صفحه 1 از 47 1234567891011 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 466

موضوع: آرشیو شده : شرایط مهاجرت به استرالیا با سیستم Skillselect - 2012 ( تا سال 2012 )

  1. #1
    Member سحرناز آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    رشته و دانشگاه
    Architectural Conservation
    ارسال‌ها
    220

    پیش فرض آرشیو شده : شرایط مهاجرت به استرالیا با سیستم Skillselect - 2012 ( تا سال 2012 )

    قوانین جدید اداره مهاجرت استرالیا با نام Skillselect از 01 جولای 2012 برابر با11 تیر 1391 به اجرا در آمده


    شرایط اولیه به این صورت است :




    ۱- سن متقاضی اصلی (Main Aplicant) کمتر از ۵۰ سال یا به عبارتی تا 49 سال تمام باشد
    (حتی اگر یک روز هم سنتون بیشتر باشه امکان پذیر نیست)




    ۲- متقاضی اصلی (Main Aplicant) باید سابقه كار در خارج يا داخل استراليا ویا سوابق تحصيلي در استراليا داشته باشد و نیز لازم است این
    مدارک تحصیلی و سوابق کاری جزء تخصص های مورد نیاز اعلام شده در لیست SOL اشته باشد
    برای اثبات آن لازم است مدارک تحصیلی و سوابق کاری متقاضی اصلی (Main Aplicant)
    توسط یکی از سازمانهای مربوطه استرالیا ارزشیابی شود (Assessment) و یا چنانچه شخص در داخل استرالیا مشغول کار یا تحصیل است گواهی اشتغال به کار یا تحصیل ارائه کندپروفسور هم که باشید باید اسس بشه مدارکتون





    ۳- متقاضی اصلی (Main Aplicant)
    دست کم نمره IELTS 6.0 در هر یک از 4 مهارت آزمون داشته باشد.حتی اگر متولد بریتانیای کبیر هم باشید یا مدرک دکتراتون را از دانشگاه های خود استرالیا به زبان انگلیسی گرفته باشید باز باید آیلتس بدید





    ۴- متقاضی اصلی (Main Aplicant)
    حداقل امتیاز برای درخواست ویزا(passmark) را بر اساس سیستم امتیاز بندی کسب کند

    برای محاسبه امتیازاتون کافیه به جای تایپ کردن مشخصاتتون تو تمام تاپیک ها یا پیام خصوصی دادن به همه یکبار جدول را بخونید و حساب کنید - اعتماد به نفس داشته باشید باور کنید خودتون هم میتونید از روی جدول امتیازاتون را حساب کنید






    ادامه دارد....
    ویرایش توسط hamideh_k1363 : August 6th, 2012 در ساعت 02:44 PM

  2. #2
    Member سحرناز آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    رشته و دانشگاه
    Architectural Conservation
    ارسال‌ها
    220

    پیش فرض پاسخ : شرایط مهاجرت به استرالیا با سیستم Skillselect - 2012




    سیستم امتیاز دهی
    1- سن: حداکثر 30 امتیاز
    ۱۸ تا ۲۴ سال : ۲۵ امتیاز
    ۲۵ تا ۳۲ سال: ۳۰ امتیاز
    ۳۳ تا ۳۹ سال: ۲۵ امتیاز
    ۴۰ تا ۴۴سال: ۱۵ امتیاز
    ۴۵ تا ۴۹ سال: ۰ امتياز
    2-زبان: حداکثر ۲۰ امتیاز
    آیلتس ۸در هر ۴ مهارت: ۲۰ امتیاز
    آیلتس ۷ در هر ۴ مهارت: ۱۰ امتیاز
    آیلتس ۶ در هر ۴ مهارت: ۰ امتیاز

    * آیلتس جنرال کفایت میکند ولی آکادمیک هم قابل قبول است

    3-سابقه کار : حداکثر ۲۰ امتیاز
    داخل استراليا:
    ۱- حداقل ۱ سال : ۵ امتیاز
    ۲- حداقل ۳ سال : ۱۰ امتیاز
    ۲- حداقل ۵ سال : ۱۵ امتیاز
    ۲- حداقل ۸ سال : ۲۰ امتیاز

    خارج استراليا:
    1- حداقل ۳ سال : ۵ امتیاز
    ۲- حداقل ۵ سال : ۱۰ امتیاز
    ۲- حداقل ۸ سال : ۱۵ امتیاز
    * امتياز سابقه كار داخل و خارج استراليا مي توانند باهم تركيب شوند ولي حداكثر تا ۲۰ امتياز.
    * سابقه كار بايستي حتما مطابق با رشته اسس شده باشد. يا كاملا مرتبط با آن رشته باشد.

    ۴-تحصیلات:حداکثر ۲۰ امتیاز


    مدرك ارزشيابي شده توسط سازمانهاي استراليايي 10 امتياز

    مدارک Diploma گرفته شده در استرالیا 10 امتیاز
    مدارك فني حرفه ايي ارزشيابي شده 10 امتیاز

    مدرک لیسانس يا فوق ليسانس از استراليا يا خارج استراليا 15 امتياز

    مدرک دكتري از استراليا يا خارج استراليا 20 امتياز


    *امتياز فقط به بالاترين مدرك تحصيلي تعلق مي گيرد. به عنوان مثال شما اگر مدرك دكترا داشته باشيد تنها ۲۰ امتياز كسب خواهيد كرد و براي ليسانس امتياز اضافه اي كسب نخواهد شد.

    *باید مدارک تحصیلی و سوابق کاری شما جزء تخصص های مورد نیاز اعلام شده در لیست SOL اشته باشد
    *براي اينكه امتياز مدرك تحصيلي را كسب كنيد حتما بايستي توسط سازمان اسس كننده مدرك شما تاييد شده باشد.( Assessment)
    * تصميمگيري در مورد امتياز تحصيلات به كيس آفيسر مربوط مي شود البته دانشگاه محل تحصیل و معدل شما تاثیر گذار است
    5-تحصيل در استرالیا: حداکثر ۵ امتیاز حداکثر ۵ امتیاز
    * براي كسب اين امتياز بايستي حداقل ۲ سال در استراليا تحصيل كرده باشيد. و ضمنا بايستي كاملا مرتبط با رشته اسس شده شما باشد.
    6- تحصیل در مناطق كم جمعيت استراليا:
    حداکثر ۵ امتیاز
    حداكثر ۵ امتياز
    *تحصيل در مناطقي در استراليا به غير از كلان شهرهاي استراليا
    7- Completion of a Professional Year :
    حداکثر ۵ امتیاز
    حداكثر ۵ امتياز
    این مربوط به کسانی میشه که یک دوره آموزشی یک ساله را در استرالیا گذرانده باشند
    ۸-زبان فارسی: حداکثر ۵ امتیاز
    حداکثر 5 امتیاز
    *گرفتن اين ۵ امتياز ديگه به سادگي گذشته نيست. بايستي يك امتحان معروف به امتحان ناتي بديد و در سطح حداقل para-professional نمره قبولي بياريد.
    چون اين سطح در خارج از استراليا برگزار نمي شه بايستي امتحان professional را بدهيد كه هزينه اش تقريبادومیلیون تومان میشه
    ۹- همسر تحصیل کرده : حداکثر ۵ امتیاز
    *اگر می خواهید از این امتیاز استفاده کنید همسر شما باید هم اسسمنت مثبت و هم آیلتس 6 در هر 4 مهارت داشته باشد.و رشته اش حتما تو لیست SOL باشه

    * ضمنا بايستي سنش كمتر از ۵۰ سال باشد و سابقه كار حداقل ۱ سال در دو سال گذشته داشته باشه يا اينكه در استراليا تحصيل كرده باشه

    10- اسپانسر ایالتی : حداکثر 10 امتیاز


    گرفتن اسپانسر از ایالت های استرالیا 5 امتیاز (ويزاي 190)

    گرفتن اسپانسر از مناطق كم جمعيت استرالیا 10 امتیاز (فقط ويزاي 489 )

    اسپانسر فامیلی
    اسپانسر فامیلی در استرالیا 0 امتیاز (فقط ويزاي 190)
    -اسپانسر شما می تواند در هر منطقه ای از استرالیا باشد
    اسپانسر فامیلی در استرالیا 10 امتیاز (فقط ويزاي 489)

    -دقت کنید برای استفاده از این امتیاز اسپانسر شما باید در یکی از مناطق زیر باشد
    www.immi.gov.au/skilled/general-skilled-migration/designated-areas.htm


    حداقل امتیاز برای درخواست ویزا یا همان (passmark) برابر با ۶۰ امتیاز است

    ادامه دارد....

    ویرایش توسط سحرناز : July 23rd, 2012 در ساعت 11:15 AM

  3. #3
    Member سحرناز آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    رشته و دانشگاه
    Architectural Conservation
    ارسال‌ها
    220

    پیش فرض پاسخ : شرایط مهاجرت به استرالیا با سیستم Skillselect - 2012

    یه یاد آوری بکنم :


    استرالیا این ویزاها را داره :

    1 ويزاهاي نيروي كار ماهر و متخصص

    2 ويزاهاي تحصيلي
    3 ويزاهاي ازدواج و نامزدي
    4 ويزاهاي سرمايه گذاري
    5 ويزاهاي توريستي
    که در این تاپیک ما فقط داریم درباره ويزاهاي نيروي كار ماهر و متخصص بحث میکنیم


    درضمن ويزاهاي افراد متخصص و ماهر هم به دو گروه زير تقسيم مي شود

    1 افرادي كه ساكن استراليا هستند

    2 افرادي كه خارج از استراليا زندگي مي كنن


    ادامه دارد....
    ویرایش توسط سحرناز : July 23rd, 2012 در ساعت 11:09 AM

  4. #4
    Member سحرناز آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    رشته و دانشگاه
    Architectural Conservation
    ارسال‌ها
    220

    پیش فرض پاسخ : شرایط مهاجرت به استرالیا با سیستم Skillselect - 2012

    حالا یه یادآوری کوچیک بکنم برای دوستان قدیمی تر :
    ویزاها ذاتا فرقی نکردند فقط اسمهاشون عوض شده به این صورت که :

    ویزاهای ۱۷۵ و ۸۸۵ هر دو ادغام شده و به ۱۸۹ تغییر نام داده
    ویزاهای ۱۷۶ و ۸۸۶ هر دو ادغام شده و به ۱۹۰ تغییر نام داده
    ویزاهای ۴۷۵ و ۴۸۷ هر دو ادغام شده و به ۴۸۹ تغییر نام داده

    ویرایش توسط سحرناز : July 23rd, 2012 در ساعت 11:09 AM

  5. #5
    Member سحرناز آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    رشته و دانشگاه
    Architectural Conservation
    ارسال‌ها
    220

    پیش فرض پاسخ : شرایط مهاجرت به استرالیا با سیستم Skillselect - 2012

    ويزاي 189

    كلاس 189 ويزاي اقامت دائم بدون قيد و شرط استراليا مي باشد كه براي 5 سال اقامت دائم استراليا را فرد اعطاء مي كند كساني كه اين ويزا را دريافت مي نمايند مي توانند
    1 در هر نقطه از كشور استراليا كار و زندگي كنند
    2 در مدارس ، دانشگاهها ، مراكز فني و حرفه ايي تحصيل نمايند

    3 خدمات درمانی به صورت یارانه از طریق مدیکر و طرح مزایای دارویی دريافت كنند
    4 اسپانسر افراد ديگر براي دريافت ويزا بشوند (البته شروط دارد)
    5 بسياري از خدمات دولتي استراليا را از بدو ورود مي توانند استفاده نمايند
    6 اگر فرزندي از ايشان متولد شود مقيم و شهروند استراليا خواهد شد
    7-چنانچه ۳ سال از این ۵ سال را در استرالیا بوده باشید میتونید پس از شرکت در آزمون شهروندی پاسپورت استرالیایی و حق رای هم داشته باشید و دیگه کاملا با یک متولد استرالیا برابر میشید






