!One hundred sixty-three thousand sq mi of awesomeness
intlsso@uncc.edu برا منم اومد![]()
Good morning Charlotte!
Charlotte Public Radio
DAWILSON@uncc.edu
Debbie Wilson, Administrative Assistant
International Student/Scholar Office
Room 202C, CHHS
UNC Charlotte
9201 University City Blvd.
Charlotte, NC 28223
ph: 704-687-7781; f: 704-687-3168
People, I f you have not accepted your awards online, please do it using your 49er account.
and a bad news regarding health insurance:
http://studenthealth.uncc.edu/conten...vices-pharmacy
I can not see any thing related to dentistry services
It's really a bad news, especially for me!
I don't know whether they have a premium option or not
you can find extra info regarding 2011 health insurance here, yet I am not in the mood of reading such documents right now :P
ویرایش توسط pimi810 : April 24th, 2012 در ساعت 11:02 PM
پیمان جان احساس می کنم که برداشت ات از اطلاعات موجود در این لینک صحیح نیست ، این خدمات ، خدمات رایگانی است که در کلینیک دانشگاه داده می شه و هیچ ربطی به بیمه درمانی ات نداره و بیمه درمانی ات در هر کجای آمریکا قابل استفاده است ، اما این که شامل چه آیتم هایی می شه رو من دقیق نمی دونم
نمی دونم از این جمله یکی از دوستام که توی شارلوته چه مقدار اطلاعات معتبر می شه استخراج کرد ، ولی اون من رو زنهار داد که مبادا هیچ کار دندانپزشکی ای رو بذاری برای اینجا، چون قیمت ها ناجوانمردانه بالاست : دی
حتما کارهای دندانپزشکی ات رو هر چقدر که می خواد هزینه اش بشه مهم نیست، این جا انجام بده
کاملا درسته.....کارای پزشکی فوق العاده گرونه اونجا....مثلا یکی از دوستام میگفت..برای یک سرما خوردگی معادل یک میلیون تومان ما خرج میشه.....دندونپزشکی که دیگه واویلاست.......همیشه از رسته ام راضی بودم.........اما از وفتی که دندونپزشکی رو شناختم...افسوس می خورم چرا دندونپزشکی نخوندم!!!!!![]()
I love you USA
علاقه مندی ها (Bookmarks)