سلام دوستان
یه سوال داشتم : فرض کنیم که ما ادمیشن گرفتیم بعد این نظام وظیفه واسه خروج از کشور به مدت 9 ماه اجازه میده؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم : فرض کنیم که ما ادمیشن گرفتیم بعد این نظام وظیفه واسه خروج از کشور به مدت 9 ماه اجازه میده؟
سلام
برای اپلای کردن رشته های دانشگاه گوتینگن آلمان برای بورس سلام باید یه سوپروایزر پیدا می کردیم حتما! این موضوع تو یه بند جداگانه اکیدا ضروری ذکر شده بود. اما بخاطر همین مساله همزمانی سلام و تعطیلات سال نو از چند هفته قبل از ددلاین و تا همین حالا مکررا ایمیل زدم به اساتید و هیچ پاسخی دریافت نکردم. حتی کانتکت پرسن سلام تو این دانشگاه هم هنوز پاسخگو نبودن چه برسه به اساتید. با این وجود من اپلیکیشنم رو بدون استاد راهنما تکمیل کردم و بستم!! نمیدونم حالا این انتخابم می سوزه یا نه ؟ و ضمنا حالا که میرم مجددا به توضیح رشته ها نگاه می کنم این بند حذف شده. کسی میدونه ماجرا از چه قراره؟ ممنون
آره چون من قبل اینکه تمدید کنن مدام چک کردم و لی مجبور شدم تو همون دد لایل اول ببندم اپلیکشنم رو. قبل اون هم به کواردیناتور سلام ایمیل زده بودم چون دو تا امکان انتخاب داشتم چند تا سوال داشتم. هنوز تازه در مورد گوتینگن تصمیم گرفته بودم و نمی دونستم که جواب نمی دن ولی بهر حال به من گفتن که باید هم پروپوزال جدا بنویسی و هم نامه تایید اون استادی که میخواد سوپروایزرت بشه رو اتچ کنی به اپلیکیشنت. دیگه اینکه از اون زمان تا همین حالا لینک مربوط به اطلاعات مورد نیاز اون رشته ها هم وقتی باز میشه به آلمانی میگه که صفحه مورد نظر شما موجود نیست ( منظورم وب سایت دانشگاه نیست) . این رو هم گفتم بهشون و آدرس کانتکت پرسن سلام توی گوتینگن رو داد که اونام مرخصی بودن اتورپلای اومد برام. اما اون بندی رو که گفتم در مورد انتخاب استاد راهنما الزامی بود از چند روز پیش که میرم دوباره چک می کنم کلا حذف کردن!! چون یه باکس آبی جدا آخر صفحه مربوط به هر رشته بود! بهر حال امیدوارم که این شرط رو برداشته باشن کلا!!
دانشگاه تهران دقیقا چه نقشی توی بررسی اپلیکیشن ها داره؟
من یه ایمیل از یه آدرس دانشاه تهران برام اومده که میگفت یه فرم رو به علاوه سی وی براشون بفرستم، فرم ایراد داشت و باز نمیشد، ریپلای کردم که اصلاح کنن، دیگه جواب ندادن. شما هم ازین ایمیل ها گرفتین ؟
تایتل اراسموس بود.
سلام دوستان
توی سایت نوشته که ددلاین 2010 بوده. شما از کدوم سایت اپلای می کنید؟
PLEASE NOTE – all applications must be received before midnight Sunday, November 21, 2010
من اینجا نگاه کردم. http://www.erasmusmundus8.net/application/general/
علاقه مندی ها (Bookmarks)