نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1451

موضوع: آرشیو شده : ویزای 476 برای فارغ التحصیلان دانشگاه تهران و امیرکبیر - تا سال 2015

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

پیش فرض پاسخ : ویزای 476 برای فارق التحصیلان دانشگاه تهران و امیرکبیر

نقل قول نوشته اصلی توسط amirreza2323 نمایش پست ها
    سلام

من 2 هفته پیش ویزای 476ام اومد الانم دارم کارای اسسو می کنم که قبل ژانویه از اونجا واسه ویزا 886 اقدام کنم
    یک سوال داشتم
    مدت زمان پروسه ویزای 886 با معادل آفشورش (176) یکیه؟ تو سایت دیاک که جفتشو نوشته 24 ماه ولی قاعدتا باید یک فرقی بین اپلیکیشن ویزای آنشور با آفشور باشه.
    کسی هست که تجربه ای داشته باشه
    ؟
    دوست عزیز اگر ویزای 886 اقدام کنید و رشتتون priority group 3 باشه خیلی زودتر از این حرفها کارتون انجام میشه. دوستای من (البته غیر ایرانی) تو 6 هفته PR شدن. تو سایت مهاجرت نگاه کنید متوجه میشید که متقضیان 886 طی 4 هفته case officer دار میشن. نگران نباشید

نقل قول نوشته اصلی توسط mojt نمایش پست ها
    دوست عزیز اگر ویزای 886 اقدام کنید و رشتتون priority group 3 باشه خیلی زودتر از این حرفها کارتون انجام میشه. دوستای من (البته غیر ایرانی) تو 6 هفته PR شدن. تو سایت مهاجرت نگاه کنید متوجه میشید که متقضیان 886 طی 4 هفته case officer دار میشن. نگران نباشید
    خیلی ممنون از جوابتون
    این لیست رشته های کجاست؟
    من عمران سازه ام فک می کنین تو این لیست هست؟
    با این اوصاف فک می کنین یک ساله PR میاد؟
    به نظرتون بهتره قبل ژانویه اقدام کنم یا واستم بعد ژانویه که بره تو سیستم Skillselect?

خیلی ممنون از جوابتون
    این لیست رشته های کجاست؟
    من عمران سازه ام فک می کنین تو این لیست هست؟
    با این اوصاف فک می کنین یک ساله PR میاد؟
    به نظرتون بهتره قبل ژانویه اقدام کنم یا واستم بعد ژانویه که بره تو سیستم Skillselect?
    لیست که همون SOL ، Schedule 1 منظورمه.
    من به شخصه که اصلا توصیه نمیکنم برای skillselect صبر کنید. اگر شرایطشو دارین حتما برای 885 یا 886 اقدام کنید. من خودم تا یکی دو ماه دیگه برای 885 اقدام میکنم. skillselect هنوز معلوم نیست چطور جواب میده ضمنا ریسکیه. ممکمه invitation نگیرین.

نقل قول نوشته اصلی توسط mojt نمایش پست ها
    لیست که همون SOL ، Schedule 1 منظورمه.
    من به شخصه که اصلا توصیه نمیکنم برای skillselect صبر کنید. اگر شرایطشو دارین حتما برای 885 یا 886 اقدام کنید. من خودم تا یکی دو ماه دیگه برای 885 اقدام میکنم. skillselect هنوز معلوم نیست چطور جواب میده ضمنا ریسکیه. ممکمه invitation نگیرین.
    آره منم به خاطر همین قضیه که معلوم نیست می خوام لاج کنم .ولی بعضی ها هم می گن قوانین جدید کارو راحتتر می کنه چون هم pass mark کم شده همم انگار سرعت پروسه بالاتر میره
    شما هم 476 دارین میخواین pr بگیرین؟؟
    ویرایش توسط amirreza2323 : June 18th, 2012 در ساعت 05:41 PM

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

آره منم به خاطر همین قضیه که معلوم نیست می خوام لاج کنم .ولی بعضی ها هم می گن قوانین جدید کارو راحتتر می کنه چون هم pass mark کم شده همم انگار سرعت پروسه بالاتر میره
    راستی یه سوال دیگه هم دارم. آیا ویزای ۴۷۶ داخل پاس ثبت میشه٬ یا یه مدرک جداگانه هست و به پاس ربطی نداره؟
    بازهم سپاس!

