نوشته اصلی توسط
leo110
با سلام (درود) مجدد ... شهروز جان ... این را خودت بهتر می دونی که یک سری اطلاعات را میشه از اینترنت بدست آورد ... ولی یکسری چیزها نه!... مثلاً اگه یکی به تو بگه من رفتم توی اینترنت ...و تهران جای خیلی خوبیه .. بیا ببین توی شهر ری یا توی میدان امام حسین چقدر خونه ازرون ....یا اینکه دیگری بگه ... وای تهران عجب جای گرونیه ... خونه توی فرمانیه و یا شهرک غرب خیلی زیاد... حالا تو باشی به این آدمها چی میگی؟ مسلماً میگی بهتر یکسر برید تهران و از نزدیک ببینید ... یا اینکه برات پیش نیومده که آگهی هتلی را در اینترنت ببینی و بگی عجب جای خوبی ولی وقتی میرسی می بینی اصلاٌ با اونی که تصور می کنی یکی نیست ... با تو موافقم که شخصیت ما مبتنی بر احساسات هم ماست. (یعنی منطق+احساسات) ... اما ما اینجا در خصوص فقط منطق و یا فقط احساس صحبت نمی کنیم... اینجا در مورد اینکه ما که از یک فرهنگ و یک جامعه آمدیم صحبت میشه تا دوستان دیگه زمانی که میخوان در مورد مهاجرت تصمیم بگین درست تصمیم بگیرند... اگه کسی بود که این موارد را به من گوش زد می کرد شاید تصمیم دیگه ای در مورد مهاجرت به اینجا را می گرفتم ... هر چند که بهتر شد که خودم با چشمان خودم آنرا بررسی کردم ... برخی از این چهارچوبهای آماری یا یک مجموعه آمارگیری شده براساس حرفهای آدمهایی است که متاسفانه اطلاعات کافی ندارند ... و یا همانند سایتهای هتل ها سعی در جذب آدمها را دارند ...پس بهترین چیزی که میشه روی اون استناد کرد ... کسانی هستند (مثل من و تو) که در اینجا هستیم و اطلاعات درست در اختیار دیگران بگذاریم ... به جای اینکه آمار از سایتها بدست بیاوریم اطلاعات واقعی بر اساس آنچه از حس میکنیم نه اون چه که پنهان می کنیم را بگیم ... خیلی از دوستان هستند که با سختی و مخالفتهای فراوان به اینجا آمده اند و نمی تووند واقعیت ها را بیان بکنند و برای پنهان کردن واقعیت ها تعریف و تمجید بیش از حد می کنند ... ضمناً مقایسه ی ما در مورد استرالیا و امریکا بود نه در مورد لوس آنجلس و سان فرانسیکو و یا ملبورن و سیدنی!
علاقه مندی ها (Bookmarks)