نوشته اصلی توسط
spa105
دوست عزیز که از محتوای نوشته های (به قول خودتون) بعضیا خندتون میگیره ، دقت کنید که شاید خنده ی شما از سر بی اطلاعیتون باشه. و یاداوری میکنم کسی اینجا از سر بیکاری اطلاعاتش رو نشر نمیده تا بعضیها بشکل توهین آمیزی خنده ی خودشون رو بجای اعلام اشکال بیان کنند. به هر حال دوستانی که پیام میزارن واسه کمک به من و شما و ... برای تسهیل در کارهامون زحمت میکشن و پیام میزارن و بنده به نوبه خودم از همشون چه اطلاعاتشون ناقص باشه چه کامل تشکر میکنم و صمیمانه سپاسگذارم . اما در مورد نوشته های خودم که خدا رو شکر باعث خندتون نشده یا به روتون نیاوردید باید عرض کنم شما احتمالا نوشته های منو دقیق نخوندید - عرض کردم با اطلاعات گرداوری شده تو همین سایت ، کسی بوده که فوق لیسانس پیام نور بوده و هاروارد پذیرش شده - این حرف من یعنی چی؟ربطی به بحث این سایت نداره؟ربطی به اعتبار پیام نور برای پذیرش از دانشگاه های آمریکا نداره؟
ضمنا بنده در پاسخ به نوشته ی یکی از دوستان این مطالب رو بیان کردم
در نهایت از نظر من صحیح نیست شما به همه ی دانشگاه ها نامه بدین تا مطمئن بشین آیا پیام نور رو میپذیرن یا خیر چون با توجه به مطالبی که نوشتم دانشگاه پیام نور مثل دانشگاه هاروارد سیستم آموزش از راه دور داره اما سیستم آموزش محور حضوری هم داره و حالا اگه با بی توجهی مسئولین دانشگاه (اینطور که شنیدم) این دانشگاه فقط یک دانشگاه آموزش از راه دور معرفی شده ، بهتره شما که دانشجوی این دانشگاه هستید ، دانشگاهتون رو بیشتر از این به اشتباه معرفی نکنید و به ضرر بقیه کار نکنید. امیدوارم خندتون نگیره چون اونها با هر روش استعلامی ، وقتی تو مدارک دانشگاه چیزی بنام آموزش راه دور نیست پس نمیتونن براحتی بگن این دانشگاه صرفا یک دانشگاه راه دور هست (که نیست) مگر اینکه دوستان زحمتکشی چون شما زحمت این کار و معرفی اشتباه دانشگاه رو ناخواسته و با ارجاع به سایت بی تعهد دانشگاه انجام بدن.
لطفا باز خط اول نوشته های منو بخونین تا نگین بحث ما سر چیه - عرض کردم از پیام نور خیلی جاها پذیرش گرفتند
برای راهنمایی بهترتون میتونین به بالای سایت برین ، اونجا که نوشته "نتایج پذیرش" تعداد صفحات زیادی اونجا قرار داره که اگه همه رو به دقت بگردید متوجه میشین چه تعدادی تو همین سایت با مدرک پیام نور و چه جاهایی پذیرش گرفتند. میتونین برای صرفه جویی در وقتتون با امکان جستجو در متن مرورگرتون کلمه ی "پیام" رو جستجو کنید - من تو ده صفحه ی اولش دو سه تا پیام نوری دیدم.
موفق باشید
ببین دوست عزیز من حرف ام این هستش که پا در هوا و .. عمل نکنیم.. ما عین کسی که تو شریف یا هر دانشگاه دیگه درس خونده درس خوندیم و واحد پاس کردیم همون واحدا و از رو همون کتابا.. پس هیچ دلیلی نداره که با ارائه سایت دانشگاه مون مشکلی داشته باشیم.. خوب اگه سایت دانشگاه به اشتباه دانشگاه رو از راه دور معرفی کرده چرا با مسئولین دانشگاه پیام نور مکاتبه نکنیم؟ چرا موقعیت و مسئله رو برا اونا توضیح نمیدیم تا مشکل اصلی رو برطرف کنن و ما راحت بتونیم آدرس دانشگاه مون رو برا هر نهادی تو دنیا ارائه بدیم.. چرا روشی که ما تو دانشگاه مون درس خوندیم به درستی تو سایت دانشگاه منعکس نشده؟ اوکی اگه شما فکر میکنید که در سایت اشتباهی شده من جهت پیشنهادم رو عوض میکنم و از دوستان همینجا میخوام که باهام همکاری کنیم و شروع کنیم با دانشگاه پیام نور مکاتبه داشته باشیم حتی اگه لازم شد من حضوری از همین شهرستان پا میشم میرم پیام نور تهران تا ببینم واقعا چرا سایت دانشگاه با دانشگاه تطابق نداره... ببنید من کلا منظورم این هستش که اینکه دانشگاه آمریکایی تا ندونه ثبت نام میکنه.. اصلا عمل و ذهنیت منطقی نیست.. چرا ما باید دزدکی عمل کنیم مگه ما کمتر از اونیکه تو آزاد یا دولتی خونده زحمت کشیدیم.. به جای اینکه اینجوری عمل کنیم پیشنهادم اینکه مشکل رو از مبنا حل کنیم با پیام نور تماس بگیریم نمیدونم وزارت علوم یا هر نهادی که فکر میکنید میتونه موثر باشه و نتیجه مکاتبه و .. رو بیایم و همینجا برا دیگران ارائه بدیم.. شاید با تشکلیل یه کمپین مانندی که هدفش اصلاح اشتباه سایت پیام نور باشه مسئله حل بشه که مطمئنم اگه اینکارورو بکنیم به یه جایی میرسیم حداقل میفهمیم حق با ماست یا اونا.. و چاره کارمون چی هست.
مرسی از همه!
علاقه مندی ها (Bookmarks)