صفحه 12 از 51 نخستنخست ... 2345678910111213141516171819202122 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 , از مجموع 507

موضوع: مدارک لازم برای ویزای اسپانیا

  1. #111
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    May 2011
    رشته و دانشگاه
    IT Management
    ارسال‌ها
    97

    پیش فرض پاسخ : ویزای دانشجویی اسپانیا

    سلام.من از دانشگاه upc در مقطع دکترا برای سپتامبر پذیرش دارم.مدارک تحصیلی من و گواهی سوپیشینه اماده است.برای گواهی سلامت از کجا باید اقدام کنم؟سوال دوم:چه قدر برای وقت گرفتن و جواب دادن انها زمان صرف میشود؟تقریبی
    الان باید شروع کنم؟چون از ایتالیا هم پذیرش دارم ریجکت شدن در یک کشور در گرفتن ویزا از کشور بعدی تاثیر دارد؟ممنون

  2. #112
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ارسال‌ها
    10

    پیش فرض مدارک لازم برای ویزای اسپانیا

    نقل قول نوشته اصلی توسط Carolina نمایش پست ها
    سلام دوستان


    من با دارالترجمه آقای نوبهار که شماره اون رو توی تاپیک تحصیل در اسپانیا یکی از بچه ها گذاشته بود تماس گرفتم
    گفتن ترجمه هر مدرک یک نسخه 20000 و دو نسخه 26000 تومن


    آدرس: خیابان دکتر بهشتی - بعد از چهارراه اندیشه - سمت راست - پلاک 47 - واحد 4

    تلفن: 88763841 - 88763413

    من هنوز مدارکم رو نفرستادم
    اگر کسی فرستاد و راضی بود لطفا به بقیه هم اطلاع بده

    ممنون
    سلام دوست عزیز
    من مدارکمو همین دارالترجمه بردم ...یک هفته ای آماده کرد...بردم سفارت تایید هم شد...

  3. #113

    پیش فرض پاسخ : مدارک مورد نیاز و پرسشهای متداول

    نقل قول نوشته اصلی توسط YPhoenix نمایش پست ها
    توضیح پیرامون گواهی های پزشکی و عدم سوئ پیشینه

    - گواهی پزشک نشاندهنده سلامت شما از دید قوانین بین المللی می باشد یعنی دارای بیماریهایی همچون HIV، هپاتیت و بیماریهای عفونی حاد نیستید. پس پزشک (عمومی، داخلی،... مهم نیست ولی دندون پزشک یا روانکاو و ... نباشه!!!) یا با شناخت شما گواهی رو صادر می کنه و یا با درخواست یه آزمایش (خون) گواهی می کنه. متن گواهی هم از این قراره:

    گواهی میشود طبق معاینات انجام شده، آقای/خانم ... فرزند ... به شماره شناسنامه ... عاری از هرگونه بیماری می باشد که طبق قوانین بین المللی نیاز به قرنطینه دارند.

    روی سربرگ پزشک با مهر نظام پزشکی ایشون و پس از تایید نظام پزشکی استان میفرستید واسه ترجمه.

    - گواهی عدم سوئ پیشینه رو باید از واحد انگشت نگاری-تشخیص هویت شهر محل اقامتتون اقدام کنید. با مدارک لازم که عموما اصل و کپی شناسنامه، کارت ملی، پاسپورت، کارت پایان خدمت و 3 تا عکس هستند تشریف میبرید و فرمشو پر میکنید و بعد از انگشت نگاری و تحویل مدارک، نتیجه بین 7 تا 12 روزه پست میشه به آدرستون.

    *** اگر عجله دارید میتونید 1 یا 2 روز بعدش برید تشخیص هویت شهرتون و حضورا نتیجه رو دریافت کنید.***

    این دوتا مدرک رو یک نسخه باید ترجمه کنید و به سفارت تحویل بدین و یک نسخه هم ترجمه و تایید سفارت بکنید و با خودتون ببرید اسپانیا. اعتبار فارسیشون 1 ماهه و اعتبار ترجمشون 6 ماه.
    سلام دوست عزیز
    من نمی فهمم که معنی این جملتون چیه؟
    اعتبار فارسیشون 1ماهه و اعتبار ترجمشون 6 ماهه؟
    و یک مطلب دیگه اینکه تایید گواهی عدم سو پیشینه و پزشکی برای صدور ویزا لازم نیست.بلکه تایید اونها رو میشه بعد از صدور ویزا هم انجام داد چون بعدا یعنی برای دانشگاه لازمه که تایید شه نه برای سفارت

  4. #114
    Member YPhoenix آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    رشته و دانشگاه
    Electronics
    ارسال‌ها
    356

    پیش فرض پاسخ : مدارک مورد نیاز و پرسشهای متداول

    نقل قول نوشته اصلی توسط azin_b نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    من نمی فهمم که معنی این جملتون چیه؟
    اعتبار فارسیشون 1ماهه و اعتبار ترجمشون 6 ماهه؟
    و یک مطلب دیگه اینکه تایید گواهی عدم سو پیشینه و پزشکی برای صدور ویزا لازم نیست.بلکه تایید اونها رو میشه بعد از صدور ویزا هم انجام داد چون بعدا یعنی برای دانشگاه لازمه که تایید شه نه برای سفارت
    سلام به شما
    1 ماه اعتبار یعنی تا 1 ماه بعد از صدور فرصت دارید ازش استفاده (داخلی) یا ترجمه کنید. 6 ماه یعنی پس از ترجمه، 6 ماه اعتبار داره و اگر روزی که میخواید برید سفارت 6 ماه از تاریخ صدور گواهیتون گذشته باید جدید بگیرید.
    این مساله رو مطمئنید؟ پس خود سفارت واسه ویزا هیچی تایید شده نمیخواد؟ من از روی فرم مدارکی که خود سفارت میده نوشتم. (نوشته بود که گواهی ها تایید شده باشند و اون موقع بچه ها همگی تایید شده می آوردن)
    اگه دوستان این مساله رو میدونن و توضیح بدن ممنون.
    پیروز باشید
    به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم


  5. #115

    پیش فرض پاسخ : مدارک مورد نیاز و پرسشهای متداول

    نقل قول نوشته اصلی توسط YPhoenix نمایش پست ها
    سلام به شما
    1 ماه اعتبار یعنی تا 1 ماه بعد از صدور فرصت دارید ازش استفاده (داخلی) یا ترجمه کنید. 6 ماه یعنی پس از ترجمه، 6 ماه اعتبار داره و اگر روزی که میخواید برید سفارت 6 ماه از تاریخ صدور گواهیتون گذشته باید جدید بگیرید.
    این مساله رو مطمئنید؟ پس خود سفارت واسه ویزا هیچی تایید شده نمیخواد؟ من از روی فرم مدارکی که خود سفارت میده نوشتم. (نوشته بود که گواهی ها تایید شده باشند و اون موقع بچه ها همگی تایید شده می آوردن)
    اگه دوستان این مساله رو میدونن و توضیح بدن ممنون.
    پیروز باشید
    سلام ممنون از پاسختون من گواهی سوپیشینه و سلامت پزشکی ام مال 17/02/1012 هستش .احتمالن تا نامه پذیرشم بیاد میشه اواخر جولای یعنی حدود 5 ماه از ترجمه شون می گذره یعنی دیگه لازم نیست دوباره برای گرفتن اونها اقدام کنم؟ یا اینا براشون مهمه تا وقتی که طرف میره اسپانیا هنوز این گواهی ها اعتبار داشته باشن؟ در ضمن 2 نسخه لازم نیست سفارت کپی اینها رو هم قبول میکنه و اصلش رو می تونید با خودتون ببرید اسپانیا.
    اون مطلب رو هم بله مطمینم دوست خود من گواهی سو پیشینه شو نرسید تایید کنه تا روز تایید مدارکش وبنابراین سوپیشینه ش رو بدون تایید داد به سفارت و ویزاشم گرفت منتها یه هفته قبل از پروازش اومد و اون گواهیشو تایید کرد .چون تو اسپانیا تایید شدش لازمه و نه برای سفارت.با ز اگر می ترسید می تونید تا قبل از تحویل مدارکتون اونا رو تایید کنید ولی می دونم برا سفارت لازم نیست
    راستی شما در چه مرحله ای هستین تحویل مدرک؟ اوضاع این روزای سفارت چطوره؟
    موفق باشید

  6. #116

    پیش فرض پاسخ : ویزای دانشجویی اسپانیا

    بچه ها برا ترم سپتامبر حدودا کی باید رفت سفارت و مدارک رو تحویل داد?

    یه سوال دیگه اگه اینجا مستر مون رو گرفته باشیم و دوباره برای یه مستر دیگه اونجا پذیرش داشته باشیم.آیا ترجمه و بردن مدارک مستری که تو ایران گرفتیم مفیده یا بی تاثیره؟

  7. #117
    Member YPhoenix آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    رشته و دانشگاه
    Electronics
    ارسال‌ها
    356

    پیش فرض پاسخ : ویزای دانشجویی اسپانیا

    نقل قول نوشته اصلی توسط azin_b نمایش پست ها
    بچه ها برا ترم سپتامبر حدودا کی باید رفت سفارت و مدارک رو تحویل داد?

