AM دلیل: حذف ایمیل
The millstone may break down, BUT the river continues it course to sea!
سلام :
امروز نامه پذیرش من برای دکتری مکانیک (رشته سیالات) برای فال 2016 از اینجا اومده. به من گفتند برای فاند با دپارتمان تماس بگیر ولی جواب ندادن اساتید. دوستانی که اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنند فاند و TA کی و چطوری اعلام میشه.
آیا دانشکده مکانیک فاندش خوبه؟
دوستان یه سوال مهم داشتم، یکی از اساتید تو فرستادن توصیه نامه تنبلی میکنه و من میترسم قبل از ددلاین نتونم سابمیت کنم اپلیکشنم رو، میشه پول اپلیکشن رو بدم و سابمیت کنم بعد توصیه نامه رو بفرسته؟ یا باید منتظر بشینم تا توصیه نامه فرستاده بشه بعد سابمیت کنم؟؟؟
به نظرم شما اپليكيشن رو حتي ناقص سابميت كن و بعد كاملش كن يا نهايتا با ايميل به منشي دانشكده رديفش كن
The millstone may break down, BUT the river continues it course to sea!
سلام ؛ وضعیت معماری این دانشگاه کسی میدونه چطوره؟ من معدل کارشناسیم پایینه میخواستم ممبنم میشه اینجا امیدوار باشم؟
دوستان عزیز سلام.
یک سوال فوری داشتم , تو قسمت uploading Portfolio برای معماری, هرچی portfolio رو آپلود میکنم, 100% پر میشه ولی آخرش یه eror میده. حتی سایز فایل رو هم خیلی پایین تر آوردم ازونچیزیکه میخواستن. کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ؟ چون باید تا فردا upload کنم...
علاقه مندی ها (Bookmarks)