صفحه 275 از 380 نخستنخست ... 175225265266267268269270271272273274275276277278279280281282283284285325375 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,741 تا 2,750 , از مجموع 3797

موضوع: مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

سلام بچه ها
    من ۵ سال هست که یک کارگاه تولید لباس ورزشی دارم و دارم کار میکنم اما هیج قراردادی ندارم به طور رسمی، با مشتری ها حضوری میبندیم. الان برای اثبات باید چه مدارکی جور کنم؟میشه لطفن راهنمایی کنید؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad321 نمایش پست ها
    ممنون
    فقط اینکه من یه سوالی داشتم
    من رشته تحصیلیم عمرانه
    قبلا برای ویزای توریستی اقدام کردم مدارک کاری و تحصیلی که مرتبط با رشتمم بود فرستادم ...
    الان دارم از طیق نویسندگی اقدام میکنم ولی مدارک تحصیلی یا بیمه که مربوط به عمران میشه نذاشتم
    امکان داره اونا متوجه بشن و یا اینکه اصلا به این موضوع دقت کنن ...

و سوال آخر اینکه مدارک جایی برای آپلود نداره ؟
    فقط باید ارسال کنیم با پست ؟ .. شما هم نوا اسکوشیا فرستادین ؟
    نفهمن!به ثانيه اي متوجه ميشن شما وقتي قبلا تشكيل پرونده داده باشين هر پرونده اي(توريستي مهاجرتي و ...) يك uci بهتون تعلق ميگيره كه توش تمام چيزايي كه فرستادين مشخصه الان با باز كردن پرونده مهاجرتي اتون آفيسر اولين كاري كه ميكنه ميره سراغ پرونده قبلي اتون!تازه به عنوان يك فرد متقلب هم پيش چشم اش مياين كه دو بار با دو موقعيت مختلف ميخواسته وارد كانادا بشه!

سلام . ميخواستم بدونم جايي در سايت كانادا هست كه ليست كامل كارهايي كه شامل خوداشتغالي ميشه رو داشته باشيم؟

Junior Member

سلام دوست عزیز. من هم شرایطم شبیه شماست. تقریبا ده کتاب ترجمه کرده م و انتشارات دارم. شما در چه مرحله ای هستید؟
    اگر اطلاعاتی دارید که فکر می کنید کمکم می کنه ممنون میشم راهنماییم کنید

Junior Member

سلام دوستان
    من مترجم هستم و تقریبا ده کتاب ترجمه کردم که خیلی از اونها موفق و پرفروش بوده ن . از نظر اثبات توانایی مالی و نشون داد قراردادها مشکلی ندارم. به نظر شما از روش خوداشتغالی می تونم اقدام کنم؟

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad321 نمایش پست ها
    ممنون
    فقط اینکه من یه سوالی داشتم
    من رشته تحصیلیم عمرانه
    قبلا برای ویزای توریستی اقدام کردم مدارک کاری و تحصیلی که مرتبط با رشتمم بود فرستادم ...
    الان دارم از طیق نویسندگی اقدام میکنم ولی مدارک تحصیلی یا بیمه که مربوط به عمران میشه نذاشتم
    امکان داره اونا متوجه بشن و یا اینکه اصلا به این موضوع دقت کنن ...

و سوال آخر اینکه مدارک جایی برای آپلود نداره ؟
    فقط باید ارسال کنیم با پست ؟ .. شما هم نوا اسکوشیا فرستادین ؟
    متوجه نمیشن فقط ۵ سال از تقاضای ویزای کانادا محروم میشین ، نمیدونم چرا همه فکر میکنند آفیسرهای کانادایی ای کیو صفر هستند
    too much love will kill you

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط morva_yal_asha نمایش پست ها
    سلام بچه ها
    من ۵ سال هست که یک کارگاه تولید لباس ورزشی دارم و دارم کار میکنم اما هیج قراردادی ندارم به طور رسمی، با مشتری ها حضوری میبندیم. الان برای اثبات باید چه مدارکی جور کنم؟میشه لطفن راهنمایی کنید؟
    از کی ها حالا تولید کننده لباس ورزشی ورزشکار محسوب میشه یا هنرمند ، بفکر روش دیگه ای باشین
    too much love will kill you

من طراحی لباس میکنم برای مشتری و تولیدشون میکنیم که نمونه کارآفرینی تو فیلد هنر و طراحی هست. فکر میکنم تو هرجای دیگه دنیا هم طراح لباس ها از همین راه پول در میارن. چطور من جزو هنرمندا حساب نمیشم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    از کی ها حالا تولید کننده لباس ورزشی ورزشکار محسوب میشه یا هنرمند ، بفکر روش دیگه ای باشین

نقل قول نوشته اصلی توسط morva_yal_asha نمایش پست ها
    من طراحی لباس میکنم برای مشتری و تولیدشون میکنیم که نمونه کارآفرینی تو فیلد هنر و طراحی هست. فکر میکنم تو هرجای دیگه دنیا هم طراح لباس ها از همین راه پول در میارن. چطور من جزو هنرمندا حساب نمیشم؟
    با این توضیحی که در مورد کارتون دادید با عنوان طراحی لباس، بله شما هنرمند محسوب میشید.

Junior Member

سلام خدمت دوستان عزیز
    بنده فوق دیپلم گرافیک و لیسانس مترجمی زبان ایتالیایی دارم توی یک شرکت مشغول به کارهستم و به صورت پروژه ای کارهای طراحی گرافیکی انجام میدم ایا این امکان وجود داره کار کردن داخل شرکت رو پنهان کنم تا بتونم برای خوداشتغالی اقدام کنم ؟
    می خوام بدونم اگه نگم متوجه میشن یا نه ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)