    یه سوال دیگه اگه اینجا مستر مون رو گرفته باشیم و دوباره برای یه مستر دیگه اونجا پذیرش داشته باشیم.آیا ترجمه و بردن مدارک مستری که تو ایران گرفتیم مفیده یا بی تاثیره؟
    سلام مجدد
    از همین الان!
    کلا هرآنچه ملاک پذیرش شما بوده باید ترجمه و تایید بشه و به دانشگاه تحویل. اما بعضی دوستان تونستن چندتا از کورسهای مستر ایران رو اونجا (اسپانیا نبودن) معادل سازی کنن. اما سخت گیرن. پس در صورتی که پذیرش از شما واحدها رو قبول کنه و معادل سازی کنه، مفیده.
    یه حالت دیگه هم هست و اونم واسه نشون دادن background خوبه واسه یه سری موقعیتای جنبی. مثلا من مصاحبه میدادم واسه پذیرش، استاد فرمودن هرچی خوندی و مرتبطه با مدارک بیار که اینجا تو گرفتن فاند، کمک هزینه، موقعیت و ... به درد میخورن.
    راستی!!!!کی گفته من میترسم؟؟؟؟ ما جوونای جبهه و جنگیم!!!
    من ایشالا این هفته میام تایید مدارک و هفته دیگه تحویل... اوضاع هم معمولی... شکر سلام میرسونن.
    موفق باشید
    به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم


  8. #118
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ارسال‌ها
    4

    پیش فرض پاسخ : ویزای دانشجویی اسپانیا

    سلام دوستان
    من برای دکترا اقدام کرده بودم. پذیرش و بورس هم گرفته بودم. با خانواده (همسر و فرزندم) اقدام کردم
    مدارکی که ارائه دادم عبارتند از:
    - فرمهای تقاضا برای خودم و خانواده ام
    - گواهی عدم سوء پیشینه و ترجمه اسپانیایی
    - گواهی پزشکی و تایید نظام پزشکی و ترجمه اسپانیایی
    - پروپزال تکمیل کردم
    - حساب بانکی پرینت گرفتم و تایید کردم و ترجمه به انگلیسی ( حسابم خیلی هم پول نداشت)
    - دعوت نامه ( میزان بورس، زمان ورود، برای خانواده شماره پاسپورت و ...)
    - ترجمه مدارک شغلی، فیش حقوقی، سند خونه، شناسنامه ها، سند ازدواج، مدارک تحصیلی، ریزنمرات
    خب من برعکس اینکه میگن نمیشه با خانواده اقدام کرد، اقدام کردم و شد. نمیدونم. اما یکی از دوستان خوبم پیشنهاد کرد که با خانواده اقدام کنم. اونم همینکارو کرده بود. یعنی تحویل مدارک رو با خانواده انجام داده بود.
    کار من سه ماه طول کشید چون من برای فرانسه هم برای ارائه مقاله اقدام کرده بودم و ریجکت شدم. همین یک ماه منو عقب انداخت. البته می گفتن اصلا نمیتونی اقدام کنی اما مدارک رو ازم قبول کردن و شد.
    بعدش با کنسول مصاحبه انگلیسی شدم. بعدش هم جواب ویزام مثبت بود.
    زیاد امیدی نداشتم. مخصوصا تو این فرومها موارد منفی زیاد قید میشه. اما می بینید که شد. برای همه اتون آرزوی خیر و موفقیت دارم

  9. #119
    Member YPhoenix آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    رشته و دانشگاه
    Electronics
    ارسال‌ها
    356

    پیش فرض پاسخ : ویزای دانشجویی اسپانیا

    نقل قول نوشته اصلی توسط erajabi نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من برای دکترا اقدام کرده بودم. پذیرش و بورس هم گرفته بودم. با خانواده (همسر و فرزندم) اقدام کردم
    مدارکی که ارائه دادم عبارتند از:
    - فرمهای تقاضا برای خودم و خانواده ام
    - گواهی عدم سوء پیشینه و ترجمه اسپانیایی
    - گواهی پزشکی و تایید نظام پزشکی و ترجمه اسپانیایی
    - پروپزال تکمیل کردم
    ...
    سلام و تبریک
    فقط یه سوال، واسه خانواده، چه مدارکی تحویل دادید؟ عدم سوئ پیشینه و پزشکی؟
    ممنون
    به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم


  10. #120
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ارسال‌ها
    36

    پیش فرض پاسخ : ویزای دانشجویی اسپانیا

    سلام من به یک مشکلی برخوردم من واسه هفته دیگه 1شنبه می خوام برم مدارک رو تحویل بدم الان پرینت گردش مالی پدر هم گرفتم ولی بانک مانده نداد و گفت واسه 2روز دیگه می ده ولی پدرم مجبور بود بیشتر پول رو از حساب برداره و نشد منتظر بمونیم واسه مانده تا از بانک مرکزی اقدام کنند الان من نمی تونم همون پرینت گردش حساب رو ببرم و حتما گواهی حساب لازمه؟ یکم استرس و عجله دارم اگه کسی بتونه زود راهنماییم کنه ممنون می شم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •