سلام دوستان. من برای برنامه یمن،عراق، ایران erasmus mundus اپلای کرده بودم. دیروز جوابش آمد که پذیرفته شدم و باید تا هفته دوم سپتامبر خودم را برسانم. من برای حقوق اپلای کرده بودم و دانشگاه Erasmus روتردام پذیرش داده به من.
سلام دوستان. من برای برنامه یمن،عراق، ایران erasmus mundus اپلای کرده بودم. دیروز جوابش آمد که پذیرفته شدم و باید تا هفته دوم سپتامبر خودم را برسانم. من برای حقوق اپلای کرده بودم و دانشگاه Erasmus روتردام پذیرش داده به من.
سلا م
تبریک.می شه بپرسم cv شما در چه حد بود .فقط مدارک رو فرستادین یا با استادی هم تماس گرفتید .
سلامنوشته اصلی توسط m-lawyer
بهتون تبریک میگم. میشه لطف کنید و ویژگیهای خودتون رو توضیح بدید! اگه قسمت نتایج پذیرش فروم رو هم پر کنید که خیلی بهتر خواهد بود.
پیروز باشید
«مسائلی که بدلیل سطح فعلی تفکر ما بوجود میآیند، نمیتوانند با همان سطح تفکر حل گردند .» انشتین
- تا حد ممکن پیغام خصوصی ندید، ولی اگه هم لازمه، لطفا لینک موضوع رو هم بفرستید.
سلام. ببخشید دیر جواب می دم. بورسی که به من می دن شامل هزینه دانشگاه، بلیط رفت و ماهی هزار یورو است. این مربوط به بورس اراسموس مندوس است که محل تحصیل هم (در واقع دانشگاه میزبان) دانشگاه اراسموس روتردام است. من برای فوق لیسانس حقوق تجارت پذیرش گرفتم که یک دوره یک ساله است. گفتند که خودشان برای ویزا اقدام می کنند اما چون دیر اعلام کرده اند احتمالا سرموقع نمی رسم . cv من بد نبود! ولی خب نمره تافل ام خیلی خوب نبود.(87)باز هم اگه سوالی است در خدمتم.
m-lawyer جان ، میشه بگی که چه شرایط و مدارکی داشتی و (البته تافلتو که گفتی،،، مرسی.) که تو بورسش پذیرفته شدی تا انشااله سال بعد ما با اگاهی از شرایطمون اقدام کنیم؟ معدلت . دانشگاهت. ایا مقاله یا رزومه ای داشتی؟ مدارک cisco و مایکروسافت کمک میکنه؟
....<br />نامه بر باد... نامه بر اب.. نامه های بی جواب<br />به نشون و نام اون که اومد و رفت مثل یه خواب<br />....<br />جه غریبه این دل من
من لیسانس حقوق ام را از دانشگاه شهیدبهشتی گرفتم. معدلم هم نزدیک هفده بود. کارشناسی ارشد هم توی بهشتی خوندم(حقوق عمومی) که معدلم بالای هفده است. مقاله داخلی داشتم. رتبه فوق لیسانس ام یک شده بود. سابقه کار هم داشتم. ولی فکر می کنم چیزی که بیشتر کمک کرد این بود که پرسونال استاتمنت را خوب و مرتبط نوشتم. این مهم تره احتمالا!
توی خود سایت خود اراسموس هیچ خبری از اعلام نتایج نیست . اگه اعلام کنه حتما خبرش رو میزنه . هر چی هم سرچ کردم همش اطلاعیه در مورد ثبت نامش بود که از قبل مونده بود . شما چطور جواب گرفتید ؟
به من ای میل زدند
والا من یک رزومه بلند بالا از 5 مقاله ISI و 14 تا patent (اختراع) و یک عنوان تالیف و ... داشتم و فقط مدرکم مال دانشگاه آزاد بود (تا کی باید چوب این دانشگاه آزاد رو بخورم :'(). اما هیچ خبری نیست . برای ارشد و اولی سوئد و دومی رو ترکیه انتخاب کردم برای ارشد برق . چون فرانسه و آلمان هم بود ولی یک سطح از زبانشون رو می خواست .
نمی دونم واقعا به چی ربط داره. آخه همسر من هم که رزومه قوی تر از من دارند اپلای کرده بودند ولی خب به ایشون پذیرش ندادند در حالیکه ایشون با همین رزومه شون از پنسیلوانیا آمریکا پذیرش گرفتن.
علاقه مندی ها (Bookmarks)