    شرايط اخذ ويزاي 189 استراليا



    شما براي اينكه بتوانيد اين ويزا را دريافت نماييد ابتدا بايد امتيازات خود را جمع بزنيد كه حداقل به 60 امتياز برسد و بعد شروع به ادامه كار نماييد

    ۱- بايد در شغل و تحصيلات شما حتما در ليست SOL 1 استراليا باشد



    ۲- در قسمت روبروي هر شغل در ليست بالا نام سازمان ارزشيابي كننده آن شغل ذكر شده ، كه شما بايد با توجه به شرايط آن سازمان مدارك خود را تهيه و به آن سازمان ارسال كنيد تا به شما نامه ارزشيابي (Assessment) داده شود (معمولا مدت زمان ارزشيابي مدارك بين 1 تا 4 ماه بسته به سازمان ارزشيابي كننده متفاوت است)



    ۳- شما بایستی پرونده خود را برای انتخاب شدن در سامانه EOI اداره مهاجرت استرالیا ثبت کنید



    ۴- بعد از گرفتن دعوتنامه و قبولی در EOI باید ظرف مدت 60 روز در سايت اداره مهاجرت استراليا پرونده خودتان را براي درخواست اين ويزا ثبت كنيد






    ادامه دارد....


    منبع مطالب این بخش
    ویرایش توسط سحرناز : July 23rd, 2012 در ساعت 12:02 PM

  6. #6
    Banned
    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    ارسال‌ها
    97

    پیش فرض پاسخ : شرایط مهاجرت به استرالیا با سیستم Skillselect - 2012

    با سلام،
    در مرحله آخر SkillSelect جمع امتیازهارو مینویسه. نمی دونم چرا برای من رو 45 می زنه. مشخصاتم:
    1- فوق لیسانس
    2- سن 28
    3- آیلتس 6
    4- 3 سال سابقه کار در ایران
    در حالیکه باید 50 بزنه.
    می شه راهنمایی کنید؟
    ممنون

  7. #7
    Member سحرناز آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    رشته و دانشگاه
    Architectural Conservation
    ارسال‌ها
    220

    پیش فرض پاسخ : شرایط مهاجرت به استرالیا با سیستم Skillselect - 2012

    ويزاي 190 (اسپانسر ایالتی)

    كلاس 189 ويزاي اقامت دائم بدون قيد و شرط استراليا مي باشد كه براي 5 سال اقامت دائم استراليا را فرد اعطاء مي كند كساني كه اين ويزا را دريافت مي نمايند مي توانند
    1 در هر نقطه از كشور استراليا كار و زندگي كنند
    (2 سال اول ورود باید در ایالت اسپانسر کننده کار و زندگی کنند)
    2 در مدارس ، دانشگاهها ، مراكز فني و حرفه ايي تحصيل نمايند

    3 خدمات درمانی به صورت یارانه از طریق مدیکر و طرح مزایای دارویی دريافت كنند
    4 اسپانسر افراد ديگر براي دريافت ويزا بشوند (البته شروط دارد)
    5 بسياري از خدمات دولتي استراليا را از بدو ورود مي توانند استفاده نمايند
    6 اگر فرزندي از
    ايشان متولد شود مقيم و شهروند استراليا خواهد شد
    7-چنانچه ۳ سال از این ۵ سال را در استرالیا بوده باشید میتونید پس از شرکت در آزمون شهروندی پاسپورت استرالیایی و حق رای هم داشته باشید و دیگه کاملا با یک متولد استرالیا برابر میشید







    شرايط اخذ ويزاي 190 استراليا



    شما براي اينكه بتوانيد اين ويزا را دريافت نماييد ابتدا بايد امتيازات خود را جمع بزنيد كه حداقل به 60 امتياز برسد و بعد شروع به ادامه كار نماييد

