صفحه 131 از 148 نخستنخست ... 3181121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,301 تا 1,310 , از مجموع 1480

موضوع: Erasmus Mundus - External Cooperation Window for Iran,Iraq,Yemen

Junior Member

پیش فرض پاسخ : Erasmus Mundus - External Cooperation Window for Iran,Iraq,Yemen

سلام دوستان
    یه سوال داشتم : فرض کنیم که ما ادمیشن گرفتیم بعد این نظام وظیفه واسه خروج از کشور به مدت 9 ماه اجازه میده؟

Junior Member yunus آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط golisaeed نمایش پست ها
    سلام دوستان
    یه سوال داشتم : فرض کنیم که ما ادمیشن گرفتیم بعد این نظام وظیفه واسه خروج از کشور به مدت 9 ماه اجازه میده؟
    این رو باید بری توی تاپیک نظام وظیفه بپرسی
    ولی تا جایی که من شنیدم نه. فقط برای دوره هایی که مدرک می دن می تونی اجازه خروج بگیری

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    ارشد بیولوژی - شهید بهشتی

سلام
    برای اپلای کردن رشته های دانشگاه گوتینگن آلمان برای بورس سلام باید یه سوپروایزر پیدا می کردیم حتما! این موضوع تو یه بند جداگانه اکیدا ضروری ذکر شده بود. اما بخاطر همین مساله همزمانی سلام و تعطیلات سال نو از چند هفته قبل از ددلاین و تا همین حالا مکررا ایمیل زدم به اساتید و هیچ پاسخی دریافت نکردم. حتی کانتکت پرسن سلام تو این دانشگاه هم هنوز پاسخگو نبودن چه برسه به اساتید. با این وجود من اپلیکیشنم رو بدون استاد راهنما تکمیل کردم و بستم!! نمیدونم حالا این انتخابم می سوزه یا نه ؟ و ضمنا حالا که میرم مجددا به توضیح رشته ها نگاه می کنم این بند حذف شده. کسی میدونه ماجرا از چه قراره؟ ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط vuw نمایش پست ها
    سلام
    برای اپلای کردن رشته های دانشگاه گوتینگن آلمان برای بورس سلام باید یه سوپروایزر پیدا می کردیم حتما! این موضوع تو یه بند جداگانه اکیدا ضروری ذکر شده بود. اما بخاطر همین مساله همزمانی سلام و تعطیلات سال نو از چند هفته قبل از ددلاین و تا همین حالا مکررا ایمیل زدم به اساتید و هیچ پاسخی دریافت نکردم. حتی کانتکت پرسن سلام تو این دانشگاه هم هنوز پاسخگو نبودن چه برسه به اساتید. با این وجود من اپلیکیشنم رو بدون استاد راهنما تکمیل کردم و بستم!! نمیدونم حالا این انتخابم می سوزه یا نه ؟ و ضمنا حالا که میرم مجددا به توضیح رشته ها نگاه می کنم این بند حذف شده. کسی میدونه ماجرا از چه قراره؟ ممنون
    این رو مطمئنی؟
    همه رشته ها؟
    چون من هم برای گوتینگن اپلای کردم اما همچین چیزی ندیدم.
    به خود کواوردینیتور سلام ایمیل بزن و همین رو بگو

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    ارشد بیولوژی - شهید بهشتی

