صفحه 11 از 101 نخستنخست ... 2345678910111213141516171819202161 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 1003

موضوع: پرسش های کلی مهاجرت به کانادا - (فدرال و کبک)

  1. #101
    ApplyAbroad Guru
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ارسال‌ها
    15,372

    پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا - سوالات کلی (فدرال و کبک)

    نقل قول نوشته اصلی توسط bana نمایش پست ها
    با سلام،

    یه سوال کلی‌ دارم. من شنیدم کسی‌ که داخل ایالت Ontario دانشجوی PhD هست پس از یک سال میتونه برای PR اقدام کنه. یه قول هم شنیدم که بلافاصله که PhD رو شروع کرد میتونه اقدام کنه. آیا درسته؟ کدوم قول درسته؟

    پیشاپیش ممنون
    اگر منظورتون تحت provincial nominee Class است، هیجکدام درست نیست. در کبک میتوانید پس از یکسال تحصیل اقدام کنید ولی در انتاریو باید درستان تمام شده باشد. سقف ظرفیت هم 1000 نفر در سال است.

    http://www.ontarioimmigration.ca/en/...DENTS_PHD.html

  2. #102
    Member SoheilM آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2011
    رشته و دانشگاه
    F.A.B, UdeM
    ارسال‌ها
    201

    پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از دريافت فايل نامبر تا دعوت به مصاحبه (کبک)

    نقل قول نوشته اصلی توسط bbllrn نمایش پست ها
    بسیار ممنون از لطف شما

    آیا کسی که پی آر خودشو دریافت میکنه، میتونه همون موقع برای citizenship اقدام نکنه؟! منظورم اینه که فرضاً پی آر خودشو همین الآن دریافت کرده باشه، ولی برای شهروندی 4، 5 سال دیگه اقدام کنه؟ آیا بهش یه همچین اجازه ای رو میدن؟!

    خیلی سپاسگذارم
    ببینید. شما بایستی چندین سال از گرفتن pr تون بگذره. طبق متنی که براتون فرستادم. اگر دقت بکنید موید این موضوعه...... حالا تصمیم گرفتین که پاسپورت کانادایی بگیرین. اونوقت بایستی ببینید توی این مدتی که pr بودین چقدر وقت تو کانادا بودین بعد اگر واجد شرایط مذکور سیتیزنی هستید اقدام کنید یه سری فرمه پر میکنید میفتیید Passport Canada. بعد میتونید n تا کشور برید.

    (-:
    C.S.Q: 16.05.2010>>>Federal File No.: 18.05.2010>>>2nd Interview: 24.01.2011>>>Medical Received: 24.01.2011>>>Results Submitted: 07.02.2011>>>Passport Requested for Canadian Permanent Résidence Visa via E-mail: 16.08.2011>>>Visa Issued on 11.09.2011>>>>>Became a Permanent Résident of Canada on 18.11.2011 at Dorval Int'l Airport
    "Le Canada, ce n'est pas un pays, c'est l'hiver "Gilles Vigneault

  3. #103
    ApplyAbroad Guru
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ارسال‌ها
    15,372

    پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از دريافت فايل نامبر تا دعوت به مصاحبه (کبک)

    نقل قول نوشته اصلی توسط bbllrn نمایش پست ها
    بسیار ممنون از لطف شما

    آیا کسی که پی آر خودشو دریافت میکنه، میتونه همون موقع برای citizenship اقدام نکنه؟! منظورم اینه که فرضاً پی آر خودشو همین الآن دریافت کرده باشه، ولی برای شهروندی 4، 5 سال دیگه اقدام کنه؟ آیا بهش یه همچین اجازه ای رو میدن؟!

    خیلی سپاسگذارم
    دو موضوع کاملا متفاوت رو باید درنظر بگیرید:
    1) هنگامیکه برای سیتیزن شیپ اقدام میکنید، باید حداقل سه سال از چهار سال قبل رو با اقامت دائم در کانادا زندگی کرده باشید تا واجد شرایط اقدام بشوید.
    2) اعتبار کارت اقامت شما پنج سال است. اگر تا پایان این مدت نتوانید سیتیزن شیپ بگیرید باید برای تمدید PR اقدام کنید. اگر در این مدت پنج ساله کمتر از دو سال را در کانادا بسر برده باشید تقاضای تمدید کارتتان رد میشود و اجازه اقامت دائم تان کنسل میشود.

    بعبارت دیگر اگر بعد از گرفتن PR برای همیشه در کانادا بمانید مشکلی ندارید چه سیتیزن شیپ بگیرید چه نه. ولی اگر قبل از گرفتن سیتیزنشیپ خاک کانادا را برای بیشتر از سه سال ترک کنید (که موجب میشود نتوانید شرط دو سال از پنج سال را برای تمدید PR تامین کنید) PR را هم از دست میدهید.

  4. #104
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2008
    رشته و دانشگاه
    computer/software
    ارسال‌ها
    655

    پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از دريافت فايل نامبر تا دعوت به مصاحبه (کبک)

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    دو موضوع کاملا متفاوت رو باید درنظر بگیرید:
    1) هنگامیکه برای سیتیزن شیپ اقدام میکنید، باید حداقل سه سال از چهار سال قبل رو با اقامت دائم در کانادا زندگی کرده باشید تا واجد شرایط اقدام بشوید.
    د.
    وقتی برای سیتیرن شیپ افدام می کنیم، چقدر بعدش می تونیم پاسپورت کانادایی رو دریافت کنیم؟

  5. #105
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    رشته و دانشگاه
    کارشناسی ارشد عمران
    ارسال‌ها
    66

    پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا - سوالات کلی (فدرال و کبک)

    سلام
    دوستان من از طریق کبک برای مهاجرت اقدام کردم. در واقع هدفم ادامه تحصیل اونجا بود. ولی الان که رسیدگی به پرونده ها طولانی شده موندم چی کار کنم. آیا Apply کردن ممکنه برای پروندم مشکل ایجاد کنه؟ مثلا اگه بتونم فاند بگیرم میتونم ازش استفاده کنم. لطفا منو راهنمایی کنید.


  6. #106

    پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا - سوالات کلی (فدرال و کبک)

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    اگر منظورتون تحت provincial nominee Class است، هیجکدام درست نیست. در کبک میتوانید پس از یکسال تحصیل اقدام کنید ولی در انتاریو باید درستان تمام شده باشد. سقف ظرفیت هم 1000 نفر در سال است.

    http://www.ontarioimmigration.ca/en/...DENTS_PHD.html
    ممنون از جوابتون. این لینکی‌ رو که گذاشتین رو دیدم. این مربوط به فارغ‌التحصیل‌ها هست که درست هم هست ولی‌ چیزی رو که من میگم از یه وکیل همینجا (تورنتو) شنیدم و از بچه‌ها هم قبلا شنیده بودم. نمیدونم راهش چی‌ هست ولی‌ فکر می‌کنم یه راهی‌ داره. حتی با وکیلی که صحبت می‌کردم گفت که مثلا جدیدا فلان رشته دانشگاه شریف رو تحریم کردن و به اونها نمیدهند... یه لیست رشته‌های تحریمی هم داره ظاهراً که مربوط به ایران هست... باز ممنون میشم اگر شما هم بتونید از طریق منابع دیگتون چک کنید.

  7. #107
    ApplyAbroad Guru
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ارسال‌ها
    15,372

    پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا - سوالات کلی (فدرال و کبک)

    نقل قول نوشته اصلی توسط bana نمایش پست ها
    ممنون از جوابتون. این لینکی‌ رو که گذاشتین رو دیدم. این مربوط به فارغ‌التحصیل‌ها هست که درست هم هست ولی‌ چیزی رو که من میگم از یه وکیل همینجا (تورنتو) شنیدم و از بچه‌ها هم قبلا شنیده بودم. نمیدونم راهش چی‌ هست ولی‌ فکر می‌کنم یه راهی‌ داره. حتی با وکیلی که صحبت می‌کردم گفت که مثلا جدیدا فلان رشته دانشگاه شریف رو تحریم کردن و به اونها نمیدهند... یه لیست رشته‌های تحریمی هم داره ظاهراً که مربوط به ایران هست... باز ممنون میشم اگر شما هم بتونید از طریق منابع دیگتون چک کنید.
    دوست عزیز این وکلا حرفهای الکی زیاد میزنند. شما سایت خود وزارت مهاجرت کانادا و وزارت ایالتی مهاجرت انتاریو رو چک بفرمائید میبینید چیز دیگری نیست. رشته تحریمی هم وجود نداره.

  8. #108

    پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا - سوالات کلی (فدرال و کبک)

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    دوست عزیز این وکلا حرفهای الکی زیاد میزنند. شما سایت خود وزارت مهاجرت کانادا و وزارت ایالتی مهاجرت انتاریو رو چک بفرمائید میبینید چیز دیگری نیست. رشته تحریمی هم وجود نداره.
    باز هم ممنون، من حتما از بچه ها، یه تحقیقی می‌کنم و نتیجه رو اینجا علم می‌کنم

  9. #109
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    رشته و دانشگاه
    کارشناسی ارشد عمران
    ارسال‌ها
    66

    پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا - سوالات کلی (فدرال و کبک)

    سلام دوستان من برای مهاجرت کانادا از طریق استان کبک اقدام کردم. اگه تو این مدت از یکی از دانشگاه های کانادا فاند بگیرم میتونم ازش استفاده کنم؟ یا ممکنه برای پرونده مهاجرتم مشکل ایجاد کنه؟

  10. #110
    ApplyAbroad Veteran
    Mehdi79 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ارسال‌ها
    958

    پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا - سوالات کلی (فدرال و کبک)

    نقل قول نوشته اصلی توسط semm6213 نمایش پست ها
    سلام دوستان من برای مهاجرت کانادا از طریق استان کبک اقدام کردم. اگه تو این مدت از یکی از دانشگاه های کانادا فاند بگیرم میتونم ازش استفاده کنم؟ یا ممکنه برای پرونده مهاجرتم مشکل ایجاد کنه؟
    مشکلی نداره
    می تونین هر دو پروسه رو هم زمان پی گیری کنین



برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •