صفحه 1 از 97 123456789101151 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1003

موضوع: پرسش های کلی مهاجرت به کانادا - (فدرال و کبک)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Apr 2007
    ارسال‌ها
    60

    پیش فرض پرسش های کلی مهاجرت به کانادا - (فدرال و کبک)

    thanks
    do you have the same file for montrea city
    I will be really thankfull if you can help me.

  2. #2

    پیش فرض پاسخ : تورنتو و مهاجرت

    سه فايل مصاحبه سفارت كانادا براي مهاجرت
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست

  3. #3

    پیش فرض پاسخ : تورنتو و مهاجرت

    مراحل مهاجرت به كانادا و تخمين هزينه هاي لازم
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست

  4. #4
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    ارسال‌ها
    2

    پیش فرض پاسخ : تورنتو و مهاجرت

    سلام

    من چرا نمیتونم فایلی که پیوست کردین رو دسترسی داشته باشم؟

    ممنون

  5. #5

    پیش فرض پاسخ : تورنتو و مهاجرت

    مراحل مهاجرت به كانادا و تخمين هزينه هاي لازم به فارسي
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست

  6. #6
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    ارسال‌ها
    1

    پیش فرض پاسخ : تورنتو و مهاجرت

    متاسفانه این فایلIRANTO_Iran-Toronto, Immigrating to Canada as a Skilled worke...pdf باز نمیشه.ممکنه کمک کنید تا به این
    فایل دسترسی پیدا کنم.

  7. #7

    پیش فرض اقامت / اقامت دائم ؟

    سلام دوستان

    من تمام پست های فروم "مهاجرت و زندگی در کانادا" رو خوندم و جواب خیلی از سوال هام رو پیدا کردم
    و این چند سوال هم برام به وجود اومد:

    فرق اقامت با اقامت دائم چیه؟
    شرط حضور 2 سال از 5 سال برای تمدید اقامت فقط برای یک باره؟
    اقامت بعد از تمدید به اقامت دائم تبدیل میشه؟
    اقامت دائم = پاسپورت کانادائی؟

    با تشکر


  8. #8

    پیش فرض پاسخ : اقامت / اقامت دائم ؟


    24 بازدید و 0 پاسخ :'(

    این برداشت منه، می نویسم بگین درسته یا نه!

    دانشجوی PHD فورا یا حداکثر یک سال بعد از ورودش می تونه تقاضای مهاجرت بده و حدود 1 تا 2 سال بعد PR card می گیره؟
    از اون موقع اگه 2 سال متوالی کانادا بمونه پاسپورت؟

    درست گفتم؟


  9. #9
    ApplyAbroad Champion

    تاریخ عضویت
    Oct 2007
    ارسال‌ها
    633

    پیش فرض پاسخ : اقامت / اقامت دائم ؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط hey-you
    سلام دوستان

    من تمام پست های فروم "مهاجرت و زندگی در کانادا" رو خوندم و جواب خیلی از سوال هام رو پیدا کردم
    و این چند سوال هم برام به وجود اومد:

    فرق اقامت با اقامت دائم چیه؟
    شرط حضور 2 سال از 5 سال برای تمدید اقامت فقط برای یک باره؟
    اقامت بعد از تمدید به اقامت دائم تبدیل میشه؟
    اقامت دائم = پاسپورت کانادائی؟

    با تشکر

    سلام
    حالتون خوبه؟
    شما وقتی مثلا پذیرش داری از یه دانشگاه تو کانادا از سفارت ایران ویزا گرفتی در موقع ورود به کانادا و در فرودگار برای شما study permit صادر میشه که تاریخ انقضایی داره و باید تمدید شه.
    اگه شما پیشنهاد کار از کانادا داشتی و ویزا گرفتی بهتون work permt می دن.
    شما هر وقت که از کانادا خارج شدین چون برای ایرانیا ویزایی که صادر میشه باهاش نمیشه چندین دفعه به کانادا وارد شد بایدبرای هر ورودتون به کانادا درخواست ویزا بدین.
    اگه study permit بیشتر از یکسال اعتبار داشت میشه درخواست اقامت دائم داد. یعنی فرقی نمیکنه که mater باشه یا PH.D .( دوستان لطفا منبع اینو اگه تو سایت اداره مهاجرت سراغ دارید بذارین، دست گلتون درد نکنه )
    بعد از گرفتن اقامت دائم باید از 4 سال 3 سالو در کانادا باشین که بعد از اون درخواست تابعیت میدین که بعد از گذروندنه روالش شما تابعیت کانادا و پاسپورت کانادا رو می گیرین.

    درباره تمدید اقامت دائم اطلاعی ندارم . کمکککک
    البته شما گفته بودین که تمدید اقامت؟؟؟ میشه اقامت دائم ! که حرف اشتباهیست

  10. #10
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    ارسال‌ها
    17

    پیش فرض پاسخ : اقامت / اقامت دائم ؟

    Hi every body
    Sorry for my writing in English because I don't have Farsi keyboard,
    Permanent residency (PR) in Canada is for 5 years and after that you have to fill 2 years stay and living in Canada to be eligible for applying renewal of your PR
    Although there are some tackles in this regard, for example you have prove that you are resident of Canada it means you try to have been settled in Canada and not just getting PR and stay like tourists

    Passport means getting citizenship and you will be eligible to get citizenship if you be a resident of Canada ( not just staying as tourist ) for 3 year in recent 4 years
    I wish happy times
    نقل قول نوشته اصلی توسط Blue Sky نمایش پست ها
    سلام
    حالتون خوبه؟
    شما وقتی مثلا پذیرش داری از یه دانشگاه تو کانادا از سفارت ایران ویزا گرفتی در موقع ورود به کانادا و در فرودگار برای شما study permit صادر میشه که تاریخ انقضایی داره و باید تمدید شه.
    اگه شما پیشنهاد کار از کانادا داشتی و ویزا گرفتی بهتون work permt می دن.
    شما هر وقت که از کانادا خارج شدین چون برای ایرانیا ویزایی که صادر میشه باهاش نمیشه چندین دفعه به کانادا وارد شد بایدبرای هر ورودتون به کانادا درخواست ویزا بدین.
    اگه study permit بیشتر از یکسال اعتبار داشت میشه درخواست اقامت دائم داد. یعنی فرقی نمیکنه که mater باشه یا PH.D .( دوستان لطفا منبع اینو اگه تو سایت اداره مهاجرت سراغ دارید بذارین، دست گلتون درد نکنه )
    بعد از گرفتن اقامت دائم باید از 4 سال 3 سالو در کانادا باشین که بعد از اون درخواست تابعیت میدین که بعد از گذروندنه روالش شما تابعیت کانادا و پاسپورت کانادا رو می گیرین.

    درباره تمدید اقامت دائم اطلاعی ندارم . کمکککک
    البته شما گفته بودین که تمدید اقامت؟؟؟ میشه اقامت دائم ! که حرف اشتباهیست

صفحه 1 از 97 123456789101151 ... آخرینآخرین

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •