صفحه 2 از 101 نخستنخست 12345678910111252 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 1003

موضوع: پرسش های کلی مهاجرت به کانادا - (فدرال و کبک)

  1. #11

    پیش فرض پاسخ : اقامت / اقامت دائم ؟

    من خیلیا رو میشناسم که با study permit 11 ماه تو سال اول PR گرفتن... فکر کنم اون قانون کلیه و احتمالا تو خود کانادا زیاد بهش گیر نمیدن. نمی دونم شاید هم میدن... به هر حال الان دیگه اهمیتی نداره چون قانون عوض شد و به هر حال باید 1سال صبر کنی...

  2. #12
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2008
    ارسال‌ها
    90

    پیش فرض پاسخ : اقامت / اقامت دائم ؟

    سلام

    این قضیه الآن تقریبا فقط برای کسانی اهمیت داره که اون چند شغل خاص رو داشته باشند یا چند حالت خاص که خیلی کم پیش میاد!

    راجع به اون چیزی که میگی, این قانونی که من گفتم چیزیه که تو سایت نوشته و به قول شما قانون کلی هست که بعضعی وقت ها officer 11 ماه ها رو هم قبول

    میکنه, این( که میگی درسته و من هم شنیدم!) اما نه اینکه بچه ها فکر کنن که کسی که با ویزای توریستی اومده بتونه بره از buffalo اپلای کنه
    Everything is possible,especially happiness

  3. #13

    پیش فرض پاسخ : تورنتو و مهاجرت

    نقل قول نوشته اصلی توسط Avian
    آقا سوال :
    1) اگه من پذیرش مالزی رو مثلا داشته باشم و برم کوالالامپور ، و بخوام از اونجا برم کانادا همین که رسبدم مالزی ، بلیط برای کانادا بگیرم کافیه ؟ (غیر قانونی) --- مشکلات ویزای ترانزیت و .... چیه ؟
    معمولا شرکتهای هواپیمائی ویزای شما را چک می کنند سپس بلیط صادر می کنند

  4. #14
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2008
    ارسال‌ها
    95

    پیش فرض پاسخ : اقامت / اقامت دائم ؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط nnimaa
    study permitلازم نیست 1سال اعتبار داشته باشه. این یک سال مال وقتیه که از یک کشور دیگه (غیر از ایران و کانادا) اقدام کنی.
    اگه دوره فقط یک ساله باشه، میشه برای اقامت اقدام کرد؟

  5. #15

    پیش فرض پاسپورت كانادا

    دوستان مزاياي داشتن پاسپورت كانادايي چيه؟ البته بجز سفر بدون ويزا به چند كشور و احتمال يافتن كار در كشورهاي ديگه؟ يا آمريكا و....

    آخه توي وبلاگها كه دور ميزدم ديدم يه عده فقط به گرفتن پاسپورت فكر ميكنند و اكثرا صحبت برگشت به ايران مطرح ميشه آخه من نميدونم اين همه هزينه بشه فقط جهت اين امور ؟ ميشه اگه كسي اطلاع دقيقتري داشته باشه ما را هم روشن كنه؟
    ممنون
    FFN: 20 Dec 2010
    Medical Email 27 Aug 2013 / uploaded 5 Sep 2013 / Pass Request : 11 Mar 2014

  6. #16

    پیش فرض پاسخ : پاسپورت كانادا

    دوست عزیز مزایای پاسپورت کانادایی یا هر پاسپورت غربی دیگر فقط منتهی به دریافت یک گذرنامه و امکان سفر به کشورهای مختلف دنیا بدون ویزا نمی باشد.
    در واقع این اخذ تابعیت اهمیت دارد نه صرفاً خود پاسپورت، این که هر وقت شما اراده کنید می توانید در یک کشور آزاد، امن و مدرن زندگی یا تحصیل کنید و از امکانات رفاهی اون کشور استفاده نمایید و همینطور این تابعیت را به صورت توارثی به نسلهای بعدیتان منتقل نمایید و یا برای همسرتان یا والدینتان درخواست اجازه ی اقامت بنمایید

  7. #17
    Junior Member bamdad67 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    رشته و دانشگاه
    مهندسی فناوری اطلاعات - دانشگاه صنعتی امیرکبیر
    ارسال‌ها
    85

    پیش فرض لندینگ در کانادا و برگشت در 24 ساعت

    سلام،
    پدر و مادر بنده با توجه به محدودیتی که دارند فقط می تونند 48 ساعت بعد از لندینگ در کانادا بمونند. می خواستم ببینم آیا مشکلی پیش می آد اگه اینا برسن و آدرس منزل عموم رو که اونجاست برای ارسال کارت اقامت به دفتر مهاجرت فرودگاه بدن و 48 ساعت بعد برگردند؟ می دونم ریسک داره که مثلا به مشکل دیگه ای بخوره، و ایشالا اگه گیر کرد عید که من و برادرم می ریم که کارت خودمون رو بگیریم حلش می کنیم.

    اما مسئله اینه که الآن از دو نفر که تازه رفتن(با واسطه) شنیدم که غیر از فرم هایی که تو فرودگاه امضا می کنید و اینا باید حتما یک جا مستقر باشید و کارت سلامت و اینجور چیزا بگیرید بعد لندینگتون کامل میشه...

  8. #18
    ApplyAbroad Editor

    تاریخ عضویت
    Aug 2008
    ارسال‌ها
    519

    پیش فرض پاسخ : لندینگ در کانادا و برگشت در 24 ساعت

    نه عزیزم. اونها میتونند آدرس عموتون رو بدن و برگردن. تو اون 48 ساعتی هم که هستند بهتره به عموتون وکالت بدن که اگه مشکلی پیش اومد ایشون پیگیر باشن. کارت بیمه و غیره هم بعدا میتونید اقدام کنید و هیچ مشکلی پیش نمیاد. لندینگ شما فقط در فرودگاه کامل میشه.

  9. #19
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2007
    ارسال‌ها
    10

    پیش فرض سفر به کانادا با ویزای معتبر بر روی پاسپورت باطل شده

    با سلام

    من می‌خواستم پاسپورتم را تمدید کنم، ولی‌ روی پاسم ویزای immigration کانادا هست. می‌خواستم ببینم که با پاسپرت جدید و ویزای معتبر روی پاسپورت قدیمی‌ می‌تونم land کنم؟ یا هنگامی که پاسپرت قدیمی‌ را باطل میکنند که پاسپورت جدید را صادر کنند ویزای کانادا هم باطل میشود؟ خیلی‌ ممنون میشم اگر کسی‌ اطلاعاتی‌ یا تجربه‌ای در این زمینه دارد پاسخ بدهد.

  10. #20
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2009
    ارسال‌ها
    54

    پیش فرض پاسخ : سفر به کانادا با ویزای معتبر بر روی پاسپورت باطل شده

    نقل قول نوشته اصلی توسط NasimH نمایش پست ها
    با سلام

    من می‌خواستم پاسپورتم را تمدید کنم، ولی‌ روی پاسم ویزای immigration کانادا هست. می‌خواستم ببینم که با پاسپرت جدید و ویزای معتبر روی پاسپورت قدیمی‌ می‌تونم land کنم؟ یا هنگامی که پاسپرت قدیمی‌ را باطل میکنند که پاسپورت جدید را صادر کنند ویزای کانادا هم باطل میشود؟ خیلی‌ ممنون میشم اگر کسی‌ اطلاعاتی‌ یا تجربه‌ای در این زمینه دارد پاسخ بدهد.
    سلام

    به نظر من نمی توانی land کنی چون هنگام خروج از ایران روی پاس معتبر ویزا را چک می کنند و حتمادر مقصد هم به ویزا روی پاس معتبر اهمیت می دهند و رو پاس غیر معتبر ارزشی ندارد، هنگام صدور پاس جدید پاس قدیمی را سوراخ می کنند وپس از آن ارزشی ندارد.

    راه حل در نامه پاس ریکوئست آمده است که من عین آن را اینجا کپی میکنم:


    Your passport MUST be valid beyond the validity of your visa. Any passport changes after the visas are printed will result in a Replacement of an Immigration Document charge ($30.00 CDN) for each visa that needs to be reprinted.

    همانطور که می بینی ویزا باید در پاس جدید پرینت شود که مشمول هزینه 30 دلاری به ازای هر پاس است.

    با تشکر
    پارسا

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •