سلام
من رشتم مکیانیکه و این دانشگاهو به عنوان یکی از گزینه های آخرم در نظر داشتم. ولی الان که اومدم کامنتای دوستان رو دیدم متوجه شدم ظاهرا شرایطش این قدریم که فکر میکردم آسون نیست! مبخواستم ببینم با شرایط 1- کارشناسی: 15.30 - 2- کارشناسی ارشد: 16.82 - 3- تافل:94 (R:26, L:21, S:23, W:24) - جی ار ی:313 (verbal:150, quant:163, Aw:3) و یک مقاله ISI چهار تا کنفراسی و 2 سال سابقه تدریس تو دانشگاه با مدرک ترجمه شده رسمی چقد شانس گرفتن پذیرش با فاند دارم. راستش من از استاد نتونستم جواب بگیرم یعنی گفتن باید رسما مدارکتو بفرستی تا بررسی شه و تا الانم فکر میکردم ددلاینش 1 می! الان متوجه شدم که ظاهرا باید تا آخر ژانویه مدارکم برسه دستشون!
چون زمان هم محدوده خیلی ممنون میشم از دوستان نظراتشونو بگن و راهنماییم کنن که با این شرایط انجا اپلای کنم یا نه.
تا آخر ژانویه فکر می کنم.
من 15 ژانویه ریکام هام رسید 16 ژانویه ظهر میل زدن که:
Dear Student,
I am pleased to inform you that you have been recommended for admission to the University of Louisville. However, before you can be fully admitted to the University and receive an I-20, you must submit the information below for us to process your immigration documents. ***********************
البته ظاهرا این اکی شل و ول همون پذیرش دیگه ، البته دیرکتور مریوط به پذیرش دانشکده صنایع میل زد که تا فوریه خبر فاند میدیم. رشتم مکنیکه و لی یه استاد ازم خواسته بود صنایع اپلای کنم.
!Never Give Up
دوستان من این دانشگاه اپلای کردم و مدارک هم ارسال کردم که سایتشون زده به دستشون رسیده. ولی هیچ پیامی یا ایمیلی مبنی بر اینکه application کامل شده به من ندادن. همچنین این که application در چه مرحله ای هست هم معلوم نیست. می خواستم بدونم این دانشگاه ایمیلی یا چیزی مبنی بر اینکه اپلیکیشن کامل شده فرستاده براشون یا خیر. البته غیر از یک دانشگاه از دانشگاه های دیگه هم چنین پیامی دریافت نکردم.
ممنون.
یعنی هنوز student id و user id واستون نیومده؟
که برین اینجا http://ulink.louisville.edu پروفایلتون را تکمیل کنید؟
!Never Give Up
چرا اون اطلاعات اومده و از اون سایت فهمیدم که مدارکی که پست کردم به دستشون رسیده دیگه.
البته از اینکه گفتید پروفایل رو تکمیل کنم منظورتون رو متوجه نشدم. منظورتون چه چیزاهی هست که باید تکمیل بشه؟ اطلاعاتی علاوه بر مواردی هست که باید در زمان پر کردن فرم اپلیکیشن باید وارد بشه؟ اگر آره در کدوم قسمتش هستش؟ من در این سایتی که دادید چیزی پر نکردم تا جایی که یادم هست.
در همین سایت که فرمودید یک قسمت داره به نام View My Graduate Application Status که وضعیت اپلیکیشن رو اعلام نمیکنه و فقط میگه چه مدارکی بهشون رسیده. من انتظار داشتم چنین اطلاعاتی رو هم بده.
شما وضعیت اپلیکیشنتون رو چه طوری متوجه می شید؟ (مثلاً تحت بررسی هست یا رد شدن یا پذیرفته شدن و ...)
ممنون.
سلام
کسی از این دانشگاه رشته computer science جوابی نگرفته؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)