سلام، دوستانی که برق-قدرت می خونن در این دانشگاه، چجوری است در برق-قدرت این دانشگاه؟ آیا قوی است؟ ممنونم
سلام، دوستانی که برق-قدرت می خونن در این دانشگاه، چجوری است در برق-قدرت این دانشگاه؟ آیا قوی است؟ ممنونم
Be Positive
یه شارلوتی دیگه هم پیدا کردم! جالبه که پاوریه. و جالبتر این که استادشم با من یکیهیه محله ایرانی نشین باید درست کنیم تو شارلوت!
سوال دوم ام اینکه دانشگاه تو فرم تست پوستی سل را توصیه کرده (PPD تو required ها نیست)
اما تو سایت healthcenter تو سوالات متداولش زده لازمه واسه اینترنشنال ها!! کسی میدونه قضیه چیه و کجا تهران میشه این تست و داد؟ از هرگونه پاسخ استقبال میشه :-)
3. Do I need a TB skin Test?
Most international students and students who have traveled abroad in the past five years are required to have a TB skin test within the past 12 months.
[QUOTE=apyfrd;779707]سوال دوم ام اینکه دانشگاه تو فرم تست پوستی سل را توصیه کرده (PPD تو required ها نیست)
اما تو سایت healthcenter تو سوالات متداولش زده لازمه واسه اینترنشنال ها!! کسی میدونه قضیه چیه و کجا تهران میشه این تست و داد؟ از هرگونه پاسخ استقبال میشه :-)
من تو يكي از اين فروم ها خوندم كه مثل اينكه تست پوستي سل ايران رو قبول ندارن و بايد همون جا انجام بديد.اگر چيز جديدي پيدا كرديد ما رو هم در جريان بذاريد
دوستان یک مسئله مهم ؛
من میخواستم دانشگاه شارلوت رو اپلای کنم ولی یکم موضوع سخت شد !
الان داشتم دپارتمان مربوط به علوم کامپیوتر رو نگاه میکردم ، اینا رو دیدم :
برای معدل که میگه GPA باید از 4 ، 3.5 رو داشته باشه طبق این :
The applicant should have a proven track record with undergraduate and Masters’ level GPA of 3.5 or better on a 4.0 scale.
برای GRE میگه :
it is expected that a successful applicant would have a minimum of 700 in the quantitative (155 in the new GRE format) and 500 in the verbal (153 in the new GRE format) sections of the GRE.
خب اینجوری که من نمیتونم اپلای کنم واسه این دانشگاه ، واقعا همینطوره ؟
چرا اینقدر بالا ؟
1978 cheyenne
علاقه مندی ها (Bookmarks)