سلام دوستان اول قبل از هر انتقادی یه تشکر بکنم و خسته نباشید بگم بابت زحماتی که میکشید ... یه موردی رو پیش یکس از ادمینای وب بازگو کردم و گفتن که اینجا هم بگم بلکه مفید واقع بشه .... دوستان این اپلای براد واقعا عالیه فقط قسمت نتایج پذیرشش واقعا ضعیفه و هیچ بازدهی نداره ... فهمیدنش هم سادس شما خودتو بذار جای یه دانشمویی که با کلی مشغله ذهنی و سوال بی جواب دنبال یه سری جواب کلی تو نتایج پذیرش نزدیک به اقدامیه که خودش میخواد بکنه ..واقعا هیچی گیرش نمیاد ...من جاهای دیگه رو هم دیدم و عضو بودم اگه بتونین برای چند موردش سرچ بذارید مثلا نام کشور نام رشته نام دانشگاه خیلی کاربردی تر میشه و هر شخص میتونه نزدیک ترین جواب هاش رو ببینه ... به نظرم قسمت خیلی مهمیه که تقریبا اول و اخر ادم به این نتایج پذیرش میرسه ادم شرایط رو میسنجه و افرادی رو که تو اون دانشگاه ها یا در اون رشته ها پذیرش گرفتن میتونه ببینه و شاید حتی بتونه ارتباط برقرار کنه و راهنمایی بگیره ... من از تک تک قسمت های اپلای استفاده کردم جز این قمست ...واقعا سنگینه خوندن نتایج پذیرش در سطح دنیا :|

)) و بی دلیل مثلا من میخوام برای اتریش یا المان اقدام کنم چه دلیلی داره که پذیرش های امریکا کانادا و ... رو ببینم !؟ لطف کنید پیگیری کنید ...مشکل خیلی ها حل میشه ... دمتون گرم مرسی موفق باشید ♡
علاقه مندی ها (Bookmarks)