آره چون من قبل اینکه تمدید کنن مدام چک کردم و لی مجبور شدم تو همون دد لایل اول ببندم اپلیکشنم رو. قبل اون هم به کواردیناتور سلام ایمیل زده بودم چون دو تا امکان انتخاب داشتم چند تا سوال داشتم. هنوز تازه در مورد گوتینگن تصمیم گرفته بودم و نمی دونستم که جواب نمی دن ولی بهر حال به من گفتن که باید هم پروپوزال جدا بنویسی و هم نامه تایید اون استادی که میخواد سوپروایزرت بشه رو اتچ کنی به اپلیکیشنت. دیگه اینکه از اون زمان تا همین حالا لینک مربوط به اطلاعات مورد نیاز اون رشته ها هم وقتی باز میشه به آلمانی میگه که صفحه مورد نظر شما موجود نیست ( منظورم وب سایت دانشگاه نیست) . این رو هم گفتم بهشون و آدرس کانتکت پرسن سلام توی گوتینگن رو داد که اونام مرخصی بودن اتورپلای اومد برام. اما اون بندی رو که گفتم در مورد انتخاب استاد راهنما الزامی بود از چند روز پیش که میرم دوباره چک می کنم کلا حذف کردن!! چون یه باکس آبی جدا آخر صفحه مربوط به هر رشته بود! بهر حال امیدوارم که این شرط رو برداشته باشن کلا!!

دانشگاه تهران دقیقا چه نقشی توی بررسی اپلیکیشن ها داره؟

Senior Member Context آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Living in Toronto

من یه ایمیل از یه آدرس دانشاه تهران برام اومده که میگفت یه فرم رو به علاوه سی وی براشون بفرستم، فرم ایراد داشت و باز نمیشد، ریپلای کردم که اصلاح کنن، دیگه جواب ندادن. شما هم ازین ایمیل ها گرفتین ؟

تایتل اراسموس بود.

نقل قول نوشته اصلی توسط Context نمایش پست ها
    من یه ایمیل از یه آدرس دانشاه تهران برام اومده که میگفت یه فرم رو به علاوه سی وی براشون بفرستم، فرم ایراد داشت و باز نمیشد، ریپلای کردم که اصلاح کنن، دیگه جواب ندادن. شما هم ازین ایمیل ها گرفتین ؟

تایتل اراسموس بود.
    فایل رو ضمیمه کردم.
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست
    • نوع فایل: doc form1.doc (27.5 کیلوبایت, 26 views)

Junior Member

سلام دوستان

توی سایت نوشته که ددلاین 2010 بوده. شما از کدوم سایت اپلای می کنید؟

PLEASE NOTE – all applications must be received before midnight Sunday, November 21, 2010

من اینجا نگاه کردم. http://www.erasmusmundus8.net/application/general/

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Heriot-Watt University, Chemical Innovation and Regulation

نقل قول نوشته اصلی توسط vuw نمایش پست ها
    آره چون من قبل اینکه تمدید کنن مدام چک کردم و لی مجبور شدم تو همون دد لایل اول ببندم اپلیکشنم رو. قبل اون هم به کواردیناتور سلام ایمیل زده بودم چون دو تا امکان انتخاب داشتم چند تا سوال داشتم. هنوز تازه در مورد گوتینگن تصمیم گرفته بودم و نمی دونستم که جواب نمی دن ولی بهر حال به من گفتن که باید هم پروپوزال جدا بنویسی و هم نامه تایید اون استادی که میخواد سوپروایزرت بشه رو اتچ کنی به اپلیکیشنت. دیگه اینکه از اون زمان تا همین حالا لینک مربوط به اطلاعات مورد نیاز اون رشته ها هم وقتی باز میشه به آلمانی میگه که صفحه مورد نظر شما موجود نیست ( منظورم وب سایت دانشگاه نیست) . این رو هم گفتم بهشون و آدرس کانتکت پرسن سلام توی گوتینگن رو داد که اونام مرخصی بودن اتورپلای اومد برام. اما اون بندی رو که گفتم در مورد انتخاب استاد راهنما الزامی بود از چند روز پیش که میرم دوباره چک می کنم کلا حذف کردن!! چون یه باکس آبی جدا آخر صفحه مربوط به هر رشته بود! بهر حال امیدوارم که این شرط رو برداشته باشن کلا!!
    این توضیحاتی که شما میگین دقیقا مربوط به کدوم رشته از دانشگاه گوتینگن هست؟
    من یه هفته قبل از ددلاین هر چی بالا پایین کردم چیزی در این مورد ندیدم !!!