من ليسانس طراحي صنعتي هستم ، كسي از دانشگاههاي فرانسه در زمينه طراحي داخلي براي مستر خبر داره ، اكولهاي طراحي صنعتي چي؟ من ديدم بهترين جا براي اين رشته فرانسه و ايتالياست ولي فرانسه رو ترجيح ميدم . ممنون اگه راهنمايي كنيد .
من ليسانس طراحي صنعتي هستم ، كسي از دانشگاههاي فرانسه در زمينه طراحي داخلي براي مستر خبر داره ، اكولهاي طراحي صنعتي چي؟ من ديدم بهترين جا براي اين رشته فرانسه و ايتالياست ولي فرانسه رو ترجيح ميدم . ممنون اگه راهنمايي كنيد .
سلام
خسته نباشین
میتونم بپرسم شما و یا کس دیگه ای در زمینه طراحی جواهرات و ادامه تحصیل در این رشته در خارج از ایران اطلاعاتی داره؟
متاسفانه این رشته خیلی سخت میشه اطلاعات درباره اش پیدا کرد!
ممنون میشم اگه شما و یا کس دیگه ای بتونه کمکم کنه
سلام. من سال سوم رشته گرافیک هستم. برای فوق لیسانس میخوام اقدام کنم به نظرتون کدوم کشور خوبه (از نظر هزینه و زندگی و بازار کار)؟
سلام
من ارشد طراحی صنعتی از دانشگاه هنر هستم سال 2009.معدل 16.09
میشه راهنماییم کنید برای فاند و بورس و انتخاب دانشگاه های امریکا چی کار باید بکنم؟
....
ویرایش توسط nimaK : July 16th, 2019 در ساعت 09:30 PM دلیل: درج ایمیل بر خلاف مقررات فروم است
سلام به همگی . به کمکتون خیلی نیاز دارم دوستان.
من لیسانس معماری با معدل 19.05 دارم .وامسال برای ایتالیا اقدام کردم و سه تا رشته پذیرش گرفتم . دو تا معماری تورین و فلورانس و product design دانشگاه سپینزا.
تو این مدت که تحقیق کردم اکثرا گفتن رشته ی معماری دیگه منسوخ شده و اینده شغلی نداره الان رشته های جدید رو بورسن. سرفصل های پروداکت رو هم که دیدم سال اول بیشتر رو جنبه های مختلف طراحی مانوور میده . ولی با چند تا از بچه های سال اخر که حرف زدم گفتن این رشته کاملا صنعتی-مکانیک هستش و برای ورود به بازار کار باید برنامه نویسی بدونید!
از دوستانی که تجربه دارن میخوام به من تو انتخاب رشته کمک کنن. ایا پروداکت دیزاین تمرکز رو UI و UX داره؟؟؟ ایا واقعا نمیشه بعد از فارغ التحصیلی وارد فیلدهای طراحی معماری شد؟
خواهش میکنم راهنماییم کنید وقت زیادی ندارم.![]()
سلام من فارغ التحصیل رشته معماری هستم و میخوام برای رشته digital and interaction تو یکی از دانشگاه های ایتالیا اقدام کنم. ایا تو این رشته به من پذیرش میدن؟ من اینجا دوره های مرتبطی با ui& ux گذروندم...
جدا از پذیرش آیا پورتفولیوم باید در مورد ui و ux باشه یا معماری؟
سلام دوستان
من ترم ۷ گرافیک دانشگاه هنر تهران هستم با معدل ۱۷.۹. پورتفولیوم رو دارم کامل میکنم. سطح زبانمم خوبه و دو ماه دیگه میخوام تافل بدم ولی رزومه قوی ندارم. به نظر شما احتمال پذیرش با فاند برای MFA گرافیک از دانشگاه های امریکا وجود داره؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)