صفحه 366 از 380 نخستنخست ... 266316356357358359360361362363364365366367368369370371372373374375376 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,651 تا 3,660 , از مجموع 3797

موضوع: مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

Junior Member sina_moradi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    رشته IT دانشگاه آزاد پرند

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

سلام به همه دوستان عزیز , امیدوارم که حال همتون خوب باشه
    امروز بعد از ۲ هفته بالاخره از وضعیت پرونده خودم آگاه شدم و متاسفانه refused شدم. که علت هم کاملا نامشخص هست.

The officer refused your application based on your past experience, he do not believe that you can be as self employed in Canada.

این هم متنی که دقیقا وکیل از آفیسر برای من فرتساده
    دوستان اگر نحوه ارسال نت رو کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنید که درخواست اعتراض رو بزنم. راستی پرونده من ورشو بوده.

Junior Member sina_moradi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    رشته IT دانشگاه آزاد پرند

دوستان این هم متن کامل refused letter بنده

I have now completed the assessment of your application and I have determined that you do not qualify for a permanent resident visa in the self-employed persons class.
    Subsection 12 (2) of the Immigration and Refugee Protection Act states that a foreign national may be selected as a member of the economic class on the basis of their ability to become economically established in Canada.
    Subsection 100 (1) of the Immigration and Refugee Protection Regulations, 2002 states that for the purposes of subsection 12 (2) of the Act, the self-employed persons class is prescribed as a class of persons who may become permanent residents on the basis of their ability to become economically established in Canada and who are self-employed persons within the meaning of subsection 88 (1).
    Subsection 100 (2) of the regulations states that if a foreign national who applies as a member of the self-employed persons class is not a self-employed person within the meaning of subsection 88 (1), the application shall be refused and no further assessment is required. I am not satisfied that you meet the definition of a "self-employed person" set out in subsection 88 (1) of the regulations because based on the evidence submitted I am not satisfied that you have the ability and intention to become self-employed in Canada. Consequently, you are not eligible to receive a permanent resident visa as a member of the self-employed persons class.
    Subsection 11 (1) of the Act states that a foreign national must, before entering Canada, apply to an officer for a visa or for any other document required by the regulations. The visa or document shall be issued if, following an examination, the officer is satisfied that the foreign national is not inadmissible and meets the requirements of this Act. Subsection 2 (2) specifies that unless otherwise indicated, references in the Act to “this Act” include regulations made under it.
    Following an examination of your application, I am not satisfied that you meet the requirements of the Act and the regulations for the reasons explained above. I am therefore refusing your application.
    Thank you for the interest you have shown in Canada

Local Moderator

کاربران گرامی تعدادی از پست های اخیر بدون پیام خصوصی حذف شد.
    لطفا از ارسال نوشته‌ای جدید تنها به منظور تشکر، تبریک، تایید، تکذیب ... بدون ارائه اطلاعات بیشتر، و به طور کلی پست‌های بی‌محتوا خودداری کنید. برای این منظور می‌توانید به ارسال کننده پست امتیاز دهید یا از پیام خصوصی استفاده کنید.
    ممنون از همکاریتان

Junior Member

سلام دوستان،
    من دنبال یه اه واسه رفتن کانادا هستم. واسه ستادی پرمیت ریجکت شدم. و با این طریق رفتن آشنا شدم. دوست داشتم نظر شما رو بدونم که آیا شرایم واسه این طریق مهاجرت چه طوره.
    مرک ارشد انیمیشن از آمریکا دارم
    2/5 آمریکا کار کردم (ولی برای کارفرما).
    مدرک ایلس رو هم می تونم بگیرم.
    پسر عمو و پسر خاله سیتیزن ارم که فکر کنم حساب نیست.

ممنونم

Member Garibaldi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Physics - SUT

سلام دوست عزیز
    به نظر من خیر اصلا شرایط این کلاس را ندارید و اصلا وقت و زمان خود را در این راه هزینه نکنید، شما احتمالا اگر آیلتس خود را بگیرید از اکسپرس انتری شانس بیشتری دارید.
    البته اینجا دوستانی هستند که چند سال در این پروسه تجربه عملی دارند و مطمئنن پاسخ دقیق تری به شما خواهند داد، اما کلی بگویم که گذشته از درصد خیلی پایین موفقیت در این کلاس، شما اصلا شرایطش رو هم ندارید، همین تاپیک، مخصوصا صفحات اول را مطالعه بفرمایید متوجه میشوید.
    آرزوی موفقیت
    نقل قول نوشته اصلی توسط jil نمایش پست ها
    سلام دوستان،
    من دنبال یه اه واسه رفتن کانادا هستم. واسه ستادی پرمیت ریجکت شدم. و با این طریق رفتن آشنا شدم. دوست داشتم نظر شما رو بدونم که آیا شرایم واسه این طریق مهاجرت چه طوره.
    مرک ارشد انیمیشن از آمریکا دارم
    2/5 آمریکا کار کردم (ولی برای کارفرما).
    مدرک ایلس رو هم می تونم بگیرم.
    پسر عمو و پسر خاله سیتیزن ارم که فکر کنم حساب نیست.

ممنونم
    96 nine or six

Junior Member

سلام دوستان کسی خبری نداره ؟ دارن ویزاهای بقیه گروه ها رو صادر میکنن تند تند

Junior Member

سلام کسی نتیجه ای نگرفته ما رو در جریان بزاره؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Handicraft

سلام خدمت دوستان و اساتید تالار
    کسی میدونه آدرس سایت سلف آمپلویه جهت ساخت اکانت چی هس و چجوری باید اکانت ساخت ؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Handicraft

سلام خدمت دوستان واساتید عزیز
    کسی میدونه ادرس سایت جهت ساخت اکانت چی هس و چجوری باید اکانت ساخت ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mcm2050 نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان واساتید عزیز
    کسی میدونه ادرس سایت جهت ساخت اکانت چی هس و چجوری باید اکانت ساخت ؟
    https://clegc-gckey.gc.ca/j/eng/l?Re...b80d05bff6b8a9

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)