نقل قول نوشته اصلی توسط navidaut نمایش پست ها
    راستی یه سوال دیگه هم دارم. آیا ویزای ۴۷۶ داخل پاس ثبت میشه٬ یا یه مدرک جداگانه هست و به پاس ربطی نداره؟
    بازهم سپاس!
    ویزا یک شمارست با همون می تونین کاراتونو بکنین ولی اگه خواستین می تونین برین سفارت لیبل بزنه تو پاس

Junior Member

من هم با دوستمون mojt موافقم و بهتره توی 2012 برای 885 یا 886 اقدام کرد ، یه جایی توی بلاگ دیاک خوندم که علت اصلی تعویق انداختن شمول قوانین جدید برای ویزاهای 885 و 886 کمک به دانشجویانی بوده که داخل استرالیا هستند و این قوانین جدید روی شرایطشون تاثیر میذاره. گویا این تغییر از دید خودشون هم یه مقدار فرآیند انتخاب برای PR رو سختگیرانه تر میکنه. خود من هم در صددم تا قبل از پایان 2012 برای 885 اقدام کنم و الان هم کارهای اسس رو شروع کردم، به نظر من شما هم روی885 یا 886 سرمایه گذاری کنین نه پروسه skillselect (البته گویا میشه هر دو رو باهم پیش برد یعنی برای 885 یا 886 اقدام کرد و در عین حال EOI هم برای skillselect پر کرد)

دوست عزیز
    skill select با 885 یا 886 هیچ منافاتی نداره. شما میتونی EOI برای skillselect بزاری. اگه invitation گرفتی برای اون اقدام کن ولی اگه نگرفتی وقتتو تلف نکن تا آخر امسال برای 886/885 اقدام کن. من خودم پلی تکنیکی هستم ولی با ویزای دانشجویی اومدم. امسال درسم تموم میشه میتونم برای 885/886 اقدام کنم.

سلام، لطفا من رو راهنمایی کنین.
    من (و همسرم ) گرنت ویزای 476 ایمون درست بعد یک هفته پس از اعلام نتیجه پذیرش دکترای من از یک دانشگاه استرالیایی (با بورس کامل) آمد. ما هم برای ویزای دانشجویی 574 اقدام کردیم که مثلا با این روند جدید streamlined processing visa قرار بود 14 روزه ویزای اون بیاد. الان 21 روزه که مدارکم رو به سفارت استرالیا در برلین لاج کردم و مدارک cv و full description of thesis رو هم فرستادیم (بعد اینکه خواستن). دیگه امیدی به گرنت سریع و به موقع ویزای دانشجویی ندارم. می ترسم مثل بچه هایی که از ایران اقدام کردن و پروندشون به امان فرستاده می شه، security check یکماه یا بیشتر طول بکشه. البته کیس آفیسرم گفت پرونده امان نرفته. ( مدرک وضعیت مالی هم اصلا از من نخواستن)
    کسی هست اینجا دقیقا بتونه راهنماییم کنه الان چی می شه اگر با ویزای 476 برم استرالیا؟ چه بلایی ممکنه سر بورس دانشگاه، یا تمدید ویزام بعد 18 ماه یا چیزهای دیگه بیاد؟ این فروم پر حدس و گمان و مثال های غیر دقیق یا واهمه های افرادی مثل خانوم baran_xpress در مورد ویزای 476 و بدی های اون برای دانشجوهای دکتراست. اما من پاسخ صریح و روشن می خوام. خیلی مهمه این امر و جاش هم هست که در این پیج دقیق دوستانی که اطلاعات دارن بگن و نه اکتفا کنن مواردی پیش آمده و نقطه.

[مثلا فرض کنین من با 476 می رم استرالیا و درسم رو هم شروع می کنم. بعد 1 2 ماه جواب ویزای دانشجویی میاد و من باید خاک استرالیا را ترک کنم که اون رو فعال کنم، می شه زرنگی کرد و کشور رو به نزدیک ترین مقصد ترک کرد یا حتی از پروازم کاملا سهوی (!) جا بمونم و حال که باز می خوام به کشور برگردم، واقعا می شه ویزای دانشجویی رو فعال کنم یا کلا نمی شه؟]

خیلی ممنون.

نقل قول نوشته اصلی توسط shaghayegh_sah نمایش پست ها
    سلام، لطفا من رو راهنمایی کنین.
    من (و همسرم ) گرنت ویزای 476 ایمون درست بعد یک هفته پس از اعلام نتیجه پذیرش دکترای من از یک دانشگاه استرالیایی (با بورس کامل) آمد. ما هم برای ویزای دانشجویی 574 اقدام کردیم که مثلا با این روند جدید streamlined processing visa قرار بود 14 روزه ویزای اون بیاد. الان 21 روزه که مدارکم رو به سفارت استرالیا در برلین لاج کردم و مدارک cv و full description of thesis رو هم فرستادیم (بعد اینکه خواستن). دیگه امیدی به گرنت سریع و به موقع ویزای دانشجویی ندارم. می ترسم مثل بچه هایی که از ایران اقدام کردن و پروندشون به امان فرستاده می شه، security check یکماه یا بیشتر طول بکشه. البته کیس آفیسرم گفت پرونده امان نرفته. ( مدرک وضعیت مالی هم اصلا از من نخواستن)
    کسی هست اینجا دقیقا بتونه راهنماییم کنه الان چی می شه اگر با ویزای 476 برم استرالیا؟ چه بلایی ممکنه سر بورس دانشگاه، یا تمدید ویزام بعد 18 ماه یا چیزهای دیگه بیاد؟ این فروم پر حدس و گمان و مثال های غیر دقیق یا واهمه های افرادی مثل خانوم baran_xpress در مورد ویزای 476 و بدی های اون برای دانشجوهای دکتراست. اما من پاسخ صریح و روشن می خوام. خیلی مهمه این امر و جاش هم هست که در این پیج دقیق دوستانی که اطلاعات دارن بگن و نه اکتفا کنن مواردی پیش آمده و نقطه.

[مثلا فرض کنین من با 476 می رم استرالیا و درسم رو هم شروع می کنم. بعد 1 2 ماه جواب ویزای دانشجویی میاد و من باید خاک استرالیا را ترک کنم که اون رو فعال کنم، می شه زرنگی کرد و کشور رو به نزدیک ترین مقصد ترک کرد یا حتی از پروازم کاملا سهوی (!) جا بمونم و حال که باز می خوام به کشور برگردم، واقعا می شه ویزای دانشجویی رو فعال کنم یا کلا نمی شه؟]

خیلی ممنون.
    خب با این سوالی که شما دارید بعید میدونم کسی بتونه کاملا قاطع و محکم و با جزئیات ، جوابتون رو بده. تازه اگر هم کسی بدونه و جواب بده ، من اگه جای شما باشم به جواب مثلا یکی دو نفر از بچه های فروم، در این مورد خاص اکتفا نمیکنم.چون به شدت مهمه.اصلا منظورم این نیست که بچه های اینجا اطلاعات کم دارند! ولی چون شرایط شما خیلی خاصه بهتره ازمنابع رسمی تر بپرسید. مثلا وکیلایی که برای ویزای کار و دانشجویی با هم اقدام میکنند احتمال داره بتونن راهنمایی کنن. من اطلاعتم در مورد وکیلا کمه ، فقط یه نفر رو میشناسم (حمید لک)که هر وقت سوال جزئی و خاصی داشتم و بهش ایمیل زدم در اسرع وقت و بصورت دقیق جوابم رو میدادن.مثلا در مورد همین ویزای 476 منم یه سوال نسبتا خاص داشتم. چون سربازی دارم نمیتونم با این ویزا برم ولی مثلا ایشون یه راهه دیگه با جزئیاتش توضیح دادن برام که مثلا با ویزای دانشجویی برم و بعدش دقیقا چه مراحلی رو طی کنم تا بهد از 1 یا 1.5 سال تبدیلش کنم به 476 و ادامه .....
    به نظرم این سوال رو از بچه های فروم کسی میتونه جواب بده که شرایط مشابه شما رو یا داشته باشه یا دیده باشه و در جریان باشه.... که خب احتمالش کمه به نظرم!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)