صفحه 368 از 380 نخستنخست ... 268318358359360361362363364365366367368369370371372373374375376377378 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,671 تا 3,680 , از مجموع 3797

موضوع: مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

در آخرین آپدیت اداره مهاجرت ( اول مارچ 2022 ) مدت زمان انتظار در کلاس خود اشتغالی فدرال از 37 ماه به 41 ماه افزایش یافته است.

من فکر میکنم (نظر شخصی)
    چند سال پیش به دلیل زمان بسیار طولانی جواب دهی و انتظار در این روش (بالای 5 سال) خیلی کسی از این روش اقدام نمیکرد
    ولی با توجه به کوتاه شدن مدت بررسی پرونده ها در چند سال اخیر از بیش از پنج سال به زیر دو سال و کوتاه شدن زمان انتظار باعث شد که اداره مهاجرت با حجم بسیار زیاد ارسال پرونده رو به رو بشه و پیامد هاش متاسفانه ریجکتهای بالا و شکایتهای پی در پی بابت ریجکتی های روش خود اشتغالی به دادگاه فدرال بشه

احتمالا این کم کم اضافه کردن مدت زمان انتظار استراتژیی باشه برای برگردوندن مدت زمان بررسی مانند سابق به بالای 5 سال که به دلیل مدت زمات انتظار بالا و طولانی بودن زمان درصد متقاضی خیلی کم بشه و با حجم خیلی خیلی کمتری از پرونده ها روبرو بشن
    اکسپت ویزا در کلاس خود اشتغالی فدرال کانادا

لطفا پستهای پیشین را مطالعه کرده و چنانچه پرسشی داشتید سعی خواهم کرد در حد توان و اطلاعاتم درخدمت دوستان باشم...ارادتمند...مازیار

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Mazy نمایش پست ها
    در آخرین آپدیت اداره مهاجرت ( اول مارچ 2022 ) مدت زمان انتظار در کلاس خود اشتغالی فدرال از 37 ماه به 41 ماه افزایش یافته است.

من فکر میکنم (نظر شخصی)
    چند سال پیش به دلیل زمان بسیار طولانی جواب دهی و انتظار در این روش (بالای 5 سال) خیلی کسی از این روش اقدام نمیکرد
    ولی با توجه به کوتاه شدن مدت بررسی پرونده ها در چند سال اخیر از بیش از پنج سال به زیر دو سال و کوتاه شدن زمان انتظار باعث شد که اداره مهاجرت با حجم بسیار زیاد ارسال پرونده رو به رو بشه و پیامد هاش متاسفانه ریجکتهای بالا و شکایتهای پی در پی بابت ریجکتی های روش خود اشتغالی به دادگاه فدرال بشه

احتمالا این کم کم اضافه کردن مدت زمان انتظار استراتژیی باشه برای برگردوندن مدت زمان بررسی مانند سابق به بالای 5 سال که به دلیل مدت زمات انتظار بالا و طولانی بودن زمان درصد متقاضی خیلی کم بشه و با حجم خیلی خیلی کمتری از پرونده ها روبرو بشن
    چه پوينتي داره این کار که با حجم کمتری از پرونده ها روبرو بشوند ، اجباری در پذیرش مهاجر ندارند که ، اگه نخواهند که درش رو میبندن

Junior Member

سلام بر همگي من ماه مي سال 2021 مدارکم را ارسال کردم ولي الان که مارچ 2022 هست هنوز هيچ خبری ندادند ، آیا کسی تجربه مشابه اي داره ؟

Junior Member

آقای مازیار اسدی عزیز تبریک میگویم. از بابت پذیرش ویزایتان خیلی خوشحال شدم و بهترین ها را برایتان آرزو دارم. این موفقیت حق شما بود چون نه تنها از نظر تکنیکال شایسته هستید از بعد انسانی نیز در جایگاه بالایی قرار دارید و بحق در پیشبرد پرونده خیلی از افراد منجمله خود من نیز خیلی کمک موثری بودید و با حسن نیت هر اطلاعاتی که داشتید مضایقه نکردید. انشاله که موفقیت هایتان کماکان ادامه دار باشد و برای من و بقیه دوستان حاضر در فروم نیز نتایج مشابه شما رقم بخورد.

(( به این نکته نیز مجددا اشاره کنم که من پرونده ام را ژانویه 2021 ارسال کرده ام و هنوز بعد از 15 ماه هیچ خبری از وضعیت پرونده ام نیست. ))

Junior Member

در آخرین آپدیت اداره مهاجرت ( 31 مارچ 2022 ) مدت زمان انتظار در کلاس خود اشتغالی فدرال از 41 ماه به 42 ماه افزایش یافته است.

لطفا پستهای پیشین را مطالعه کرده و چنانچه پرسشی داشتید سعی خواهم کرد در حد توان و اطلاعاتم درخدمت دوستان باشم...ارادتمند...مازیار

Junior Member

دوستان عزیز
    بالاخره دیروز نامه پاس ریکوست ما از ورشو آمد

کل زمان پروسه از تایید دریافت مدارک از سیدنی تا نامه پاس ریکوست حدود 41 ماه (سه سال و چهار ماه انتظار )

جزعیات به شرح زیر میباشد :
    تایید رسیدن مدارک تا فایل نامبر حدود سه ماه
    فایل نامبر تا انگشت نگاری حدود دو هفته
    انگشت نگاری تا مدیکال اول حدود 18 ماه
    مدیکال اول تا مدیکال دوم (ری مدیکال) حدود 17 ماه
    ری مدیکال تا پاس ریکوست دو ماه
    کل پروسه حدود 41 ماه

انشالا به زودی خبرهای خوب برای سایر دوستان
    ارادتمند
    مازیار

Junior Member

سلام

اعضا ی تیم ی که برای استارت آپ انتخاب میکنیم اگر PR کانادا داشته باشن , تاثیر منفی روی پرونده میزاره یا مثبت ؟
    البته مسلما applicant اصلی PR نداره.

باید سریع تصمیم گیری کنم برای تیم ی که میخوام انتخاب بکنم. ممنون میشم سریع جواب بدین.
    همچنین اگر نکات خاصی هاست که باید توجه بکنم برای انتخاب اعضا ی تیم که میتونه تاثیر مثبت روی پرونده بگذره ممنون میشم باهم شیر بکنید.

Junior Member

سلام دوستان عزیز.
    از ارسال پرونده من هیجده ماه گذشت ، ولی هنوزم که هنوزه فایل نامبر دریافت نکرده ام.

میخواستم ببینم آیا از بین شما کسی هست که در یکسال اخیر فایل نامبر دریافت کرده باشه؟
    و اینکه این روند یک کمی بیشتر غیرعادی نشد؟ !
    ممنون میشم اگر کسی اطلاعات بروزی در این خصوص داره بنده رو راهنمایی بکنه.

Junior Member

Thumbs up پاسخ : مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

مبارک باشد

Junior Member

سلام دوستان
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    بنده حدود 3 سال هست که یک پایگاه خبری دارم از این طریق کسب درآمد میکنم
    دو نفر خبرنگار هم دارم
    پروانه انتشار از وزارت ارشاد دارم و هم به زبان فارسی و هم انگلیسی خبر منتشر می کنیم
    آیا بنده مشمول این نوع مهاجرت میشم؟
    با تشکر

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)