صفحه 6 از 6 نخستنخست 123456
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 58 , از مجموع 58

موضوع: رشته دارو سازی در آلمان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Junior Member

پیش فرض پاسخ : رشته دارو سازی در آلمان

سلام دوستان من رشته آمار خوندم در دانشگاه روزانه و معدلم 13.29 هست. الان تصمیم دارم برای داروسازی آلمان اقدام کنم. کسی اطلاع داره که با اینکه من مدرک لیسانس دارم آیا باز هم نیازی هست که من دوره کالج 1 ساله m-kurs بگذرونم؟ یا اینکه راهی هست که مستقیم وارد رشته داروسازی بشم؟

Junior Member

سلام.
    من یک سال هست که داروسازی در ترکیه را شروع کردک و تصمیم دارم برای داروسازی آلمان اقدام کنم. کسی اطلاع داره آیا واحد ها معادل سازی میشه یا باید دوره کالج بگذرانم؟ چون مدرک دیپلم من ریاضی بوده. ممنون میشم سریع پاسخ بدید.

Junior Member

عرض سلام وخسته نباشید خدمت کارشناسان و راهنمایان محترم بنده میخواستم بدانم کسی که مدرک کارشناسی داروسازی داشته باشه از خارج از کشور و بخواد در آلمان و یکی از کشورهای اروپایی بورس بشه یا رایگان ادامه تحصیل بده آیا موردی هست یا خیر اگر راهنمایی کنید و نحوه اپلای کردن رو ممنون میشم

Junior Member

سلام. درمورد معادل سازی مدرک داروسازی در خارج از کشور، کشوری هست که دو ازمون و کارآموزی رو نخواد و مستقیم بورسیه تخصص بده؟

Junior Member

سلام گل مریم عزیز.
    من لاهور pharm.D می خونم. منتها اینجا شرایط خیلی سخته می خوام اقدام کنم برای کشور دیگه مثل آلمان.
    ممنون میشم اگر لطف کنید بفرمایید دانشگاه های آلمانpharm.D داره؟ و اگر داره نمرات سال اول من رو قبول می کنه؟
    شما اطلاع دارید کدوم کشور اروپاییه دیگه هست که pharm.D داشته باشه و البته به انگلیسی تدریس بشه
    یک دنیا ممنون میشم راهنماییم کنید.
    ویرایش توسط maxi1 : August 11th, 2017 در ساعت 11:50 AM

ApplyAbroad Hero sss666 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    medicine

نقل قول نوشته اصلی توسط delsa نمایش پست ها
    سلام گل مریم عزیز.
    من لاهور pharm.D می خونم. منتها اینجا شرایط خیلی سخته می خوام اقدام کنم برای کشور دیگه مثل آلمان.
    ممنون میشم اگر لطف کنید بفرمایید دانشگاه های آلمانpharm.D داره؟ و اگر داره نمرات سال اول من رو قبول می کنه؟
    شما اطلاع دارید کدوم کشور اروپاییه دیگه هست که pharm.D داشته باشه و البته به انگلیسی تدریس بشه
    یک دنیا ممنون میشم راهنماییم کنید.
    در آلمان این رشته به زبان آلمانی تدریس میشه وباید شما 2 سال برای یادگیری زبان آلمانی تا سطح مورد نظر وقت بزارید. و به احتمال زیاد باید ا اول شروع کنید و ممکن است نتونید از ترم های بالاتر اقدام کنید.

سلام من دانشجوی ترم اول داروسازی علوم پزشکی دولتی همدان هستم.
    امروز روز اول دانشگاه بود که این سایت بهم معرفی شد.
    اطلاعات من راجع به ادامه تحصیل دارو سازی در خارج از ایران در حد شایعات مردم هست.
    خوشحال میشم در مورد بورس دانشگاه های خوب و چگونگیش (ترجیحا مرحله به مرحله) اطلاعاتی به من بدید.
    فکر کنم اگر از ترم اول مسیرم رو در جهت تحصیل در خارج بزارم بهتر باشه.
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط gole maryam198 نمایش پست ها
    گل مریم عزیز، همه راهنمایی هات رو تو این فروم خوندم خیلی جامع و کامل بود. ممنون ازت. یه سوال ازت داشتم اون هم اینکه ساعات کاری داروسازا تو آلمان به چه شکله، آیا زمان کافی برای تفریح، مطالعه، سفر برای دکترهای داروساز هست یا به طور کلی همش ریسرچ و تحقیق هستش. روزی چند ساعت کار میکنن؟

صفحه 6 از 6 نخستنخست 123456

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)