صفحه 1 از 18 1234567891011 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 171

موضوع: اقامت در فرانسه

  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2008
    ارسال‌ها
    9

    پیش فرض اقامت در فرانسه

    تحت چه شرایطی دانشجویان مقیم فرانسه میتوانند برای اقامت دائم در فرانسه درخواست دهند ؟
    I&#39;ve been strong and determined all my life about many things I&#39;ve wanted. <br />Calvin Klein

  2. #2
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2008
    ارسال‌ها
    65

    پیش فرض پاسخ : تبدیل ویزا تحصیلی به اقامت دائم در فرانسه

    نقل قول نوشته اصلی توسط freshman
    تحت چه شرایطی دانشجویان مقیم فرانسه میتوانند برای اقامت دائم در فرانسه درخواست دهند ؟
    دانشجو و اقامت دائم ؟؟ تحت هیچ شرایطی ;D

    راه اش اینه که شما بعد از تحصیل کار پیدا کنید. ویزا تون تبدیل میشه به ویزای یک ساله ... 4 سال باید این یک ساله رو تمدید کنید... وقتی 4 سال مالیات دادید به دولت فرانسه و کارتون همچنان ادامه داشته باشه میتونید تقاضای اقامت 10 ساله کنید. بعد از 10 ساله میتونید nationalite یا همون ملیت فرانسوی بگیرید که خب به این راحتی هم نیست.

    راه میانبر اینه که یک فرانسوی عاشق شما بشه !!!! :P ;D

  3. #3
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    ارسال‌ها
    25

    پیش فرض اقامت بعد از اتمام تحصیلات در فرانسه

    من نمی دونم کسی اگه توی فرانسه مدرک بگیره، اجازه داره بعدش کار کنه یا فورا" مجبورش می کنند برگرده ایران؟
    اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم. :-\
    خاطراتم را می گذارم بر پشت مورچه ها. زمستانی سرد، شاید به درد آنها بخورد.
    نمی خواهم خاطره داشته باشم.

  4. #4

    پیش فرض پاسخ : داشتن شغل بعد از اخذ مدرک در فرانسه

    سلام دوست من
    شما اگه در فرانسه مدرک بگیرید می تونید تا 6 ماه بعد از فارغ التحصیلی دنبال یک کار متناسب با تحصیلاتتون بگردید و اگه بتونید همچین کاری پیدا کنید و دستمزدتون حداقل یک و نیم برابر حداقل دستمزد قانونی در فرانسه (فکر کنم ساعتی 7 یورو) باشه اقامتتون به مدت قرارداد کاریتون تمدید میشه.در 6 ماهی که دنبال کار مرتبط میگردین اجازه کار غیر مرتبط به منظور تهیه مخارج زندگیتون دارین.

  5. #5
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    ارسال‌ها
    12

    پیش فرض پاسخ : تبدیل ویزا تحصیلی به اقامت دائم در فرانسه

    من شنیدم با داشتن ۲ مدرک عالی‌ (Master یا PhD) هم می‌شه تقاضای اقامت داد!؟؟
    سالهای تحصیلی‌ جزو اون شرط اقامت ۴-۵ ساله محسوب نمیشن؟؟؟؟

  6. #6

    پیش فرض پاسخ : تبدیل ویزا تحصیلی به اقامت دائم در فرانسه

    Naturalisation : conditions de recevabilité de la demande
    Résidence en France et régularité du séjour


    Le demandeur doit avoir sa résidence en France au moment de la signature du décret de naturalisation et doit justifier d'un séjour régulier.

    Par ailleurs, il doit remplir une "condition de stage", sauf exception (réduction ou dispense de stage), à savoir justifier d'une résidence habituelle en France pendant les 5 années qui précèdent le dépôt de sa demande.

    Cette résidence doit avoir été régulière au regard de la réglementation sur le séjour des étrangers en France.



    Réductions de stage

    La durée de résidence habituelle en France est réduite à 2 ans pour l'étranger :

    qui a accompli avec succès 2 années d'études en vue de l'obtention d'un diplôme délivré par une université ou un établissement d'enseignement supérieur français,

    ou qui a rendu ou qui peut rendre des services importants à la France par ses capacités et ses talents.



    Dispenses de stage

    N'est pas soumis à la condition de résidence habituelle de 5 ans, l'étranger :

    qui a accompli des services militaires dans l'armée française ou qui, en temps de guerre, a contracté un engagement volontaire dans les armées françaises ou alliées,

    ou qui a rendu des services exceptionnels à la France ou celui dont la naturalisation présente un intérêt exceptionnel pour la France (dans ce cas le décret de naturalisation intervient après avis du Conseil d'Etat sur rapport motivé du ministre compétent),

    ou qui a obtenu le statut de réfugié en France,

    ou qui appartient à l'entité culturelle et linguistique française, lorsqu'il est ressortissant d'un territoire ou Etat dont la langue officielle ou l'une des langues officielles est le français et que le français est sa langue maternelle ou qui justifie d'une scolarisation d'au moins 5 ans dans un établissement enseignant en langue française.



