صفحه 6 از 10 نخستنخست 12345678910 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 94

موضوع: University of Louisville

Member bluen آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc in Mechanical Engineering

پیش فرض پاسخ : University of Louisville

نقل قول نوشته اصلی توسط fort knox نمایش پست ها
    سلام
    کسی میدونه که برای این دانشگاه قبل از پذیرش حتما باید مدارک را پست کنیم ؟ یا بعد از گرفتن پذیرش باید این کار و کنیم؟

با دانشکده چک کنید. تا جایی که من میدونم دانشکده مهندسی یا همون speed معمولا هارد کپی می خاد و حتی بعضی دانشکده ها نموارت تایید شده wes را میخان.
    !Never Give Up

Junior Member

سلام
    من رشتم مکیانیکه و این دانشگاهو به عنوان یکی از گزینه های آخرم در نظر داشتم. ولی الان که اومدم کامنتای دوستان رو دیدم متوجه شدم ظاهرا شرایطش این قدریم که فکر میکردم آسون نیست! مبخواستم ببینم با شرایط 1- کارشناسی: 15.30 - 2- کارشناسی ارشد: 16.82 - 3- تافل:94 (R:26, L:21, S:23, W:24) - جی ار ی:313 (verbal:150, quant:163, Aw:3) و یک مقاله ISI چهار تا کنفراسی و 2 سال سابقه تدریس تو دانشگاه با مدرک ترجمه شده رسمی چقد شانس گرفتن پذیرش با فاند دارم. راستش من از استاد نتونستم جواب بگیرم یعنی گفتن باید رسما مدارکتو بفرستی تا بررسی شه و تا الانم فکر میکردم ددلاینش 1 می! الان متوجه شدم که ظاهرا باید تا آخر ژانویه مدارکم برسه دستشون!
    چون زمان هم محدوده خیلی ممنون میشم از دوستان نظراتشونو بگن و راهنماییم کنن که با این شرایط انجا اپلای کنم یا نه.

نقل قول نوشته اصلی توسط bluen نمایش پست ها
    با دانشکده چک کنید. تا جایی که من میدونم دانشکده مهندسی یا همون speed معمولا هارد کپی می خاد و حتی بعضی دانشکده ها نموارت تایید شده wes را میخان.
    ممنون
    به graduate admissions office ایمیل زدم. گفتند حتماً باید مدارکو بفرستی، ولی نگفت تا کی باید به دستشون برسه.

Member bluen آواتار ها
    رشته و دانشگاه

تا آخر ژانویه فکر می کنم.

من 15 ژانویه ریکام هام رسید 16 ژانویه ظهر میل زدن که:
    Dear Student,

I am pleased to inform you that you have been recommended for admission to the University of Louisville. However, before you can be fully admitted to the University and receive an I-20, you must submit the information below for us to process your immigration documents. ***********************

البته ظاهرا این اکی شل و ول همون پذیرش دیگه ، البته دیرکتور مریوط به پذیرش دانشکده صنایع میل زد که تا فوریه خبر فاند میدیم. رشتم مکنیکه و لی یه استاد ازم خواسته بود صنایع اپلای کنم.
    !Never Give Up

Junior Member

دوستان من این دانشگاه اپلای کردم و مدارک هم ارسال کردم که سایتشون زده به دستشون رسیده. ولی هیچ پیامی یا ایمیلی مبنی بر اینکه application کامل شده به من ندادن. همچنین این که application در چه مرحله ای هست هم معلوم نیست. می خواستم بدونم این دانشگاه ایمیلی یا چیزی مبنی بر اینکه اپلیکیشن کامل شده فرستاده براشون یا خیر. البته غیر از یک دانشگاه از دانشگاه های دیگه هم چنین پیامی دریافت نکردم.
    ممنون.

Member bluen آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط pedramhsn نمایش پست ها
    دوستان من این دانشگاه اپلای کردم و مدارک هم ارسال کردم که سایتشون زده به دستشون رسیده. ولی هیچ پیامی یا ایمیلی مبنی بر اینکه application کامل شده به من ندادن. همچنین این که application در چه مرحله ای هست هم معلوم نیست. می خواستم بدونم این دانشگاه ایمیلی یا چیزی مبنی بر اینکه اپلیکیشن کامل شده فرستاده براشون یا خیر. البته غیر از یک دانشگاه از دانشگاه های دیگه هم چنین پیامی دریافت نکردم.
    ممنون.
    یعنی هنوز student id و user id واستون نیومده؟
    که برین اینجا http://ulink.louisville.edu پروفایلتون را تکمیل کنید؟
    !Never Give Up

Junior Member

یعنی هنوز student id و user id واستون نیومده؟
    که برین اینجا http://ulink.louisville.edu پروفایلتون را تکمیل کنید؟
    چرا اون اطلاعات اومده و از اون سایت فهمیدم که مدارکی که پست کردم به دستشون رسیده دیگه.
    البته از اینکه گفتید پروفایل رو تکمیل کنم منظورتون رو متوجه نشدم. منظورتون چه چیزاهی هست که باید تکمیل بشه؟ اطلاعاتی علاوه بر مواردی هست که باید در زمان پر کردن فرم اپلیکیشن باید وارد بشه؟ اگر آره در کدوم قسمتش هستش؟ من در این سایتی که دادید چیزی پر نکردم تا جایی که یادم هست.
    در همین سایت که فرمودید یک قسمت داره به نام View My Graduate Application Status که وضعیت اپلیکیشن رو اعلام نمیکنه و فقط میگه چه مدارکی بهشون رسیده. من انتظار داشتم چنین اطلاعاتی رو هم بده.
    شما وضعیت اپلیکیشنتون رو چه طوری متوجه می شید؟ (مثلاً تحت بررسی هست یا رد شدن یا پذیرفته شدن و ...)
    ممنون.

Junior Member

تا آخر ژانویه فکر می کنم.

من 15 ژانویه ریکام هام رسید 16 ژانویه ظهر میل زدن که:
    Dear Student,

I am pleased to inform you that you have been recommended for admission to the University of Louisville. However, before you can be fully admitted to the University and receive an I-20, you must submit the information below for us to process your immigration documents. ***********************

البته ظاهرا این اکی شل و ول همون پذیرش دیگه ، البته دیرکتور مریوط به پذیرش دانشکده صنایع میل زد که تا فوریه خبر فاند میدیم. رشتم مکنیکه و لی یه استاد ازم خواسته بود صنایع اپلای کنم.
    دقیقا من هم یه همچین جوابی 4 روز پیش گرفتم. ولی 2 هفته قبلش یه استادی بهم ایمیل زد گفت بهت فاند بدم میای اینجا؟ منم گفتم : آره... دیگم جوابی نداد... حالا یعنی باید بگم اون استاده بهم ایمیل زده یا با دپارتمان صحبت کنم؟

سلام
    کسی از این دانشگاه رشته computer science جوابی نگرفته؟

Member bluen آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط kave2446 نمایش پست ها
    دقیقا من هم یه همچین جوابی 4 روز پیش گرفتم. ولی 2 هفته قبلش یه استادی بهم ایمیل زد گفت بهت فاند بدم میای اینجا؟ منم گفتم : آره... دیگم جوابی نداد... حالا یعنی باید بگم اون استاده بهم ایمیل زده یا با دپارتمان صحبت کنم؟
    به نظرم بهترین کار اینه که با همون استاد تماس بگیرید و بگید که پذیرش اولیتون اکی شده و شروع کنید واسه رایزنی فاند با خودش!
    !Never Give Up