صفحه 1 از 8 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 76

موضوع: روادید دانشجویی | روادید غیر دانشجویی | نحوه دریافت | مدارک مورد نیاز و مسائل مرتبط

  1. #1
    Senior Member nima_AA آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ارسال‌ها
    883

    پیش فرض روادید دانشجویی | روادید غیر دانشجویی | نحوه دریافت | مدارک مورد نیاز و مسائل مرتبط

    مــدارک لازم بــراي ويزاي کره جنوبی

    - اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاريخ حرکت تور (امضاء شده).
    - اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود).
    - فتوکپي از صفحات 1-7 گذرنامه و ویزاهای قبلی از جمله ویزاهای شنگن ، آمریکا ، کانادا ،کره ، ژاپن و استرالیا.
    - تکميل فرم مشخصات فردي (به طور کامل).
    - 2 قطعه عکس 4 × 3 رنگي، زمينه سفيد و کاملاً از رو به رو.
    - ترجمه انگلیسی شناسنامه مسافر .
    - ترجمه انگليسي گواهي اشتغال به کار، روزنامه رسمي، پروانه کسب اتحاديه، ... و گواهي اشتغال به تحصيل براي بچه ها و لیست بیمه .
    - برای افراد بازنشسته ، حکم بازنشتگی یا کارت بازنشستگی و یا آخرین فیش حقوقی الزامی است.
    - پرينت انگليسي حساب جاري 3 ماه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانک).
    با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.
    ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

    فایل مدارک مورد نیاز
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست
    ویرایش توسط FanTasTic : December 13th, 2012 در ساعت 04:59 PM دلیل: بروزرسانی
    زندگی یک هدیه است به ما حق ویژه، فرصت و مسؤولیت می‌دهد.
    باید به ازای آن، چیزی بازگردانیم و آن « خود اصلاح‌شده » ماست
    . « آنتونی رابینز »

  2. #2
    Senior Member nima_AA آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ارسال‌ها
    883

    پیش فرض پاسخ : ویزا | اقامت | در کره جنوبی و مسائل مرتبط

    مدارك مورد نياز جهت دريافت ويزای ( كنفرانس - كنگره - سمينار- تحصيلی - خدمت )

    1- فرم درخواست ويزا
    2- دو قطعه عکس رنگی 4 × 3
    3- مبلغ 30 دلار آمريکا برای هر نفر
    4- اصل پاسپورت و یک برگ کپی از صفحه اول پاسپورت
    5- کپی کارت ملی
    6- کپی از صفحه اول و دوم شناسنامه
    7- اصل دعوتنامه
    8- معرفی نامه به زبان انگليسی
    9- کپی کارت پرسنلی

    لطفاً در صورتيکه قبلاً ويزای کشورهای عضو شينگن _انگليس_ استراليا_سوئيس_ آمريکا_کانادا و کره جنوبی را دريافت نموده ايد
    از آنها کپی گرفته و به همراه ساير مدارک به سفارت ارائه دهيد.

    ادامه توضيحات در مورد جزئيات مدارک مذکور مورد نياز :

    1- فرم درخواست ويزا كه بايد از قسمت حرا‌‌ست ( Guard ) سفارت تهيه گردد. توجه به نكات زير ضروری
    می باشد:
    v تمام قسمتهای فرم ويزا بايد با اطلاعات صحيح و دقيق پر گردد و قسمت پایين فرم نيز توسط شخص متقاضی ويزا امضا شود .همچنین ارائه شماره موبایل درفرم درخواست ویزا ضروری می باشد.
    v برای هر پاسپورت ارائه يك فرم درخواست ويزای جداگانه ضروری است.
    (1)

    2- عكس رنگي 4 ×3 تمام رخ زمينه سفيد 2 قطعه برای متقاضی و در صورت داشتن همراهان برای هر همراه
    (هر 2 قطعه عكس بايد مثل هم باشند) لازم به ذکر است که عکسها باید 1 قطعه در قسمت مربوطه جای عکس چسبانده شود و 1قطعه در گوشه سمت راست پايین فرم درخواست درزیر جدول منگنه گردد.

    3- مبلغ 30 دلار آمريكا برای ويزای تا 3 ماه برای هر نفر و در صورت داشتن همراهان برای هر همراه
    v دلار آمريكا بايد چاپ جديد بوده و از پذيرفتن دلار قديمی يا كهنه و رنگ رفته معذوريم.
    v متقاضيان ويزای بيشتر از 3 ماه می بايست مبلغ 50 دلار آمريكا پرداخت نمايند و در صورت وجود همراهان برای هر همراه نيز مبلغ 50 دلار پرداخت نمايند.

    4- اصل پاسپورت و يك برگ كپی از صفحه اول پاسپورت ( لازم به يادآوری است كه پاسپورت بايد حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد و نيز به همراه ساير مدارك از زمان تحويل به مسئول ويزا تا آماده شدن ويزا نزد سفارت باقی بماند.)

    5- ارائه کپی کارت ملی

    6- کپی شناسنامه در صورتی که متقاضیان ویزا اعضای یک خانواده باشند مانند (همسران- فرزندان و...) ارائه کپی
    از صفحه اول و دوم شناسنامه و یا کپی عقدنامه نیز برای همسران ضروری می باشد.(در صورت ارائه کپی شناسنامه
    می بایست اسامی ذکر شده در کپی شناسنامه اعم از نام شخص و نام پدر و مادر درصفحه اول و نام همسر و فرزندان در صفحه دوم در کنار آنها به زبان انگلیسی نوشته شود.)

    7- اصل دعوتنامه كه بايد عنوان و موضوع كنفرانس - تاريخ برگزاری كنفرانس-آدرس كامل- شماره تلفن تماس- تاريخ صدور دعوتنامه و همچنين مشخصات كامل دعوت شونده به وضوح در آن قيد شده باشد. توجه به نكات زير ضروری می باشد:
    v دعوتنامه بايد دارای مهر و امضا باشد.
    v اصل دعوتنامه بايد از طريق پست براي متقاضی ويزا ارسال گردد.
    v خواهشمنديم از فرستادن دعوتنامه به سفارت از طريق فكس يا پست خودداری فرماييد.
    v در صورت وجود همراه يا همراهان بايد نام آنها در دعوتنامه قيد شده باشد.
    v در صورتيكه يك دعوتنامه برای چند نفر صادر شده باشد; ارائه اصل دعوتنامه برای يك نفر و كپی آن برای بقيه افراد ضروری است.
    v متقاضيان محترم ويزای تحصيلی می بايست از دانشگاه مربوطه در كشور كره درخواست نمایند که با مراجعه به اداره مهاجرت درکشور کره برای ایشان درخواست ویزای تحصیلی نموده ودانشگاه پس از دریافت شماره ویزا از اداره مهاجرت کره آن شماره ویزا را از طریق ایمیل به ایشان فرستاده و فرد متقاضی ویزا پرینت آن را گرفته و به همراه سایر مدارک به سفارت ارائه دهد.
    v همچنین ارائه پرینت حساب بانکی متقاضی ویزای تحصیلی ویا ولی قانونی وی به همراه ترجمه انگلیسی آن نیز ضروری می باشد.
    (2)
    v دانشجویان محترم مقطع فوق لیسانس و دکترا که متقاضی دریافت ویزای شرکت در کنفرانس می باشند می بایست پرینت حساب بانکی – رزرویشن هتل – رزرویشن بلیط هواپیما و ضمانتنامه ای به زبان انگلیسی از طرف والدین یا همسرشان مبنی بر حمایت مالی و بازگشت قطعی ایشان به ایران بعد از اتمام کنفرانس را نیز به همراه سایر مدارک به سفارت ارائه دهند.
    v پزشکان محترممتقاضی ویزا لازم است کپی کارت نظام پزشکی و نیز ترجمه رسمی پروانه مطب به زبان انگلیسی و همچنین در صورت اشتغال در بیمارستان معرفی نامه به زبان انگلیسی از بیمارستان را به سفارت ارائه دهند.

    8- معرفي نامه به زبان انگليسي توجه به نكات زير ضروری می باشد:
    v ارائه معرفی نامه به زبان انگليسی از محل كار يا تحصيل برای متقاضيان ويزا ضروری می باشد.
    (در صورت وجود همراه بايد نام وی نيز در آن ذكر شده باشد.)
    v اگر نام چند نفر در يك معرفی نامه موجود باشد ارائه اصل معرفی نامه برای يك نفر و كپی آن برای بقيه افراد ضروری است.

    9- كارت پرسنلی در صورت داشتن كارت شناسايی محل كار یا تحصیل ارائه كپی كارت الزامی است. همچنین ارائه کپی کارت عضویت در هیئت علمی اساتید محترم دانشگاه نیز ضروری می باشد.
    پاره ای نكات قابل توجه :
    v در صورت كامل نبودن مدارك يا اشتباه بودن آنها بخش كنسولی سفارت از پذیرفتن مدارک معذورمی باشد و مدارك را عودت می دهد. بنابراين خواهشمنديم از اصرار برای قبول مدارك ناقص خودداری نماييد.
    v صرف داشتن مدارك بايگانی شده از سفرهای قبلی در سفارت دال بر عدم ارائه دوباره مدارك نيست و برای هر بار گرفتن ويزا بايد دعوتنامه و مدارك جديد به سفارت ارائه شود.
    v مدت اعتبار ویزاهای صادر شده 3 ماه می باشد.

    منبع : اینجا کره حنوبی است
    ویرایش توسط FanTasTic : December 13th, 2012 در ساعت 05:00 PM دلیل: بروزرسانی
    زندگی یک هدیه است به ما حق ویژه، فرصت و مسؤولیت می‌دهد.
    باید به ازای آن، چیزی بازگردانیم و آن « خود اصلاح‌شده » ماست
    . « آنتونی رابینز »

  3. #3
    Senior Member nima_AA آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ارسال‌ها
    883

    پیش فرض پاسخ : ویزا | اقامت | در کره جنوبی و مسائل مرتبط

    الزامات ورود و اقامت

    1- رواديد کار فقط در صورت اقدام فرد در خارج کره جنوبي صادر مي‌شود.
    بهداشت
    1- طبق اعلام سازمان بهداشت جهاني امکان ابتلا به بيماريهاي زير دراين کشور وجود دارد:
    هپاتيت A
    انسفاليت ژاپني نوع B
    تب تيفوئيد
    سل
    2- در صورت سفر به اين کشور از تسهيلات مربوط به بيمه مسافر استفاده كنيد. بيمه‌هاي موجود تنها براي موارد پيش بيني نشده بوده و نمي‌توان از تسهيلات آن براي درمان بيماري هاي خاص بهره برد.
    3- قبل از سفر به اين کشور کنترل كنيد واکسنهاي چهارگانه (کزاز، ديفتري، فلج اطفال و سرخک) خصوصا اطفال را در تاريخ مقرر زده باشيد. همچنين بهتر است قبل از مسافرت خود را در برابر بيماري هاي تب زرد، تب تيفوئيد و هپاتيت نوع A و B واکسينه كنيد.
    4- با توجه به وجود بيماري هاي مسري نظير هپاتيت B و ايدز، لازم است ضمن رعايت نکات بهداشتي، از هرگونه ارتباطات غير مطمئن پرهيز كنيد.
    5- جهت کسب اطلاعات بيشتر و آگاهي از جدول مربوط به بيماريهاي موجود در اين کشور مي‌توانيد به سايت بهداشت جهاني: www.who.int/countries/en/ مراجعه كنيد.

    منبع: http://www.iran-tourism.ir
    زندگی یک هدیه است به ما حق ویژه، فرصت و مسؤولیت می‌دهد.
    باید به ازای آن، چیزی بازگردانیم و آن « خود اصلاح‌شده » ماست
    . « آنتونی رابینز »

  4. #4

    پیش فرض پاسخ : ویزا | اقامت | در کره جنوبی و مسائل مرتبط

    دوستان می تونند راهنمایی کنند گرفتن ویزای دانشجویی از سفارت کره در تهران چقدر طول می کشه؟

    ممنون

  5. #5
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ارسال‌ها
    42

    پیش فرض پاسخ : ویزا | اقامت | در کره جنوبی و مسائل مرتبط

    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad123 نمایش پست ها
    دوستان می تونند راهنمایی کنند گرفتن ویزای دانشجویی از سفارت کره در تهران چقدر طول می کشه؟

    ممنون
    یک هفته طول می کشه

  6. #6

    پیش فرض پاسخ : ویزا | اقامت | در کره جنوبی و مسائل مرتبط

    سلام دوستان
    آیا کسی در مورد چگونگی گرفتن ویزای کار به کره اطلاعی داره؟
    و یا میدونه از چه جاهایی میشه ویزای کار گرفت؟
    حقیقتا هدف من اقامت در کره است و نه ادامه تحصیل و متوجه شدم که فقط در صورت ازدواج اقامت امکان پذیره.
    ممنون میشم اگه بتونید کمکم کنید

  7. #7
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ارسال‌ها
    60

    پیش فرض پاسخ : ویزا | اقامت | در کره جنوبی و مسائل مرتبط

    یک سوال در مورد ویزای دانشجویی:
    اگر برای مقطع دکتری با Fund پذیرش گرفته باشی، آیا احتیاج به Bank Statement برای سفارت داری؟ گویا در سایت سفارت کره، این مورد جزء مدارک مورد نیاز است

  8. #8

    پیش فرض پاسخ : ویزا | اقامت | در کره جنوبی و مسائل مرتبط

    نقل قول نوشته اصلی توسط AMD63 نمایش پست ها
    یک سوال در مورد ویزای دانشجویی:
    اگر برای مقطع دکتری با Fund پذیرش گرفته باشی، آیا احتیاج به Bank Statement برای سفارت داری؟ گویا در سایت سفارت کره، این مورد جزء مدارک مورد نیاز است
    نه نیازی نیست. سفارت کره چون ویزای دانشجویی زیاد نمیده اطلاعاتشون تکمیل نیست و حتی گاهی هم سوتی میدن...

  9. #9

    پیش فرض پاسخ : ویزا | اقامت | در کره جنوبی و مسائل مرتبط

    سلام خدمت همه دوستان
    من برای ترم پاییز 2013 از دانشگاه pusan national university کره جنوبی پذیرش گرفته ام. طبق گفتگویی که با استادم توی این دانشگاه داشتم، توافق شد چند ماه قبل از شروع دانشگاه به کره جنوبی سفر کنم و با استادم روی پروژه هاش کار کنم. فکر نکنم دانشگاه تا قبل از پاییز 2013 به من ویزا بده. به نظر شما چه راه حل هایی وجود داره که من بتونم برای این چند ماه ویزا بگیرم؟
    لازم به ذکر است که استادم توی کره، حاظر هست هر کاری که از دستش بر بیاد انجام بده.
    با سپاس فراوان

  10. #10
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ارسال‌ها
    61

    پیش فرض پاسخ : ویزا | اقامت | در کره جنوبی و مسائل مرتبط

    نقل قول نوشته اصلی توسط sajadmaster نمایش پست ها
    سلام خدمت همه دوستان
    من برای ترم پاییز 2013 از دانشگاه pusan national university کره جنوبی پذیرش گرفته ام. طبق گفتگویی که با استادم توی این دانشگاه داشتم، توافق شد چند ماه قبل از شروع دانشگاه به کره جنوبی سفر کنم و با استادم روی پروژه هاش کار کنم. فکر نکنم دانشگاه تا قبل از پاییز 2013 به من ویزا بده. به نظر شما چه راه حل هایی وجود داره که من بتونم برای این چند ماه ویزا بگیرم؟
    لازم به ذکر است که استادم توی کره، حاظر هست هر کاری که از دستش بر بیاد انجام بده.
    با سپاس فراوان
    به عنوان ریسرچر، یک نامه از ظرف دانشگاه باید برای شما ارسال بشه که شما به عنوان ریسرچر پذیرفته شدید. استاد به راحتی میتونه همچین درخواستی بده. راه دیگه هم نداره! چیزی رو هم بعید ندونید ممکنه دانشگاه حتی نامه پذیرش رو بهتون بده اما اگه قبول نکرد همون ریسرچر رو از استاد بخواهید.

صفحه 1 از 8 12345678 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. آشنایی با اعضایی که برای سال 2013-2012 پذیرش گرفته اند
    توسط avand در انجمن تحصیل در فرانسه
    پاسخ: 13
    آخرين نوشته: September 21st, 2017, 10:08 AM
  2. پاسخ: 26
    آخرين نوشته: October 10th, 2011, 08:13 PM
  3. پاسخ: 205
    آخرين نوشته: October 10th, 2011, 01:55 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •