سلام دوستان یک نفر ایرانی تو بیزینس اسکول در رشته اقتصاد هست من چطوری میتونم پیداش کنم و باهاش ارتباط برقرار کنم؟
سلام دوستان یک نفر ایرانی تو بیزینس اسکول در رشته اقتصاد هست من چطوری میتونم پیداش کنم و باهاش ارتباط برقرار کنم؟
سلام
دوستان رشته برق کسی هست که از این دانشگاه پذیرش گرفته باشه؟ رشته برقش چطور هست؟ ارزش داره؟
ممنون
دوستان سلام. کسی از رشته صنایع هست که این دانشگاه بهش فاند داده باشه؟!!! پذیرش بدون قاند زیاد میده امسال به منم پذیرش دادن ولی فک کنم سرکاریه همش. لطططططططططففاا یکی جواب بده که ببینم ارزش سرمایه گذاری داره یا نه
اینم از چندمین دانشگاه!!!
فکر کنم هر دانشگاهی که من زدم یا فاند نمیده یا اونقدر سخت میده که باید بیخیالش بشم!
سلام دوستان.
کسی این داشنگاه پذیرش گرفته با فاند که اکسپت هم کرده باشه؟
من پذیرش با فاند گرفتم. احتمال زیاد هم برم اینجا. خوشحال میشم اگه کسی دیگه ای هم هست با هم آشنا بشیم
با تشکر
سلام
من برای رشته ی مدیریت سیستم های اطلاعاتی مقطع دکتری می خوام اقدام کنم. تافل ۱۱۱ دارم اما متاسفانه بنا به دلایلی نمره ی اسپیکینگم ۲۴ شد. دانشگاه گفت که با اینکه نمره ی ۲۶ برای تی ای لازم دارن اما اپلای کن چون نمرت خوبه و بعدا امکانش هست که بتونی بیای و امتحان اسپیکینگ رو بدی. خواستم بدونم به نظرتون با همچین صورتی اپلای کنم؟ کسی بوده تا همچین موردی داشته باشه برای این دانشگاه به خصوص؟
Galaxy Lights, Solar Echoes and Dark Matters Calling Us to Sth Bigger
John Oliver Explains Everything That is Wrong With Standardized Testing
سلام من سوال پرسیدم از این دانشگاه که برای بررسی اولیه مدارک تافل و جی ار ای رو رسمی می خواهید یا غیر رسمی؟ این جواب و دادن به نظر شما منظورش چیه؟
For admissions consideration, we require applicant to have official test scores (TOEFL and GRE) submitted. Applicants can, however, upload unofficial transcripts to their UAConnect for admissions consideration. Upon admissions, official, certified transcripts must be mailed in a sealed and stamped envelope. To begin an application, I would encourage you to visit our International Admissions homepage. This site contains valuable information on our admissions process, including specific admission requirements, application materials and important deadlines to remember.
«اگر میاندیشید که با کشتن من میتوانید کسی را از نکوهش زندگی زیانآورتان بازدارید، سخت در اشتباهید. آسانترین و شریفترین راه، از پای درآوردن دیگران نیست؛ بلکه بهتر ساختن خویشتن است.»
مرگ سقراط
سلام. من معدله کارشناسیم پایینه. میخاستم ببینم برای ارشد تو این دانشگاه در رشته عمران میتونم اقدام کنم؟ شرایطش چجوری هست؟ کسی میتونه راهنماییم کنه؟
Galaxy Lights, Solar Echoes and Dark Matters Calling Us to Sth Bigger
John Oliver Explains Everything That is Wrong With Standardized Testing
علاقه مندی ها (Bookmarks)