    Moralité


    Le demandeur doit être de bonnes vie et moeurs et ne pas avoir fait l'objet de l'une des condamnations empêchant l'acquisition de la nationalité française.

    La condition de "bonnes vie et moeurs" donne lieu à une enquête préfectorale qui porte sur la conduite et le loyalisme du postulant. Elle peut être complétée par une consultation des organismes consulaires ou sociaux.

    Sont notamment vérifiés les condamnations pénales prononcées en France et à l'étranger, le comportement civique de l'intéressé.



    منبع: http://vosdroits.service-public.fr/F...ml#titreN1003B

    افرادی که ۵ سال در فرانسه اقامت داشته باشن میتونند درخواست کنند.
    برای فارغالتحصیل‌هایی‌ که حداقل یک دره ۲ ساله را با موفقیت به پایان رسانده باشند این مدت به ۲ سال کاهش پیدا میکنه.
    برای مثل کسی‌ که ۲ سال درس خوانده باشد و ۲ سال هم با ویزای کار مونده باشد.
    البته این فقط یک اجازه درخواست هست و حق دیگه‌ای رو ایجاد نمیکنه.

  7. #7
    ApplyAbroad Guru
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ارسال‌ها
    6,643

    پیش فرض پاسخ : تبدیل ویزا تحصیلی به اقامت دائم در فرانسه

    شما بعد دو سال میتونید تقاضای تابعیت فرانسه رو بکنید. زمان تحصیل شما حساب میشه یعنی اگه شما دکترا بگیرید فورا بعدش میتونید این کار رو انجام بدید. ولی نکته مهم: براساس قوانین تابعیت فرانسه شما باید نشون بدید که اولا در اون جامعه و فرهنگش ادغام شدید و در ضمن وابستگی به اون جامعه دارید. راه های نشون دادن وابستگی ازدواج، داشتن خونه، کار خوب و چیزایی مثل اینه. پس بعد تموم شدن درس نمیتونید همینطوری درخواست بدید. در ضمن مسایل فرهنگی هم در نظر گرفته میشه. سال گذشته یه خانم باحجاب مراکشی که شوهرش فرانسوی بود به دلیل ادغام نشدن در فرهنگ فرانسه تقاضاش رد شد.

  8. #8
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ارسال‌ها
    23

    پیش فرض پاسخ : داشتن شغل بعد از اخذ مدرک در فرانسه

    بعد از اتمام تحصیلات تا چند سال میشه با ویزای کار توی فرانسه اقامت کرد؟
    مهاجرت چطور؟
    اصلا امکان داره از این طریق یعنی تحصیل و کار به فرانسه مهاجرت کرد؟

  9. #9
    Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    ارسال‌ها
    286

    پیش فرض پاسخ : داشتن شغل بعد از اخذ مدرک در فرانسه

    نقل قول نوشته اصلی توسط hsaba872 نمایش پست ها
    بعد از اتمام تحصیلات تا چند سال میشه با ویزای کار توی فرانسه اقامت کرد؟
    مهاجرت چطور؟
    اصلا امکان داره از این طریق یعنی تحصیل و کار به فرانسه مهاجرت کرد؟
    تا هر موقع که قراردادکاری داشته باشید میتونید بمونید. اگر به 8 سال رسید میتونید تقاضای تابعیت فرانسوی بدید. پس بله میشه به فرانسه مهاجرت کرد ولی نه مثل کاندا و استرالیا که مسیر کوتاه و واضحی داشته باشه... تا به سلامتی برید و درس بخونید و 8 سال کار کنید خدا میدونه قوانین چی شده باشه! پس خیلی نمیشه روش حساب کرد...

  10. #10
    Banned
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    رشته و دانشگاه
    Computer Technology - 东南大学 (南京)
    ارسال‌ها
    282

    پیش فرض پاسخ : تبدیل ویزا تحصیلی به اقامت دائم در فرانسه

    برای فارغ التحصیل هایی که لیسانس بگیرن چی؟ بار هم دوره لیسانس فقط دو سال حدااقل را اوکی می کنه. و بعد دو سال دیگه؟
    من شنیدم که مدت اقامت با خارج شدن از کشور فرانسه مجددا از اول محاسبه میشه. گرچه برای خودمم عجیبه. مثلا اگه وسط دوره لیسانس یا فوق یه مدت برای دیدن خانواده برگردم، همه مدت اقامتم صفر میشه. یا مثلن بعدا در مدت کار کردن باید دو سال تموم از مرز رد نشم؟

    چرا این مدت ها متفاوت هستن؟ babyblue میگه 10 سال، یه جا تو همین سایت دیدم هشت سال، همین صفحه هم که گفتین پنج سال و چهار سال.

صفحه 1 از 18 1234567891011 ... آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •