سلام بچه ها
من ۵ سال هست که یک کارگاه تولید لباس ورزشی دارم و دارم کار میکنم اما هیج قراردادی ندارم به طور رسمی، با مشتری ها حضوری میبندیم. الان برای اثبات باید چه مدارکی جور کنم؟میشه لطفن راهنمایی کنید؟
سلام بچه ها
من ۵ سال هست که یک کارگاه تولید لباس ورزشی دارم و دارم کار میکنم اما هیج قراردادی ندارم به طور رسمی، با مشتری ها حضوری میبندیم. الان برای اثبات باید چه مدارکی جور کنم؟میشه لطفن راهنمایی کنید؟
نفهمن!به ثانيه اي متوجه ميشن شما وقتي قبلا تشكيل پرونده داده باشين هر پرونده اي(توريستي مهاجرتي و ...) يك uci بهتون تعلق ميگيره كه توش تمام چيزايي كه فرستادين مشخصه الان با باز كردن پرونده مهاجرتي اتون آفيسر اولين كاري كه ميكنه ميره سراغ پرونده قبلي اتون!تازه به عنوان يك فرد متقلب هم پيش چشم اش مياين كه دو بار با دو موقعيت مختلف ميخواسته وارد كانادا بشه!
سلام . ميخواستم بدونم جايي در سايت كانادا هست كه ليست كامل كارهايي كه شامل خوداشتغالي ميشه رو داشته باشيم؟
سلام دوست عزیز. من هم شرایطم شبیه شماست. تقریبا ده کتاب ترجمه کرده م و انتشارات دارم. شما در چه مرحله ای هستید؟
اگر اطلاعاتی دارید که فکر می کنید کمکم می کنه ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوستان
من مترجم هستم و تقریبا ده کتاب ترجمه کردم که خیلی از اونها موفق و پرفروش بوده ن . از نظر اثبات توانایی مالی و نشون داد قراردادها مشکلی ندارم. به نظر شما از روش خوداشتغالی می تونم اقدام کنم؟
سلام خدمت دوستان عزیز
بنده فوق دیپلم گرافیک و لیسانس مترجمی زبان ایتالیایی دارم توی یک شرکت مشغول به کارهستم و به صورت پروژه ای کارهای طراحی گرافیکی انجام میدم ایا این امکان وجود داره کار کردن داخل شرکت رو پنهان کنم تا بتونم برای خوداشتغالی اقدام کنم ؟
می خوام بدونم اگه نگم متوجه میشن یا نه ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)