صفحه 1 از 10 12345678910 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 94

موضوع: مهاجرت به کانادا از درون کانادا

  1. #1

    پیش فرض مهاجرت به کانادا از درون کانادا

    من و همسرم 2.5 سال پیش از طریق تحصیلی من به کانادا اومدیم. همسرم یک سال پیش در کلگری مشغول به کار در یک شرکت مهندسی شده. الان تصمیم به اقدام به اقامت گرفتیم. شرکت همسرم یکسری فرم داده و گفته خودش representativeما میشه و ما از گروه economy اقدام باید کنیم نه skill worker. کسی تا حالا از این طریق اقدام کرده؟ ایا ما باید تعهدی به شرکت بدیم؟ اگه از طریق skill worker اقدام کنیم چه فرقی می کند؟ در ضمن من هم از طریق تحصیلی میتونم اقدام کنم ولی شنیدیم از استان البرتا راحت تر و سریعتر میشه PR گرفت اخه من انتاریو درس میخونم. درسته؟ خواهش میکنم اگر کسی از طریق محل کارش اقدام کرده راهنمایی کنه؟

  2. #2
    ApplyAbroad Guru
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ارسال‌ها
    15,327

    پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از داخل کانادا

    نقل قول نوشته اصلی توسط 1017 نمایش پست ها
    من و همسرم 2.5 سال پیش از طریق تحصیلی من به کانادا اومدیم. همسرم یک سال پیش در کلگری مشغول به کار در یک شرکت مهندسی شده. الان تصمیم به اقدام به اقامت گرفتیم. شرکت همسرم یکسری فرم داده و گفته خودش representativeما میشه و ما از گروه economy اقدام باید کنیم نه skill worker. کسی تا حالا از این طریق اقدام کرده؟ ایا ما باید تعهدی به شرکت بدیم؟ اگه از طریق skill worker اقدام کنیم چه فرقی می کند؟ در ضمن من هم از طریق تحصیلی میتونم اقدام کنم ولی شنیدیم از استان البرتا راحت تر و سریعتر میشه PR گرفت اخه من انتاریو درس میخونم. درسته؟ خواهش میکنم اگر کسی از طریق محل کارش اقدام کرده راهنمایی کنه؟
    Skilled worker یکی از گروههای economy هستش. اگر همسرتون یکسال سابقه کار دارند شما میتونید از طریق گروه Canadian Experience Class فدرال اقدام کنید. به ساپورت شرکت هم احتیاج نداره.
    http://www.cic.gc.ca/english/immigra.../apply-who.asp

  3. #3

    پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از داخل کانادا

    الان شرکت یک سری فرم داده و گفته که پر کنیم . چه مسولیتی در قبالشون داریم؟

  4. #4
    ApplyAbroad Guru
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ارسال‌ها
    15,327

    پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از داخل کانادا

    نقل قول نوشته اصلی توسط 1017 نمایش پست ها
    الان شرکت یک سری فرم داده و گفته که پر کنیم . چه مسولیتی در قبالشون داریم؟
    اگر فرم های representation اداره مهاجرت است یعنی در واقع اونها نقش وکیل شما رو بازی میکنند. اسم فرم اش چیه؟

  5. #5

    پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از داخل کانادا

    008A رو باید پر کنیم و گفتند دوشنبه کامل شده هاشو واسشون ببریم. آره در واقع representative ما هستند. من نگرانم که تعهدی به شرکت باید بدیم. اصلا چه مزیتی داره واسه ما و اونها که واسه ما اپلای می کنند؟

  6. #6
    ApplyAbroad Guru
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ارسال‌ها
    15,327

    پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از داخل کانادا

    نقل قول نوشته اصلی توسط 1017 نمایش پست ها
    008A رو باید پر کنیم و گفتند دوشنبه کامل شده هاشو واسشون ببریم. آره در واقع representative ما هستند. من نگرانم که تعهدی به شرکت باید بدیم. اصلا چه مزیتی داره واسه ما و اونها که واسه ما اپلای می کنند؟
    IMM0008 که فرمهای عادی مهاجرتی است. فرم نمایندگی یک فرم دیگه است (IMM5476) . اگر تعهد جداگانه ای امضا نکرده باشید صرف اینکه براتون اقامت بگیرند تعهدی ایجاد نمیکنه. برای شما مزیت خاصی نداره مگر اینکه تحت گروه خاصی که پیشنهاد کار لازم داشته باشد اقدام کنند. فقط مراقب باشید همه فرمهایی که امضا میکنید بخونید که تعهدی ندهید. وکیل شرکت با شما صحبت کرده یا HR؟

  7. #7

    پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از داخل کانادا

    ممنون از پاسختون. فرمهایی که پر کردیم همه از سایت مهاجرت و البرتا گرفته شدند که پایین اوردم. کسی در تماس هستیم از HR هست. در مورد زبان هم گفته که احتیاجی به نمره زبان نیست. این جمله اشه:
    As indicated on the CIC checklist, the IELTS is only for semi skilled or low skilled workers. You are applying as a skilled worker, and therefore this is not applicable to you
    یعنی واقعا زبان نمی خواد؟
    اینم فرماست:
    imm0008_schedule4
    IMM0008DEPENU
    IMM0008ENU_2D
    IMM5406E
    IMM5669E
    IMM5476
    AINP003
    AINP008إ

  8. #8

    پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از داخل کانادا

    واقعا احتیاج به نمره زبان نیست؟ آیا کسی تا الان از این طریق PR گرفته؟

  9. #9
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    رشته و دانشگاه
    پزشکی مشهد
    ارسال‌ها
    20

    پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از درون کانادا

    با سلام
    اگه كسي اطلاعات دقيقي داشته باشه ممنون ميشم راهنمايي م كنه
    ميخواستم بدونم اگه با ويزاي تحصيلي ( واسه مستر- دوره ٢ ساله) در كانادا باشيم، آيا بعدش ميشه براحتي براي ويزاي كار اقدام كرد؟نهايتا تا چه مدت؟ اطلاعات هر ايالت رو چطور ميشه بدست آورد؟
    طبق اطلاعات من، بعد ًدو سال ويزاي تحصيل، ميشه دو سال هم ويزاي كار گرفت؟ درسته؟اگه درست باشه، يعني جمعا ٤ سال با اين روش ميشه تو كانادا موند؟آيا بعد اين ٤ سال ميشه واسه اقامت دايم اقدام كرد؟ حداقل چند سال حضور در كانادا لازمه تا بشه واسه اقامت دايم اقدام كرد؟ حداكثر چند سال؟ شنيدم ايالت به ايالت فرق داره؟
    و اينكه مقطع تحصيلي ليسانس باشه يا دكترا فرق داره؟
    لطفا راهنمايي و شفاف سازي كنيدممنون

  10. #10
    ApplyAbroad Guru
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ارسال‌ها
    15,327

    پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از درون کانادا

    نقل قول نوشته اصلی توسط mhdsghz نمایش پست ها
    با سلام
    اگه كسي اطلاعات دقيقي داشته باشه ممنون ميشم راهنمايي م كنه
    ميخواستم بدونم اگه با ويزاي تحصيلي ( واسه مستر- دوره ٢ ساله) در كانادا باشيم، آيا بعدش ميشه براحتي براي ويزاي كار اقدام كرد؟نهايتا تا چه مدت؟ اطلاعات هر ايالت رو چطور ميشه بدست آورد؟
    طبق اطلاعات من، بعد ًدو سال ويزاي تحصيل، ميشه دو سال هم ويزاي كار گرفت؟ درسته؟اگه درست باشه، يعني جمعا ٤ سال با اين روش ميشه تو كانادا موند؟آيا بعد اين ٤ سال ميشه واسه اقامت دايم اقدام كرد؟ حداقل چند سال حضور در كانادا لازمه تا بشه واسه اقامت دايم اقدام كرد؟ حداكثر چند سال؟ شنيدم ايالت به ايالت فرق داره؟
    و اينكه مقطع تحصيلي ليسانس باشه يا دكترا فرق داره؟
    لطفا راهنمايي و شفاف سازي كنيدممنون
    اینجا پاسخ قسمت اول سوالتون رو دادم. اجازه کار از طرف دولت فدرال صادر میشه و به استان محل اقامت تون بستگی نداره:
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...=1#post1290975

    کانادا بر اساس صرف حضور اقامت نمیده. در بعضی ایالتها اگر یک دوره فوق لیسانس را تمام کنید میتوانید برای اقامت از طریق استانی اقدام کنید. اگر دانشجوی دکترا باشیدبعد از دو سال تحصیل از طریق روش فدرال FSW میتوانید برای اقامت اقدام کنید. اگر یک مدرک لیسانس یا بالاتر از کانادا بگیرید و بعد یک سال در کانادا کار کنید تحت عنوان Canadian Experience Class میتوانید برای اقامت اقدام کنید. اطلاعات کامل همه این روشها را میتوانید روی سایت اداره مهاجرت کانادا پیدا کنید:

    http://www.cic.gc.ca/english/index-can.asp

صفحه 1 از 10 12345678910 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •