سلام. نجات غریق و مربی شنا با 15 سال سابقه میتونه از این طریق اقدام کنه؟
سلام. نجات غریق و مربی شنا با 15 سال سابقه میتونه از این طریق اقدام کنه؟
بچه ها یه سوالی داشتم ازتون، لطفاً اگه اطلاع دارین جواب بدین،
واسه ویزا خوداشتغالی کانادا بجز مواردی که گفتین بلاگرها یا کسایی که بیزنس آنلاین کوچیک دارن (مثل بیزنس های خونگی) هم میتونن اقدام کنن؟ اگه میشه چه شرایطی داره و به چه صورتیه؟؟
سلام این روش فقط مخصوص ورزشکاران و مربیان ورزشی و هنرمندان فرهنگی و فرهنگیان هست
دوستان خبر جدیدی ندارید ؟
من 2019 اقدام کردم انگشت نگاری کردم و دیگر هیچ خبری نیست ! کسی هست در این میان که نامه ای پاسخی گرفته باشد ؟؟
سلام دوستان. من با دیدن پست های شما و خبرهای به ظاهر بدتون خوشحال شدم و امیدوارتر. دلیلش اینست که من هم اواخر دسامبر 2019 مدارکم را ارسال کردم و ژانویه 2020 مدارکم به کانادا (نوااسکوشیا - سیدنی) رسیده است ولی تا کنون هیچ خبری نشده است و هربار از طریق وب فرم سوال میکنم یک پاسخ اتوماتیک مشابه دوستان دریافت میکنم بطوریکه داشتم مطمئن میشدم که پرونده ام گم شده است. ولی با توجه به پرسش تلفنی یکی از دوستانم از داخل کانادا در مورد پرونده های خود اشتغالی و تاخیرات و شرایط مشابه دوستان حاضر کاملا به یقین رسیدم که بررسی پرونده ها برای همه و بطور یکسان با تاخیر همراه است. پس لازم هست نگران نباشیم و امیدوار به خبرهای خوب باشیم. آرزوی موفقیت برای تمامی دوستان دارم.
(البته لازم است اشاره به این نکته بکنم که من در داخل همین فروم در مورد پرونده هایی شنیدم که بخاطر وقوع جنگ سوریه بعد از هفت سال به نتیجه رسیده بود. پس هنوز فرصت داریم)
بسلامتی تو آپدیت جدید سایت مدت زمان انجام پروسه خود اشتغالی از 41 ماه شد 42 ماه!!!![]()
من ۱۵ مرداد مدارکم پست کردم کانادا
دیروز یه ایمیل بهم رسید که شماره uci و کد موقت اپلیکیشن رو بهم اطلاع دادن
آیا این روال طبیعی هست و برای سایر دوستان هم این ایمیل ارسال شده؟
بله طبیعی هستش...تو مرحله بعدی یه ایمیل براتون میاد و ازتون میخوان برای بیومتریک اقدام کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)