    ۱- بايد در شغل و تحصيلات شما حتما در ليست SOL 2 استراليا باشد


    ۲- در قسمت روبروي هر شغل در ليست بالا نام سازمان ارزشيابي كننده آن شغل ذكر شده ، كه شما بايد با توجه به شرايط آن سازمان مدارك خود را تهيه و به آن سازمان ارسال كنيد تا به شما نامه ارزشيابي (Assessment) داده شود (معمولا مدت زمان ارزشيابي مدارك بين 1 تا 4 ماه بسته به سازمان ارزشيابي كننده متفاوت است)


    ۳- شما بایستی پرونده خود را برای انتخاب شدن در سامانه EOI اداره مهاجرت استرالیا ثبت کنید


    ۴- گرفتن اسپانسر ايالتي :
    هر كدام از ايالتهاي استراليا ليست مشاغلي را منتشر كرده اند كه اگر شغل شما در ليست مربوطه باشد مي توانيد مدارك خود را به آن ايالت ارسال كنيد و از آنجا اسپانسرشيپ دريافت كنيد دقت داشته باشيد منظور از اسپانسرشيپ ايالتي گرفتن كار يا كارفرما نيست فقط ايالت 5 امتياز به شما كمك مي كند شما هم بايد 2 سال اول ورود را در آن ايالت زندگي كنيد



    ۵- بعد از گرفتن دعوتنامه و قبولی در EOI باید ظرف مدت 60 روز در سايت اداره مهاجرت استراليا پرونده خودتان را براي درخواست اين ويزا ثبت كنيد (lodge)





    ادامه دارد....


    منبع مطالب این بخش




    ویرایش توسط سحرناز : July 23rd, 2012 در ساعت 12:01 PM

  8. #8
    Member سحرناز آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    رشته و دانشگاه
    Architectural Conservation
    ارسال‌ها
    220

    پیش فرض پاسخ : شرایط مهاجرت به استرالیا با سیستم Skillselect - 2012

    ويزاي 489 (اسپانسر مناطق کم جمعیت)
    كلاس 489 ويزاي اقامت موقت با قيد و شرط استراليا مي باشد كه براي 4 سال اقامت موقت استراليا را فرد اعطاء مي كند شرط اين ويزا براي صدور تعهدي است كه شما به يكي از ايالتهاي استراليا مي دهيد كه براي مدت 2 سال اول ورود در آن ايالت كار و زندگي كنيد
    كساني كه اين ويزا را دريافت مي نمايند مي توانند
    1 (2 سال اول ورود باید در منطقه اسپانسر کننده باشد)
    2 بعد از 2 سال زندگي در مناطق تعيين شده استراليا ويزاي اقامت دائم دريافت كنند


    شرايط اخذ ويزاي 489 استراليا


    شما براي اينكه بتوانيد اين ويزا را دريافت نماييد ابتدا بايد امتيازات خود را جمع بزنيد كه حداقل به 60 امتياز برسد و بعد شروع به ادامه كار نماييد

    ۱- بايد در شغل و تحصيلات شما حتما در ليست 2- SOL 1 استراليا باشد

    ۲- در قسمت روبروي هر شغل در ليست بالا نام سازمان ارزشيابي كننده آن شغل ذكر شده ، كه شما بايد با توجه به شرايط آن سازمان مدارك خود را تهيه و به آن سازمان ارسال كنيد تا به شما نامه ارزشيابي (Assessment) داده شود (معمولا مدت زمان ارزشيابي مدارك بين 1 تا 4 ماه بسته به سازمان ارزشيابي كننده متفاوت است)

    ۳- شما بایستی پرونده خود را برای انتخاب شدن در سامانه EOI اداره مهاجرت استرالیا ثبت کنید

