توضیحات همین طور هست که دوستمون میگن.
بعد از تایید ویزا بهتون ایمیل می زنند که ویزاتون تایید شده. گرچه شاید بدیهی به نظر برسه ولی دقت کنید موقع سوار شدن به هواپیما توی هر مرحله ای (هر کشوری که ازش رد میشید از جمله ایران دبی بانکوک)، کپی این نامه تایید رو همراه داشته باشید. با اینکه توی سایت سفارت استرالیا نوشته که لیبل نمی خواد و همه هواپیمایی ها و سازمان های مربوطه به سیستم vevo وصل هستند و می تونن ویزای شما رو چک کنند، توی فرودگاه وقتی پاسپورتتون رو چک می کنند این برگه پرینت رو ازتون می خوان. خلاصه اینکه بذاریدش دم دست تا اذیت نشین.
CSQ: 15 Feb 2011 * F.F: 16 Feb 2011 * Update: 10 April 2013 * Medical : 18 Sep 2013 * Pass Request: 27 Oct 2013 * Landing: 29 Dec 2013
اینکه نوشته با این ویزای ترانزیت میشه 72 ساعت در استرالیا توقف داشت شامل ورود به شهر های استرالیا هم میشه؟؟
سلام
برای همه ما که مسافر نیوزلندیم حالا دیر یا زود یه معضل هست به نام "حالا با چه پروازی برم".... راستش من خودم ماه پیش امارات ایر رو رزرو کرده بودم که تخفیف زده بود و رفت و برگشت یکساله رو میداد حدود 4 میلیون تومن اما از دوشنبه یک باره شد 6 میلیون و دویست و مجبور به کنسل شدم چون فقط رزرو بود.... امروز یه بلیط گرفتم که خیلی شرایطش و قیمتش بهتر از امارات بود...... با ماهان گرفتم تا مالزی بصورت دو طرفه حدود 1 میلیون و چهارصد و از مالزی تا کریست چرچ هم گرفتم 384 دلار....از مالزی تا کریست چرچ ترانزیتش توی گوانگژو چین هست و طبق قانون چین ترانزیت زیر 24 ساعت اصلا ویزا نمیخواد...... دیگه دردسر ویزای ترانزیت نداره و نمیخواد زیاد توی سالن ترانزین بمونیم فقط 2 ساعت و نیم....از خط هواپیمایی Southern China گرفتم اما از سایتهای دیگه گرفتم که 50 دلار ارزونتر از سایت خودش بود مثل cheaptickets و chipoair
یه خوبی دیگه هم داره......میتونین 2 تا چمدون تحویل بار بدین و هرکدام هم ماکسیمم 23 کیلو
All human wisdom is summed up in two words - wait and hope” Alexandre Dumas”
من امروزبه یک آژانس سر زدم :
رفت به کوالالامپور برای 20 آگوست ماهان :1,070,000 تومن
رفت و برگشت برای همون تاریخ (رفت 20 آگوست) : 2,300,000 تومن !!
شما برای چه تاریخی 1,500,000 رفت و برگشت را گرفتید؟
ساعت رفت ماهان به کوالالامپور و روزهای رفت چه روزهایی است ؟
آژانس میگفت از June تا September قیمتهای کوالا لامپور بالاست . درسته؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)