صفحه 1 از 100 123456789101151 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 999

موضوع: پرسش های کلی مهاجرت به کانادا - (فدرال و کبک)

  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Apr 2007
    ارسال‌ها
    60

    پیش فرض پرسش های کلی مهاجرت به کانادا - (فدرال و کبک)

    thanks
    do you have the same file for montrea city
    I will be really thankfull if you can help me.

  2. #2

    پیش فرض پاسخ : تورنتو و مهاجرت

    سه فايل مصاحبه سفارت كانادا براي مهاجرت
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست

  3. #3

    پیش فرض پاسخ : تورنتو و مهاجرت

    مراحل مهاجرت به كانادا و تخمين هزينه هاي لازم
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست

  4. #4

    پیش فرض پاسخ : تورنتو و مهاجرت

    مراحل مهاجرت به كانادا و تخمين هزينه هاي لازم به فارسي
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست

  5. #5

    پیش فرض اقامت / اقامت دائم ؟

    سلام دوستان

    من تمام پست های فروم "مهاجرت و زندگی در کانادا" رو خوندم و جواب خیلی از سوال هام رو پیدا کردم
    و این چند سوال هم برام به وجود اومد:

    فرق اقامت با اقامت دائم چیه؟
    شرط حضور 2 سال از 5 سال برای تمدید اقامت فقط برای یک باره؟
    اقامت بعد از تمدید به اقامت دائم تبدیل میشه؟
    اقامت دائم = پاسپورت کانادائی؟

    با تشکر


  6. #6

    پیش فرض پاسخ : اقامت / اقامت دائم ؟


    24 بازدید و 0 پاسخ :'(

    این برداشت منه، می نویسم بگین درسته یا نه!

    دانشجوی PHD فورا یا حداکثر یک سال بعد از ورودش می تونه تقاضای مهاجرت بده و حدود 1 تا 2 سال بعد PR card می گیره؟
    از اون موقع اگه 2 سال متوالی کانادا بمونه پاسپورت؟

    درست گفتم؟


  7. #7
    ApplyAbroad Champion

    تاریخ عضویت
    Oct 2007
    ارسال‌ها
    633

    پیش فرض پاسخ : اقامت / اقامت دائم ؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط hey-you
    سلام دوستان

    من تمام پست های فروم "مهاجرت و زندگی در کانادا" رو خوندم و جواب خیلی از سوال هام رو پیدا کردم
    و این چند سوال هم برام به وجود اومد:

    فرق اقامت با اقامت دائم چیه؟
    شرط حضور 2 سال از 5 سال برای تمدید اقامت فقط برای یک باره؟
    اقامت بعد از تمدید به اقامت دائم تبدیل میشه؟
    اقامت دائم = پاسپورت کانادائی؟

    با تشکر

    سلام
    حالتون خوبه؟
    شما وقتی مثلا پذیرش داری از یه دانشگاه تو کانادا از سفارت ایران ویزا گرفتی در موقع ورود به کانادا و در فرودگار برای شما study permit صادر میشه که تاریخ انقضایی داره و باید تمدید شه.
    اگه شما پیشنهاد کار از کانادا داشتی و ویزا گرفتی بهتون work permt می دن.
    شما هر وقت که از کانادا خارج شدین چون برای ایرانیا ویزایی که صادر میشه باهاش نمیشه چندین دفعه به کانادا وارد شد بایدبرای هر ورودتون به کانادا درخواست ویزا بدین.
    اگه study permit بیشتر از یکسال اعتبار داشت میشه درخواست اقامت دائم داد. یعنی فرقی نمیکنه که mater باشه یا PH.D .( دوستان لطفا منبع اینو اگه تو سایت اداره مهاجرت سراغ دارید بذارین، دست گلتون درد نکنه )
    بعد از گرفتن اقامت دائم باید از 4 سال 3 سالو در کانادا باشین که بعد از اون درخواست تابعیت میدین که بعد از گذروندنه روالش شما تابعیت کانادا و پاسپورت کانادا رو می گیرین.

    درباره تمدید اقامت دائم اطلاعی ندارم . کمکککک
    البته شما گفته بودین که تمدید اقامت؟؟؟ میشه اقامت دائم ! که حرف اشتباهیست

  8. #8

    پیش فرض پاسخ : اقامت / اقامت دائم ؟

    study permitلازم نیست 1سال اعتبار داشته باشه. این یک سال مال وقتیه که از یک کشور دیگه (غیر از ایران و کانادا) اقدام کنی.

  9. #9
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2008
    ارسال‌ها
    3

    پیش فرض پاسخ : تورنتو و مهاجرت

    آقا سوال :
    1) اگه من پذیرش مالزی رو مثلا داشته باشم و برم کوالالامپور ، و بخوام از اونجا برم کانادا همین که رسبدم مالزی ، بلیط برای کانادا بگیرم کافیه ؟ (غیر قانونی) --- مشکلات ویزای ترانزیت و .... چیه ؟

  10. #10
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2008
    ارسال‌ها
    90

    پیش فرض پاسخ : اقامت / اقامت دائم ؟

    سلام

    اولا که از داخل کانادا هم لازم هست! . این هم سایت ای که blue sky جان

    درخواست کرده بودند http://www.cic.gc.ca/english/informa...pply-where.asp

    که در ضمن نشون هم میده که از داخل کانادا هم لازم هست 1 سال اعتبار داشته

    باشه( تازه
    وقتی از داخل کانادا درخواست میکنی هم باید 1 سال اعتبار داشته

    باشه, هم این که باید در همان لحظه حضورت قانونی باشه( به صورت lawfull اونجا باشی‌ ) هم اول سایت و بخونین هم کنار اسم کانادا رو بخونین


    تمدید اقامت دایم که معنی‌ نداره.

    ولی‌ کلا خیلی‌ از کشور‌های اروپایی‌ این اجازه رو نداشتن که اقامت ۲ تا کشور(آن کشور اروپایی‌ با کانادا به صورت همزمان
    ) رو با هم داشته باشن

    و در نتیجه P.R و که میگرفتن دیگه هیچ وقت citizenship و نمیگرفتن و تا آخر عمر به صورت P.R اونجا

    زندگی‌ میکردند.خوشبختانه ما ایرانی‌‌ها این یکی‌ دردسر واو نداریم و از آنها سر هستیم!یک جا این ایرانی‌ بودن به دردمون خورد!

    اما جدیدا این minister جدید!! کلی‌ بهشون(به این‌هایی‌ که فقط P.R میگیرن و هیچ وقت درخواست citizenship نمیکنن) گیر داده!!

    Everything is possible,especially happiness

صفحه 1 از 100 123456789101151 ... آخرینآخرین

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •