نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 193

موضوع: اقامت در فرانسه

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Junior Member

پیش فرض پاسخ : اقامت در فرانسه

سلام دوستان
    من در حال مذاکره با یک دانشگاه برای استخدام هستم، می خواستم بدونم در صورتی که همه چیز پیش بره و من با ویزای کار به فرانسه بیام، بعد از چه مدت می تونم اقامت دائم و نهایتا شهروندی کشور فرانسه رو بدست بیارم؟ من فرانسوی هم بلد نیستم، اون پوزیشن به انگلیسی هست. تعدادی از پستهای گذشته رو نگاه کردم ، بیشتر در مورد اقامت دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی بود.

ممنون از پاسختون

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Image Processing, Aix-Marseille University

نقل قول نوشته اصلی توسط Deanwin نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من در حال مذاکره با یک دانشگاه برای استخدام هستم، می خواستم بدونم در صورتی که همه چیز پیش بره و من با ویزای کار به فرانسه بیام، بعد از چه مدت می تونم اقامت دائم و نهایتا شهروندی کشور فرانسه رو بدست بیارم؟ من فرانسوی هم بلد نیستم، اون پوزیشن به انگلیسی هست. تعدادی از پستهای گذشته رو نگاه کردم ، بیشتر در مورد اقامت دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی بود.

ممنون از پاسختون
    سلام
    بعد از ۵ سال می تونید درخواست شهروندی بدین. توضیحات و شرایط کاملش در سایت رسمی دولت فرانسه اومده

https://www.service-public.fr/particuliers/vosdroits/F2213

با سلام.
    من لیسانس نرم افزار هستم و با سابقه 3 ساله برنامه نویسی.متاهل هستم و میخوام راجع به دوره زبان توی فرانسه اقدام کنم.هدف من اینه که کار کنم و تحصیل مدنظرم نیست و فقط دنبال یک راهی برای رفتن هستم.ایا بعد از گذراندن دوره زبان میشه راحت ویزای کاری گرفت؟منظورم اینه که شرایط مشابه المان هست که 6 ماه میری و دنبال کار میگردی هست؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad641 نمایش پست ها
    با سلام.
    من لیسانس نرم افزار هستم و با سابقه 3 ساله برنامه نویسی.متاهل هستم و میخوام راجع به دوره زبان توی فرانسه اقدام کنم.هدف من اینه که کار کنم و تحصیل مدنظرم نیست و فقط دنبال یک راهی برای رفتن هستم.ایا بعد از گذراندن دوره زبان میشه راحت ویزای کاری گرفت؟منظورم اینه که شرایط مشابه المان هست که 6 ماه میری و دنبال کار میگردی هست؟
    اگر به یک تسلط نسبی درمکالمه زبان فرانسوی برسید زمیته کار برنامه نویسی در فرانسه بسیار مساعد است

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad641 نمایش پست ها
    با سلام.
    ویزای کار فرانسه حتی در زمینه برنامه نویسی ساده نیست. شرکتها باید نشان بدن که یک فرانسوی نتوانسته برای کاری شما را می خواهند استخدام کنند کار کند. هرچقدر زمینه کاری شما تخصصی تر باشه شانس بیشتری خواهید داشت.

پیشنهاد من اینه که برای مستر 1 اقدام کنید تا شانس بیشتری برای پیدا کردن کار داشته باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط Deanwin نمایش پست ها
    سلام دوستان

ممنون از پاسختون
    بعد از 5 سال می توانید تقاضای فرانسوی شدن بدین اما باید مدرک زبان فرانسه حداقل B2 داشته باشید. در ضمن اینکه قرارداد شما باید او دائم (CDI) باشد.

Member massoud آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Ingénierie des Systèmes Automatisés (ISA) SUPELEC

نقل قول نوشته اصلی توسط arezae نمایش پست ها
    بعد از 5 سال می توانید تقاضای فرانسوی شدن بدین اما باید مدرک زبان فرانسه حداقل B2 داشته باشید. در ضمن اینکه قرارداد شما باید او دائم (CDI) باشد.
    درود، البته سطح زبان مورد نیاز B1 هست
    Pour acquérir la nationalité française, vous devez justifier avoir le niveau B1 oral et écrit du cadre européen commun de référence pour les langues (CERL
    Comment justifier de son niveau de connaissance de la langue française ?

(B2 که خیلی بالا هست سطح آکادمیک محسوب میشه)، معمولاً برای ادامه تحصیل در مقاطع تکمیلی و ارشد از طریق اکول یا دانشگاهها درخواست میشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)