سلام.
میخواستم بدونم اینجا نهایتا کسی تونسته فاند بگیره؟ وضع عمرانش چطوره؟
سلام.
میخواستم بدونم اینجا نهایتا کسی تونسته فاند بگیره؟ وضع عمرانش چطوره؟
سلام بچه ها من چن تا سوال داشتم:
1. تو فرم ها بعضی مدارک از جمله sop ستاره دار نیستند خواستم بدونم اگه کل فرم ها رو سابمیت کنیم و اپلیکیشن فی رو بدیم دیگه نمیشه قسمت های خالی مونده ارو پر کرد؟ و کسری مدارک می خوریم؟
2. این دانشگاه کدی چیزی میدن که رو پاکت پستی باشه؟ میشه مدارک رو پست کرد بعد اپلیکیشن فی رو داد و مدارک رو کامل کرد یا باید اول فرمها رو تکمیل کنیم بعد مدارک رو پست کنیم؟
لطفا راهنمایی کنید
دوستان این دانشگاه wes evaluation نوشته میخواد
شما میدونین میشه اینو waive کرد یا نه
البته نوشته ببینید دپارتمان میخواد یا نه
حالا تا ایمیلمونو جواب بدن به خصوص واسه صنایع خبر دارید این لازمه یا نه
چون من که مدرکم دستم نیست بدم WES
دوستان من ایمیلی که به یکی از استادای اینجا دادم گفت نمره وربال 148 ایز پریفرد.
My GRE score: 304(V:143, Q:161, W:3.5)
با توجه به اینکه نمره وربال من کمتره کسی تجربه مشابه داره که اپلای بکنم یا نه؟ خیلی حساسن رو وربال؟
سلام
دوستان من اینجا اپلای کردم ریز نمرات و مدارک رسمی دارالترجمه رو واسشون اپلود کردم میگن این غیر رسمیه و WES میخواد. میشه مدارک اصلی رو پست کرد واسشون به جای WES؟
دوستانی که اینجا درس می خونند یا قبلا اپلای کردند لطف کنند جواب بدن.
دوستان به نظر شما این دانشگاه ارزش داره برای دکترا خوندن؟البته بصورت فول فاند
شما اول پذیرش فول فاند اینجا را بگیرید بعد فکر این باشید که از بین گزینه هاتون کدوم را انتخاب کنید. برای اینکه یک فرایند اپلای و انتخاب موفق داشته باشید باید تفکر اینچنینی را بزارید کنار. همه چیز رشته به رشته تفاوت داره. بدون اینکه بدونیم رشته شما و حوزه تحقیقاتتون چیه نمیشه نظر داد.
ضمنا پذیرش و فاند این دانشگاه کار ساده ای نیست lاز بچه های همین انجمن با جی آر ای 322 و تافل 107 ریجکت شده از اینجا.
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)