این تاپیک رو برای تبادل اطلاعات در مورد دانشگاه Arkansas در شهر Fayetteville ایجاد کرده ایم. اگر کسی از این دانشگاه یا شهر اطلاعاتی داره بگه. کسانی هم که از این دانشگاه پذیرش دارند می تونن از اینجا برای پیدا کردن هم دیگه استفاده کنند.
این تاپیک رو برای تبادل اطلاعات در مورد دانشگاه Arkansas در شهر Fayetteville ایجاد کرده ایم. اگر کسی از این دانشگاه یا شهر اطلاعاتی داره بگه. کسانی هم که از این دانشگاه پذیرش دارند می تونن از اینجا برای پیدا کردن هم دیگه استفاده کنند.
دوستان اگر ممکنه نظری راجع به این دانشگاه بدهید. خواستم بدونم خیلی دانشگاه متوسط به پایینه؟؟ اخه به نظرم درزمینه رشته من بد کار نمیکنه.
دوستان با سلام! کسی از اوضاع فاند این دانشگاه به خصوص واسه رشته صنایع خبری نداره؟؟؟؟؟ میشه بگه
دوستان کسی اینجا آیا خبر داره هزینه و کلا وضعیت شهری و زندگی این دانشگاه چجوری هاست؟
با سپاس
جواب پذيرش صنايع اومد ولي هنوز از فاند خبري نيست
ممنون از پاسخ، واسه دکتری صنایع که تازه هفته قبل همون منشی ایمیل زد و بهم گفت توصیه نامه هام رسیده! من پرسیدم ازش که چقدر زمان میبره، گفت الان که بدم به کمیته تا یه هفته دیگه جواب میدن و گفت از اداره پذیریش جواب نهایی براتون ارسال میشه!
انشاا... که فاند خوبی هم بهتون بدن.
پس اوضاع فاند این دانشگاه بی ریختر از اونچیزیه که فکر میکردیم؟
من اینجا رو به عنوان سوپاپ اطمینان انتتخاب کرده بودم.
در مورد فاند خيلي نمي دونم اما كلا اوضاع خوبي ازش نشنيدم، هر چند براي من سوپاپ نيست:دي جزو آرزوهاست
درود
تبریک میگم. منم امشب نامه پذیرش برام ایمیل زدن (phd صنایع)، تو نامه گفتن که وضعیت فاند مارچ مشخص میشه بعدش هم گفتن قبل از صدور I-20 باید ثابت کنی ۲۸۰۰۰ دلار داری برای یه سال. یعنی اگه بهمون فاند بدن دیگه نیازی نیست چیزی برا اثبات تمکین مالی براشون بفرستیم؟ اخه من قبلا تو یه فرم گفته بودم که یه ریال هم تو حسابم ندارم!!
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)