صفحه 12 از 101 نخستنخست ... 234567891011121314151617181920212262 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 , از مجموع 1003

موضوع: پرسش های کلی مهاجرت به کانادا - (فدرال و کبک)

  1. #111
    ApplyAbroad Editor
    imdastyar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2009
    رشته و دانشگاه
    كامپيوتر- شبكه
    ارسال‌ها
    962

    پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا - سوالات کلی (فدرال و کبک)

    نقل قول نوشته اصلی توسط semm6213 نمایش پست ها
    سلام
    دوستان من از طریق کبک برای مهاجرت اقدام کردم. در واقع هدفم ادامه تحصیل اونجا بود. ولی الان که رسیدگی به پرونده ها طولانی شده موندم چی کار کنم. آیا Apply کردن ممکنه برای پروندم مشکل ایجاد کنه؟ مثلا اگه بتونم فاند بگیرم میتونم ازش استفاده کنم. لطفا منو راهنمایی کنید.
    اگه مصاحبه كبك رفتيتد و CSQ گرفتيد ديگه كبك با شما كاري نداره و ميتونيد براي فاند اقدام كنيد. مشكلي نيست. ولي اگه CSQ هنوز نگرفتيد آفيسر نبايد بفهمه وگر نه ردتون ميكنه.
    مصاحبه کبک و فایل فدرال:21 جولاي 2010
    آپدیت از پاریس: 24 آپریل 2013 | دريافت مديكال 7 جون 2013
    پاس ركوئست: 30 سپتامبر 2013 | لندينگ در تورنتو: 16 نوامبر 2013
    دریافت کارت PR: ژانویه 21، 2014 | دریافت کارت OHIP: فوریه 15، 2014


  2. #112
    ApplyAbroad Guru
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ارسال‌ها
    15,376

    پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا - سوالات کلی (فدرال و کبک)

    نقل قول نوشته اصلی توسط imdastyar نمایش پست ها
    اگه مصاحبه كبك رفتيتد و CSQ گرفتيد ديگه كبك با شما كاري نداره و ميتونيد براي فاند اقدام كنيد. مشكلي نيست. ولي اگه CSQ هنوز نگرفتيد آفيسر نبايد بفهمه وگر نه ردتون ميكنه.
    یعنی پرونده مهاجرت رو رد میکنه یا تقاضای ویزای دانشجویی رو؟ ممکنه سندش رو بفرمائید؟ من تا بحال نشنیدم اقدام برای ویزای دانشجویی برای پرونده مهاجرت ایجاد اشکال کنه (برعکسش چرا).

  3. #113

    پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از دريافت فايل نامبر تا دعوت به مصاحبه (کبک)

    نقل قول نوشته اصلی توسط shadi60 نمایش پست ها
    وقتی برای سیتیرن شیپ افدام می کنیم، چقدر بعدش می تونیم پاسپورت کانادایی رو دریافت کنیم؟
    بعد تقاضای سیتیزن شیبی حداقل یکسال پروسه گرفتن پاسپورت طول میکشد.

  4. #114
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2008
    رشته و دانشگاه
    computer/software
    ارسال‌ها
    655

    پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از دريافت فايل نامبر تا دعوت به مصاحبه (کبک)

    نقل قول نوشته اصلی توسط karamih نمایش پست ها
    بعد تقاضای سیتیزن شیبی حداقل یکسال پروسه گرفتن پاسپورت طول میکشد.
    با این حساب اگه کسی رفت و آمد نداشته باشه تازه بعد 4 سال به پاسپورتش میرسه درسته؟

  5. #115
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    رشته و دانشگاه
    برق دانشگاه فردوسی مشهد
    ارسال‌ها
    13

    پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا - سوالات کلی (فدرال و کبک)

    سلام
    لطفاً یکی منو راهنمایی کنه
    من قصد مهاجرت به کانادا فدرال را دارم و می خواهم بدونم آیا با توجه به اینکه امتیازم 63 است می شه امید داشت پروسه مهاجرتم شروع شه وکیلم می گه امکانش هست و با ارسال یک نامه و شرح حال من امکان مهاجرت با این امتیاز هستش
    سوال من اینه آیا تا به حال شنیده اید کسی بتونه با امتیاز کمتر از 67 بره؟
    لطفاً پاسخ دهید

  6. #116

    پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا - سوالات کلی (فدرال و کبک)

    نقل قول نوشته اصلی توسط ahmah57 نمایش پست ها
    سلام
    لطفاً یکی منو راهنمایی کنه
    من قصد مهاجرت به کانادا فدرال را دارم و می خواهم بدونم آیا با توجه به اینکه امتیازم 63 است می شه امید داشت پروسه مهاجرتم شروع شه وکیلم می گه امکانش هست و با ارسال یک نامه و شرح حال من امکان مهاجرت با این امتیاز هستش
    سوال من اینه آیا تا به حال شنیده اید کسی بتونه با امتیاز کمتر از 67 بره؟
    لطفاً پاسخ دهید
    خیر بچه ها با 66 امتیاز هم درخواستشون رد شده است.
    USA/Case creation date: Aug 2013
    Clearance Received: March 2014
    CANADA/CIO: Jan 2010
    Medical: Jan
    2014
    Issue Date: May 2014


  7. #117
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    رشته و دانشگاه
    کارشناسی ارشد عمران
    ارسال‌ها
    66

    پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا - سوالات کلی (فدرال و کبک)

    من مدرک B1,B2)TCF ) که معادله 10 امتیاز هست رو گرفتم. در حالی که من 7 امتیاز از زبان فرانسه میخوام و 2 امتیاز از انگلیسی. ممکنه با ارسال این مدرک از مصاحبه رفتن راحت بشم؟




  8. #118
    ApplyAbroad Veteran
    saman_shahin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2010
    رشته و دانشگاه
    Law, aiuctb.ac.ir
    ارسال‌ها
    1,589

    پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا - سوالات کلی (فدرال و کبک)

    نقل قول نوشته اصلی توسط semm6213 نمایش پست ها
    من مدرک B1,B2)TCF ) که معادله 10 امتیاز هست رو گرفتم. در حالی که من 7 امتیاز از زبان فرانسه میخوام و 2 امتیاز از انگلیسی. ممکنه با ارسال این مدرک از مصاحبه رفتن راحت بشم؟


    این احتمال هست ... بله ... ولی در نظر بگیرید که مصاحبه فقط برای سنجش سطح زبان شما نیست ... شاید مواردی در پرونده و مدارک شما باشه که نیاز باشه آفیسر رودررو با شما در میون بگذاره!!!
    موفق باشید
    ... Aimons, gardons espoir, restons optimistes et nous changerons le monde - Jack Layton ...

  9. #119

    پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از دريافت فايل نامبر تا دعوت به مصاحبه (کبک)

    نقل قول نوشته اصلی توسط shadi60 نمایش پست ها
    با این حساب اگه کسی رفت و آمد نداشته باشه تازه بعد 4 سال به پاسپورتش میرسه درسته؟
    بله .البته برای تمدید کارت باید دو سال از 5 سال بمانید والا مهاجرتتان را باطل میکنند.

  10. #120
    ApplyAbroad Hero anihoo آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ارسال‌ها
    1,695

    پیش فرض پاسخ : اقامت / اقامت دائم ؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط hey-you نمایش پست ها
    سلام دوستان

    من تمام پست های فروم "مهاجرت و زندگی در کانادا" رو خوندم و جواب خیلی از سوال هام رو پیدا کردم
    و این چند سوال هم برام به وجود اومد:

    فرق اقامت با اقامت دائم چیه؟
    شرط حضور 2 سال از 5 سال برای تمدید اقامت فقط برای یک باره؟
    اقامت بعد از تمدید به اقامت دائم تبدیل میشه؟
    اقامت دائم = پاسپورت کانادائی؟

    با تشکر
    سلام
    با توجه به مطالعاتی که من در سایتها کردم به این نتیجه رسیدم:
    وقتی شما به عنوان مهاجر کانادا پذیرفته میشوید یعنی دارای ویزای مهاجرت میشوید به شما کارتی داده میشود به عنوان کارت PR یعنی permanent resident...
    داشتن این کارت به شما اجازه ی اقامت دائم میدهد... و هر پنج سال یکبار این کارت را تمدید میکنید... و شرط تمدید این است که سه سال از پنج سال گذشته را در کانادا حضور داشته باشید... البته برخی میگویند دو سال از پنج سال... یعنی اگر شما بعد از پنج سال برای تمدید کارت بروید حتی اگر این پنج سال سوم شما باشد بازهم به پنج سال قبل نگاه میکنند ببینند آیا آن دوسال یا سه سال را داخل کانادا بوده اید و بعد کارت شما را تمدید میکنند....
    اما اگر شما پاسپورت کانادایی داشته باشید این کارت پی آر شما باطل میشود و پاسپورت کانادایی جایگزین میشود... و دیگر نیازی به اقامت در کانادا ندارید و میتوانید در هرجای دنیا زندگی کنید... چون اکنون شما یک کانادایی هستید و نیازی به اقامت دائم ندارید. و شرط گرفتن پاسپورت این است که طی چهار سال گذشته سه سال در کانادا حضور داشته باشید.... که البته مراحل گرفتن پاسپورت ظاهرا خیلی طولانی شده....
    امیدوارم واضح گفته باشم.
    به هرکجا که روی آسمان به رنگ شیشه های عینکی ست که به چشم زده ای.

    Landing :2014



برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •