با سلام خدمت دوستان محترم
عزیزان تاریخ اپلای سایت www.erasmusmundus7.net برای 2009 کی شروع میشه؟ ایمیل زدم به سایتش ولی جواب نیومده.
در ضمن شما کجارو برای کارشناسی پیشنهاد میکنین؟
عزیزان تاریخ اپلای سایت www.erasmusmundus7.net برای 2009 کی شروع میشه؟ ایمیل زدم به سایتش ولی جواب نیومده.
[quote=NORTON ]
[/
quote]
من بهشون email زدم و اين جواب رو دادن:
Dear ,
Thank you for your interest in EM7. Unfortunately, the opportunity for this year is over.
There is no news yet of a possible 3rd round. Please keep an eye out for our website (www.erasmusmundus7.net) at the end of the year.
Best regards,
EM7 team
سلام دوستان . باتشکر از اطلاعات مفیدی که به اشتراک میزارید...
همسرم داره برا این بورس اقدام میکنه، خواستم بدونم کسی از شما دوستان اطلاعاتی در مورد این که من هم بتونم همراهیش کنم و در طی دوره تحصیل پیشش باشم ، داره یا نه و اینکه آیا در این زمینه سیاستهای کشورهای مقصد( آلمان ، فرانسه و لهستان ) متفاوت یا تاثیرگداره یا نه؟
بازم ممنونم
کدها: 0213؛ امتیاز: 69 ؛ آخرین وضعیت: در انتظار PR
سیدنی (ارسال: 2010/06/19 فایل نامبر اول: 23-10-2010)
دمشق (ارسال: 2010/12/27 فایل نامبر دوم:28-02-2011)
آنکار ا ( آغاز پروسس: 12-03-2013، انجام مدیکال: 15-10-2014)
نوشته اصلی توسط mehdizadeh250
با سلام،
1- آیا دانشگاهی که در فرانسه پذیرفته شدین، دانشگاه University of Bordeaux I هست؟
2- اگه میشه یه کم در مورد شرایطتون توضیح بدین، چه رشته ای هستین؟ چه دانشگاهی؟ و کلّا با چه شرایطی تونستین بورس بگیرین؟
3- تاریخ شروع دوره تون چه زمانی هست و آیا به غیر از invitation email، ایمیل دیگه ای بهتون زدن؟ یا مدرک دیگه ای دربارۀ اینکه بورس چقدر هست؟ و مدراک دیگه دربارۀ بورس براتون فرستادن؟
با تشکر
سلام میکنم.نوشته اصلی توسط NORTON
1. من هم همین سوال را دارم. من هم ایمیل زدم اما هیچ پاسخی دریافت نکردم.
2. از دوستان کسی به یاد دارند که سال قبل، اپلای این برنامه از کی باز شد؟ الان که برای Fall 2009 باز نست و خبری هم در سایت مبنی بر زمان احتمالی شروع برنامه نیست. به نظرتون دیر نشده؟
در کوچه باد می اید <br />این ابتدای ویرانیست <br />آن روز هم که دست های تو ویران شدند باد می آمد
Sorry to be frank, but I don't think EM7 will be opened this year. for one thing, it is not a yearly regular program and also if they were intending to do so, the applications should have been opened by now.نوشته اصلی توسط kubrick
and you wont get any replies to your emails so stop wasting your time, the only thing one can do is check the EM7 website regularly in hope for a change, but don't count on it.
I believe that God does not play dice. _____(Albert Einstein) _____q
ممنونم از پاسختون. راستش من هم دارم کم کم به همین نتیجه میرسم و فکر میکنم بهتره تمرکزم رو روی دانشگاه ها و بورس های دیگه بذارم.نوشته اصلی توسط Mahdi_da
در کوچه باد می اید <br />این ابتدای ویرانیست <br />آن روز هم که دست های تو ویران شدند باد می آمد
سلامنوشته اصلی توسط Mahdi_da
با اینکه این برنامه یک برنامه سالانه نیست که بتونین صددرصد بهش امید داشته باشید موافقم، ولی تا جایی که من یادمه پارسال ددلاین این برنامه دیرتر از این حرفها بود، حداقل من که برای برنامه معمولی اقدام کرده بودم، خیلی بعد از اون خبر EM7 رو شنیدم.
«مسائلی که بدلیل سطح فعلی تفکر ما بوجود میآیند، نمیتوانند با همان سطح تفکر حل گردند .» انشتین
- تا حد ممکن پیغام خصوصی ندید، ولی اگه هم لازمه، لطفا لینک موضوع رو هم بفرستید.
سلام میکنم.نوشته اصلی توسط hooman_teh
راستش هنوز وجود این بورس برای 2009 منتفی نشده. چون بعضی از دوستان گفتند که این برنامه معمولا دیرتر ارائه میشه. اما شما حتما غیر از این برنامه، واسه برنامه های دیگه هم اقدام بکنین که یه وقت دچار مشکل نشین.
علاقه مندی ها (Bookmarks)