جهت اطلاع:
امروز از دپارتمان مکانیک ایمیلی در باره شروع پروسه بررسی مدارک در کمیته پذیرش (دکتری) اومد.
جهت اطلاع:
امروز از دپارتمان مکانیک ایمیلی در باره شروع پروسه بررسی مدارک در کمیته پذیرش (دکتری) اومد.
به من پنجشنبه یه ایمیل دادن که پذیرفته شدم با فاند کامل برای سال اول
تبریک میگم خانم گل، میشه لطفا رزومه تون رو بگین؟
don't forget to smile
سلام دوستان
من لیسانس و فوق لیسانس هوافضا دارم و برای دکتری مکانیک این دانشگاه اقدام کردم
و پذیرش مستر دادند بهم!!! جالبه که گفتند کامیتی گفته که برای دکتری کوالیفای نیست
و باید مستر بخونه!!!!!
خلاصه بعدش یک ایمیل اومد که چون رکورد خوبی دارید برای فاند در نظر گرفته شدید!!!
خیلی تعجب کردم و میل زدم و متوجه شدم چون از هوافضا می خوام برم مکانیک مجبور
کردند که ارشد بخونم اول...
لیسانس هوافضا آزاد علوم تحقیقات: 14.72
ارشد هوافضا شریف: 16.5
2 سال سابقه تدریس در دانشگاه آزاد
تعداد خیلی خیلی زیاد (نزدیک به 20 بار) دستیار آموزشی در لیسانس و فوق
ژورنال ISI: دو!
ریکام: 4 عدد ریکام خوب
تافل: 110 (w&r&l = 29 - S = 23)
جی آر ای: q165 - v157 - w3 (واقعاً رایتینگ شاهکاری بود و کاملاً با تافل هم خونی داره!)
دیگه دیگه... یک مدرک تعمیر و نگهداری هواپیمای جت که بین المللی هم هست...
و رتبه 7 کنکور ارشد!
ویرایش توسط vv_matin : March 20th, 2013 در ساعت 10:06 AM دلیل: ترکیب دو پست چون هر دو توسط یک نویسنده و به فاصله زمانی کم ارسال شده.
سلام دوستان
من برای مستر صنایع از این دانشگاه پذیرش گرفتم ولی خوب هیچ فاندی حتی Tuition waiver هم گفتن در حال حاضر نمی تونیم بدیم
از دوستانی که اونجا هستن خواستم شرایط این دانشگاه رو بپرسم که آیا احتمال اینکه بتونم از ترم دوم حداقل شهریه رو یرام waive کنن هستش؟!!
خیلی بی نظم هستن
اول که recom letter به استادم نرسید 2 ماه پیش دستی فرستادم اونم اپلود نکردن بعد توی مسجشون نوشتم که فرستادم جوابی ندادن، یه ماه پیش پروندمو چک کردن دیدن ناقصه جواب اون مسج توی پروفایلو ندادن دیگه تا الانم هیچی نگفتن!!!
به من واسه دکترای برق همین چند ساعت پیش پذیرش دادن.
راجع به اصل قضیه هم لطف کردند و فقط فرمودند که ما TA نمی تونیم بدیم ، RA هم که ... خوشحالن این Yankeeها !
به من هم برای دکترای برق پذیرش دادن و البته گفتن که TA بهت نمیدیم! استادی هم که قبلا گفته بود رزومت خوبه اپلای کن دیگه جواب ایمیلم رو نمیده. خیلی هم خوب
علاقه مندی ها (Bookmarks)