    ۴-گرفتن اسپانسر ايالتي مي باشد هر كدام از ايالتهاي استراليا ليست مشاغلي را منتشر كرده اند كه اگر شغل شما در ليست مربوطه باشد مي توانيد مدارك خود را به آن ايالت ارسال كنيد و از آنجا اسپانسرشيپ دريافت كنيد دقت داشته باشيد منظور از اسپانسرشيپ ايالتي گرفتن كار يا كارفرما نيست فقط ايالت 5 امتياز به شما كمك مي كند شما هم بايد 2 سال اول ورود را در آن ايالت زندگي كنيد

    ۵- بعد از گرفتن دعوتنامه و قبولی در EOI باید ظرف مدت 60 روز در سايت اداره مهاجرت استراليا پرونده خودتان را براي درخواست اين ويزا ثبت كنيد



    ادامه دارد....

    منبع مطالب این بخش
    ویرایش توسط سحرناز : July 23rd, 2012 در ساعت 12:02 PM

  9. #9
    Member سحرناز آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    رشته و دانشگاه
    Architectural Conservation
    ارسال‌ها
    220

    پیش فرض پاسخ : شرایط مهاجرت به استرالیا با سیستم Skillselect - 2012

    راستی یه ویزای دیگه هم هست برای از ما بهترون :

    ويزاي 476 (برای نخبگان)
    كلاس 476 ويزاي اقامت موقت استراليا مي باشد كه براي 18 ماه اقامت موقت استراليا را فرد اعطاء مي كند

    شرايط اخذ ويزاي 476 استراليا

    1 سن شما بايستي زير 31 سال تمام باشد
    2 مدرك شما بايستي حتما مهندسي باشد
    3 نمره آيلتس شما بايستي حداقل 6.0 باشد
    4 فرد بايد فارغ التحصيل يكي ازدانشگاه های این لیست باشه
    از بین دانشگاه های ایران فقط دانشگاه هاي امير كبير و تهران توی لیست هستند
    5 از تاريخ فارغ التحصيلي 2 سال بيشتر سپري نشده باشد
    براي اخذ ويزا اين ويزا در سايت اداره مهاجرت استراليا پرونده خودتان را ثبت مي كنيد (مدت زمان صدور ويزا بين 4 تا 7 ماه بسته به پرونده شما متغير است)





    ادامه دارد....

    منبع مطالب این بخش
    ویرایش توسط سحرناز : July 23rd, 2012 در ساعت 12:17 PM

  10. #10
    Member سحرناز آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    رشته و دانشگاه
    Architectural Conservation
    ارسال‌ها
    220

    پیش فرض پاسخ : شرایط مهاجرت به استرالیا با سیستم Skillselect - 2012

    نقل قول نوشته اصلی توسط tasaloti02 نمایش پست ها
    با سلام،
    در مرحله آخر SkillSelect جمع امتیازهارو مینویسه. نمی دونم چرا برای من رو 45 می زنه. مشخصاتم:
    1- فوق لیسانس
    2- سن 28
    3- آیلتس 6
    4- 3 سال سابقه کار در ایران
    در حالیکه باید 50 بزنه.
    می شه راهنمایی کنید؟
    ممنون

    ۱- فوق لیسانس = ۱۵ امتیاز
    2- سن 28= ۳۰ امتیاز
    3- آیلتس 6= ۰ امتیاز
    4- 3 سال سابقه کار در ایران= ۱۰ امتیاز

    به نظر میرسه باید ۵۵ تا داشته باشید نمیدونم جریان چیه ؟
    ایمیل بزنید ازشون بپرسید
    راستی شما اسسمنت گرفتید؟؟

صفحه 1 از 47 1234567891011 ... آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. ریجکتی های 2012 مالزی و بررسی دلایل آن
    توسط AghaMashalla در انجمن تحصیل در مالزی
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: August 7th, 2012, 02:46 PM
  2. نتيجه مصاحبه : مولتيپل يا سينگل ؟ ( سال 2012 و رشته هاي مهندسي)
    توسط saeedsharif در انجمن آرشیو موضوع‌های تجربیات روز مصاحبه در سال‌های گذشته
    پاسخ: 18
    آخرين نوشته: May 26th, 2012, 08:12 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •