سلام دوستان،
من برای اول May باید کرایست چرچ باشم و احتمالا بلیط رو واسه یه هفته قبلش 24 آوریل بگیرم. دوستانی که همسفر هستند اعلام کنند تا توی راه هم صحبت و دوست داشته باشیم.
سلام دوستان،
من برای اول May باید کرایست چرچ باشم و احتمالا بلیط رو واسه یه هفته قبلش 24 آوریل بگیرم. دوستانی که همسفر هستند اعلام کنند تا توی راه هم صحبت و دوست داشته باشیم.
سلام دوستان
کسی راهی سراغ داره که چه جوری میتونم برم کرایست چرچ بدون اینکه مجبور شم از استرلیا برم؟ چون وقت برای دو هفته منتظر موندن برای ویزای ترانزیت رو ندارم
تو سایتهایی که دوستان پیشنهاد دادن چک میکنم فقط برای استرلیا هست.
در ضمن یه بلیطی پیدا کردم که میره دوبی و بعد بانکوک. اما یه stop سیدنی داره
این جریانش چه جوریه؟ توفقش چقد طول میکشه و اینم نیاز به ویزای ترانزیت داره؟
شما پروازتون چه تاریخی هست؟ ویزای ترانزیت اینجور که من شنیدم یه هفته ایمیاد، یکی از دوستان که الان کرایست چرچ هست گفت تا مالزی رو رفته بود و از اونجا به سنگاپور و از سنگاپور به اکولند و بعدشم کرایست چرچ با پروازای جت استار بهتره یه سر به یه آژانس هواپیمایی بزنی و اونجا ازشون مشورت بخوای
دوستانی که تجربه خرید بلیت از سایتهایی مثل cheapoair دارن ممنون میشم یه توضیح بدین. من قیمت بلیت از تهران به Hamilton و از تهران به Auckland رو چک میکنم اختلاف قیمت خیلی غیر عادی هست فقط به دلیل یه پرواز نیم ساعته از Auckland به Hamilton!
سلام
من هم ویزام ok شده و دارم به کرایست چرچ میرم . البته فکر کنم من اواسط May بتونم برم . ولی خوشحال می شم با دوستانی که میان اونجا درارتباط باشم . من برای دکترای ارتباطات می رم.
سلام دوستان، من و پدر و مادرم، برای ویزای نیوزیلند اقدام کرده بودیم 27 jan اما چند روز پیش نتیجه اومد که ویزا بهمون ندادند. ویزا visitor بود و الان میشه یکی کمک کنه دقیقا چیکار باید بکنیم که پبگیری کنیم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)