سلام و درود،
ممنون میشم از دوستانی که اخیرا پرواز اوکلند را از کوالالامپور داشتند، لطف کنند در مورد اضافه بار اطلاعات را به اشتراک بگذارند.
همچنین اگر کسی اطلاعاتی در مورد خدمات کارگو یا ارسال بار از طریق پست و یا شیپپینگ دارید لطفا به اشتراک بگذارید.
سلام دوست عزیز ،،،در مورد بلیط کاری که شخصاً انجام دادم این بود کهkayak وcheapoairرا روز به روز چک کردم و در تاریخ ۳۰ جون ایرلاین اتحاد یک آفر پیدا کردم که ۴ عدد بلیط به قیمت ۸۵۷ دلار (۱ طرفه)به مقصد تهران دبی سیدنی آکلند داشت ،،،من پرداخت رو انجام دادم و بلیط رو از خریدم ،،،ظاهراً که مشکلی نیست چون وقتی شماره تیکت رو به دفتر اتحاد در تهران دادم ،بلیط رو تأیید کردن ،،،این رو هم دقت کنید کهcheapoair ثانیهای آپدیت میشه و ممکنه آفرهای خوبی پیدا بشه ،،،در مورد اضافه بار هم توضیح کامل در سایت اتحاد هست ،،،تا ۳۰ کیلو بار میشه برد
cheapoاز قیمتهای ارزان شروع میکنه وقتی شما سرچ میکنید ،،،الان که چک کردم گویا ارزنترینشون در حال حاضر ۹۶۶$ ،،،من هفتهٔ پیش برای ۳۰ ژوئن قیمت ۸۵۷ $(۱ طرفه ) اتحاد رو دیدم و همون موقع رفتم و پرداخت کردم که شد ۳،۳۴۱،۰۰۰ تومان
دوستان من ۳۰ جون میرم آکلند ،،،اگه کسی تا اون تاریخ عازم خوشحال میشم با هم آشنا بشیم
دوستان یه مطلب مهم هم پرواز به اینجاست ...از آپشن های
ماهان به کوالالامپور.....مالزی ایر لاین به اکلند....اکلند به دانیدن میتونین استفاده کنین که دیگه ترانسفر ویزای استرالیا نمیخواد
ماهان به کوالا....jetstar به کرایس چرچ و از اونجا با اتوبوس به دانیدن (ویزای سنگاپور میخواین)
ماهان به کوالا... southern china به کرایس چرچ و از اونجا با اتوبوس به دانیدن (ویزای توریستی چین رو میخواد اما 46 کیلو بار میده به هر نفر ولی خیلی ارزونه)
امارات به کرایس چرچ و از اونجا با اتوبوس به دانیدن (ترانزیت ویزای استرالیا میخواین)
خیلی دیگه براتون میتونم بچینم اما اینها دیگه بهترینن ولی یه چیز رو فراموش نکنین اونم اینه که توی پروازهای داخلی اینجا کیف دستیتون رو حتما وزن میکنن و اگر بیش از 7 کیلو بود مثل ما کلی خجالتتون میدن...از من که چیزی نگرفتن اما خیلی خجالت کشیدم خیلی
ما هم دیروز صبح از سفارت نیوزیلند در تهران لیبل رو گرفتیم،حدود پنج دقیق طول کشید و بیست یورو گرفت.امروز هم بلیط گرفتیم 18 جولای امارات تهران - دبی - اکلند همسفران اطلاع دهند!
CSQ: 15 Feb 2011 * F.F: 16 Feb 2011 * Update: 10 April 2013 * Medical : 18 Sep 2013 * Pass Request: 27 Oct 2013 * Landing: 29 Dec 2013
علاقه مندی ها (Bookmarks)