صفحه 27 از 27 نخستنخست ... 1718192021222324252627
نمایش نتایج: از شماره 261 تا 270 , از مجموع 270

موضوع: انواع ویزا | ویزای دانشجویی | ویزای غیر دانشجویی | نحوه اقدام و مسائل مرتبط

  1. #261
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    ارسال‌ها
    13

    پیش فرض پاسخ : انواع ویزا | ویزای دانشجویی | ویزای غیر دانشجویی | نحوه اقدام و مسائل مرتبط

    سلام...ممكنه سفارت كسي وو به دليل سن زياد ريجكت كنه سر ويزاي تحصيلي؟ سن ٤٠ سال براي ارشد؟...

  2. #262
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2018
    ارسال‌ها
    1

    پیش فرض پاسخ : انواع ویزا | ویزای دانشجویی | ویزای غیر دانشجویی | نحوه اقدام و مسائل مرتبط

    سلام دوستان. من اخیرا برای پست دکترا پذیرش گرفتم و دعوت نامه ای که برام فرستادند برای ویزای R هست. میحواستم بدونم کسی از دوستان قبلا تجربه گرفتن این ویزا را داشته که بتونه من را در موارد زیر راهنمایی کنه؟
    1-تو سایتها نوشته که این ویزا مجانی هست ولی سفارت می گه که باید هزینه پرداخت بشه.
    2- ویزا 5 تا 10 ساله هست و حداکثر مدت اقامت 180 روز هست. می خواستم بدونم واسه من که پست داک هستم باید هر 6 ماه خروج بزنم؟

  3. #263
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2018
    ارسال‌ها
    3

    پیش فرض پاسخ : ویزای دانشجویی چین

    سلام
    من چندتا سوال داشتم ممنونم پاسخ بدید

    من برای کاری با ویزای کار یا توریستی به چین دارم‌میرم

    میخواستم بدونم‌ از اونجا میتونم اقدام کنم برای پذیرش دانشگاه و گرفتن بورسیه کامل در مقطع کارشناسی ارشد ؟؟ چه مدارکی مورد نیازه؟؟

    و اینکه مراحل صفر تا صد بورسیه گرفتن و پذیرش دانشگاه کسی هست کمکم کنه واقعا گیج کنندس برای من

    با سپاس فراوان

  4. #264
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2017
    رشته و دانشگاه
    M.Sc in Civil Engineering-structure
    ارسال‌ها
    18

    پیش فرض پاسخ : انواع ویزا | ویزای دانشجویی | ویزای غیر دانشجویی | نحوه اقدام و مسائل مرتبط

    نقل قول نوشته اصلی توسط javanmardi_ehs نمایش پست ها
    دوستان کسی نانجینگ هست؟
    Hi
    How can I help you ?

  5. #265
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2017
    رشته و دانشگاه
    M.Sc in Civil Engineering-structure
    ارسال‌ها
    18

    پیش فرض پاسخ : انواع ویزا | ویزای دانشجویی | ویزای غیر دانشجویی | نحوه اقدام و مسائل مرتبط

    نقل قول نوشته اصلی توسط nooramiri نمایش پست ها
    سلام دوستان وقت شما بخیر.
    ببحشید که در اینجا پست میذارم دیدم بچه ها در این پیج فعالترند
    میخواستم بدونم آیا کسی متاهل هست که از چین بورس یا پذیرش گرفته باشه؟ سوال من اینه که برای گرفتن ویزای همسر، آیا در چین یا ایران پرینت حساب بانکی میخوان؟ جهت ارایه به پلیس مهاجرت اون کشور؟
    یکی از دوستام که در چین هست گفت از اون خواستن و از خیلیای دیگه نخواستن. میخوام بدونم چه جوریه شرایط؟ آیا در همه دانشگاهها میخوان از بچه ها؟ یا نه
    لطفا راهنمایی کنید
    سلام

    در خصوص تجربه شخصی بنده خیر پرینت حساب بانکی لازم نبود. البته بنده بورسیه بودم. گرچه دوستان برای ویزا S2 ( اقامت همراه کمتر از 6 ماه ) هم اقدام کردن بدون پرینت حساب که البته ایشون هم بورس نبودن/

    روال کار بسیار ساده هست. شما تشریف آوردید چین بعد از تمدید ویزاتون (به رزیدنت پرمیت ) یک اشتغال به تحصیل. تصویر ویزا و پاسپورت و نامه درخواستتون و ... میفرستید برا همسرتون. بعد ایشون تشریف میبرند سفارت با ترجمه رسمی شناسنامه های هر دوتا تون برای ویزای S1 ( اقامت همراه بیشتر از 6 ماه ) اقدام میکنند. هزینه ویزا 100 دلار آمریکا هست. و 4 روزه آماده میشه.
    موفق باشید

  6. #266
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2017
    رشته و دانشگاه
    M.Sc in Civil Engineering-structure
    ارسال‌ها
    18

    پیش فرض پاسخ : ویزای دانشجویی چین

    نقل قول نوشته اصلی توسط Arash_ne نمایش پست ها
    سلام
    من چندتا سوال داشتم ممنونم پاسخ بدید

    من برای کاری با ویزای کار یا توریستی به چین دارم‌میرم

    میخواستم بدونم‌ از اونجا میتونم اقدام کنم برای پذیرش دانشگاه و گرفتن بورسیه کامل در مقطع کارشناسی ارشد ؟؟ چه مدارکی مورد نیازه؟؟

    و اینکه مراحل صفر تا صد بورسیه گرفتن و پذیرش دانشگاه کسی هست کمکم کنه واقعا گیج کنندس برای من

    با سپاس فراوان
    سلام
    معمولا برای بورسیه کامل باید یک استاد در دانشگاه مقصدپیدا کنید که شما رو بخواد و هر دانشگاه شرایط خاص خودش رو میخواد در کل. بسته به دانشگاه و شهر و نوع بورسیه شرایط متفاوت میشه. مدارک اولیه که برای ادامه تحصیل لازم دارید ترجمه گواهی اخرین مدرک تحصیلیتونه . کارنامه . 2 عدد توصیه نامه از اساتیدتون. انگیزه نامه . رزومه. ( نمره زبان و مقاله =شانس رو برای گرفتن بورسیه بسیار بالا میبره ) و همینطور نامه اکسپت از دانشگاه مقصد.
    شما با رفتن به چین میتونید برید به دانشگاه مورد نظرتون و با صحبت کردن با اساتید نامه اکسپت رو ازشون بگیرید ( 90% کار حله )
    و در اخر در وبسایت هر دانشگاه به صورت کامل در مورد روند اپلای و مدارک مورد نیاز برای بورسیه کامل و دقیق توضیح داده شده.

  7. #267
    Senior Member aminc آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    رشته و دانشگاه
    M.Sc. Mechanical Engineering
    ارسال‌ها
    551

    پیش فرض پاسخ : ویزای دانشجویی چین

    نقل قول نوشته اصلی توسط Sirhadi93 نمایش پست ها
    سلام
    معمولا برای بورسیه کامل باید یک استاد در دانشگاه مقصدپیدا کنید که شما رو بخواد و هر دانشگاه شرایط خاص خودش رو میخواد در کل. بسته به دانشگاه و شهر و نوع بورسیه شرایط متفاوت میشه. مدارک اولیه که برای ادامه تحصیل لازم دارید ترجمه گواهی اخرین مدرک تحصیلیتونه . کارنامه . 2 عدد توصیه نامه از اساتیدتون. انگیزه نامه . رزومه. ( نمره زبان و مقاله =شانس رو برای گرفتن بورسیه بسیار بالا میبره ) و همینطور نامه اکسپت از دانشگاه مقصد.
    شما با رفتن به چین میتونید برید به دانشگاه مورد نظرتون و با صحبت کردن با اساتید نامه اکسپت رو ازشون بگیرید ( 90% کار حله )
    و در اخر در وبسایت هر دانشگاه به صورت کامل در مورد روند اپلای و مدارک مورد نیاز برای بورسیه کامل و دقیق توضیح داده شده.
    سلام دوست عزیز
    من میخام برای کاراموزی3 ماهه برم چین به یک شرکت
    میشه منو راهنمایی کنی چه نوع ویزایی باید اقدام کنم
    اگه سایت هم مد نظره برام بفرت ممنون
    در بین تمامی مردم تنها عقل است که به عدالت تقسیم شده زیرا همه فکر می‌کنند به اندازه کافی عاقلند. "دکارت"
    همه رو دوست داشته باشیم، به همدیگه کمک کنیم "مهربان"



  8. #268
    ApplyAbroad Hero
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    رشته و دانشگاه
    ریاضی محض دانشگاه صنعتی شریف
    ارسال‌ها
    1,457

    پیش فرض پاسخ : انواع ویزا | ویزای دانشجویی | ویزای غیر دانشجویی | نحوه اقدام و مسائل مرتبط

    سلام چرا چین ویزای ترانزیت ندارد، من الان تو سفارت چین چک کردم زده، ویزای G که ترانزیت است باید همون ویزای وزیتوری L اپلای کنید که بیشتر یک هفته به طول می انجامد


    ممنون می شم کسی اطلاعات بیشتر داشت ما را راهنمایی کند
    ​هیچ آداب و ترتیبی مجو هر چه می خواهد‏ دل تنگت، بگو

  9. #269

    پیش فرض پاسخ : انواع ویزا | ویزای دانشجویی | ویزای غیر دانشجویی | نحوه اقدام و مسائل مرتبط

    سلام دوستان. من برای اینترنشیپ قراره برم هنگ کنگ. درخست ویزا دادم. کسی میدونه حدودا چقدر طول میکش تا ویزا بیاد؟ ممنونم.

  10. #270
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    رشته و دانشگاه
    industrial design,
    ارسال‌ها
    52

    پیش فرض پاسخ : انواع ویزا | ویزای دانشجویی | ویزای غیر دانشجویی | نحوه اقدام و مسائل مرتبط

    سلام. واسه عکسی که سفارت میخواد، عکس خانم ها باید بدون حجاب سر و مقنعه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

موضوعات مشابه

  1. آشنایی با اعضایی که برای سال 2013-2012 پذیرش گرفته اند
    توسط avand در انجمن تحصیل در فرانسه
    پاسخ: 13
    آخرين نوشته: September 21st, 2017, 10:08 AM
  2. پاسخ: 26
    آخرين نوشته: October 10th, 2011, 08:13 PM
  3. پاسخ: 205
    آخرين نوشته: October 10th, 2011, 01:55 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •