سلام
من سه هفته پیش پرداخت کردم همان 25000 تومان بودش.
سلام
من سه هفته پیش پرداخت کردم همان 25000 تومان بودش.
What Goes Around...Comes Around
این مسئله مهمی هست. کسی چیزی نمیدونه؟ از بچه ها که تازه رفتند!نوشته اصلی توسط lord_vader
بچه ها یکی از دوستان میگفت فرودگاه تورنتو باید به گمرکش لیست کامل چیزهائی که همراهمون داریم با قیمتشون رو ارائه بدیم
کسی تجربه ای داره در این زمینه؟
سلام، یه سوال مهم داشتم، ظاهراً وقتی وارد کانادا میشیم برامون تو فرودگاه study permit صادر میشه، میخواستم بدونم آیا فرق میکنه این study permit از کجا صادر میشه؟ من دانشگاهم تورنتو هستش، میخوام بدونم میتونم اول برم مونترال یکی از دوستامو ببینم بعدش برم تورنتو یا حتما باید اول بریم همون شهری که توش دانشجو هستیم؟ ممنون میشم جواب بدین
بچه ها یکی از دوستان میگفت فرودگاه تورنتو باید به گمرکش لیست کامل چیزهائی که همراهمون داریم با قیمتشون رو ارائه بدیم
کسی تجربه ای داره در این زمینه؟
نه! هیچ فرقی ندارهنوشته اصلی توسط 31na
چون اینجوری برای کسانی که پرواز مستقیم نداره مثلا من باید چیکار کنن؟!![]()
وقتی به بیشترین نا امیدی رسیدم ,به هدفم هم رسیده بودم
t
این سوال منم هست. کسی می تونه لیست چیزهایی که خودش تهیه کرده را اینجا بذاره تا ایده ای بگیریم. چون خیلی از چیزهایی که ما می بریم مشترک هست. با تشکرنوشته اصلی توسط hamidziba
با سلام
دوستان یک سوال داشتم:
غیر از پاسپورت مدرک دیگه ای تو فرودگاه نمیخوان مثلا" کارت پایان خدمت یا کارت ملی و .
Better to light a candle than to curse the darkness<br />همه چيز نيكوست و من ز نيكوييها سرشارم!
سلام دوستان
توی مهر خروجی که توی پاسپورت من خورده نوشته که فلانی میتونه بدون پرداخت عوارض خروج از کشور خارج بشه!
یعنی لازم نیست دیگه عوارضی رو بپردازم؟ همونیه که بچه ها میگن توی فرودگاه ممکنه وقت آدم رو بگیره؟
مرسی
اینجا محل تبلیغات نیست!
نخیر لازم نیست...کسایی که از معافیت تحصیلی تایید شده توسط وزارت علوم سفر می کنند از پرداخت عوارض معاف هستند.نوشته اصلی توسط amirtyz
علاقه مندی ها (Bookmarks)