صفحه 2 از 26 نخستنخست 123456789101112 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 255

موضوع: اجازه کار همسر

  1. #11

    پیش فرض پاسخ : اجازه کار همسر

    خیلی ممنون از راهنمائی شما
    من و خانمم چون تاریخ اعتبار پاسپورتمون تموم می شد پاسپورتهامون را عوض کردیم حالا باید هم در خواست تمدیدvisa و study permit برای خانمم بدم و هم work permit برای خودم حالا یکی از مدارکی که می خواهد ساپورت مالی است آیا برای 4 سال لازمه ؟ چطور باید اقدام کنیم ؟ لطفا راهنمائی کنید؟
    با تشکر فراوان

  2. #12
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ارسال‌ها
    69

    پیش فرض پاسخ : اجازه کار همسر

    نه شما که اینجا بنک استیتمنت دارید همونو کپی بگیرد بزار ولی درکل نامه بورس خانومتون رو هم بزارید (کپی) بد نیست فکر کنم استادی پرمیت و ورک پرمیت آنلاین اپلای کنید وقتی آمد کپی اونو همراه مدارک بفرستید تو آمریکا برای ویزا با هم که نمیشه اقدام کنید دو تا مساله جدا هست هر کدوم هم حداقل 90 روز طول میکشه تا بیاد در ضمن فکر کنم یه تاخیر زمانی بندازید بین استادی پرمیت خانومتون و ورک پرمیت خودتون چون بر حسب استادی پرمیت اون به شما ورک پرمیت میدن ولی بنظرم اگر هم با هم فرستادید حتما زنگ بزنید به CIC موضوع توضیح بدید یک remark رو پرونده شما میزارند. موفق باشید

  3. #13
    ApplyAbroad Guru
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ارسال‌ها
    15,243

    پیش فرض پاسخ : اجازه کار همسر

    نقل قول نوشته اصلی توسط hashem31 نمایش پست ها
    نه شما که اینجا بنک استیتمنت دارید همونو کپی بگیرد بزار ولی درکل نامه بورس خانومتون رو هم بزارید (کپی) بد نیست فکر کنم استادی پرمیت و ورک پرمیت آنلاین اپلای کنید وقتی آمد کپی اونو همراه مدارک بفرستید تو آمریکا برای ویزا با هم که نمیشه اقدام کنید دو تا مساله جدا هست هر کدوم هم حداقل 90 روز طول میکشه تا بیاد در ضمن فکر کنم یه تاخیر زمانی بندازید بین استادی پرمیت خانومتون و ورک پرمیت خودتون چون بر حسب استادی پرمیت اون به شما ورک پرمیت میدن ولی بنظرم اگر هم با هم فرستادید حتما زنگ بزنید به CIC موضوع توضیح بدید یک remark رو پرونده شما میزارند. موفق باشید
    بعد از ورود به کانادا دیگه برای تمدید ویزاتون لازم نیست مدارک به خارج از کانادا یا امریکا بفرستید. همون study permit و work permit رو از طریق اداره مهاجرت کانادا در وگرویل آلبرتا تمدید کنید کافی است. لازم نیست پاسپورت شما مهر مجدد ویزا بخوره.
    البته این تا موقعی یه که از کانادا خارج نشوید. اگر خارج شدید باید مجددا برای ویزا از طریق کنسولگری اقدام کنید. ولی برای دارندگان study permit بدون مشکل ویزا رو تمدید میکنند.

  4. #14

    Unhappy پاسخ : اجازه کار همسر

    خیلی ممنون از راهنمائی شما
    همانطور که قبلا گفتم چون پاسپورت من و خانمم تاریخ اعتبارش 8 ماه بیشتر نبود study permit هم به جای 4 سال همون 8 ماه داده حالا ابتدا باید در خواست تمدید ویزا داشته باشه یا درخواست برای extend study permit که بده بعد ویزاش رو هم تمدید میکنند؟. بعد اگر work permit به من بده من ویزام 4 ماه بیشتر نمونده و چون گذرنامم رو عوض کردم ویزام تو گذرنامه قبلی هست حالا می تونم با همون گذرنامه بر گردم ؟ یا باید کاری بکنم؟ و برای تمدید ویزا آخرش چیکار کنم چون میگفت حتما باید از ایران افدام کنی؟

  5. #15
    ApplyAbroad Guru
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ارسال‌ها
    15,243

    پیش فرض پاسخ : اجازه کار همسر

    نقل قول نوشته اصلی توسط mathteacher نمایش پست ها
    خیلی ممنون از راهنمائی شما
    همانطور که قبلا گفتم چون پاسپورت من و خانمم تاریخ اعتبارش 8 ماه بیشتر نبود study permit هم به جای 4 سال همون 8 ماه داده حالا ابتدا باید در خواست تمدید ویزا داشته باشه یا درخواست برای extend study permit که بده بعد ویزاش رو هم تمدید میکنند؟. بعد اگر work permit به من بده من ویزام 4 ماه بیشتر نمونده و چون گذرنامم رو عوض کردم ویزام تو گذرنامه قبلی هست حالا می تونم با همون گذرنامه بر گردم ؟ یا باید کاری بکنم؟ و برای تمدید ویزا آخرش چیکار کنم چون میگفت حتما باید از ایران افدام کنی؟
    دوست عزیز ویزا فقط برای ورود به کاناداست. بعد از ورود فقط همون study permit یا work permit رو مرتبا تمدید میکنید. ویزای جدید فقط در صورتی لازم دارید که به خارج از کانادا سفر کنید. شما اگر داخل کانادا هستید اول اگر لازم هست پاسپورتتون رو تمدید کنید و بعد مدارکتون رو به وگرویل بفرستید برای تمدید پرمیت تون. دیگه تجدید ویزا لازم نداره مگر اینکه از کانادا خارج بشید.

  6. #16
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ارسال‌ها
    69

    پیش فرض پاسخ : اجازه کار همسر

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    دوست عزیز ویزا فقط برای ورود به کاناداست. بعد از ورود فقط همون study permit یا work permit رو مرتبا تمدید میکنید. ویزای جدید فقط در صورتی لازم دارید که به خارج از کانادا سفر کنید. شما اگر داخل کانادا هستید اول اگر لازم هست پاسپورتتون رو تمدید کنید و بعد مدارکتون رو به وگرویل بفرستید برای تمدید پرمیت تون. دیگه تجدید ویزا لازم نداره مگر اینکه از کانادا خارج بشید.
    ممنون من یک توضیح بدم بین ویزا و studu permit و work permit فرق میکنه من خودم همیشه گیج میشدم
    شما ممکن ویزاتون تموم بشه ولی study permit یا work permit داشته باشید در این صورت تا آخر study permit و یا work permit میتونید بمونید ولی اگر بخواهید از کانادا برید بیرون دیگه نمیتونید برگردید مگر که ویزا بگیرید که اون هم باید بفرستید یک کنسول گری کانادا توی آمریکا(ایران نمیشه فقط آمریکا) که من توصیه میکنم هر وقت به 3 ماه آخر ویزاتون رسید بفرستید چون طول میکشه و اگر یک کاری پیش بیاد یهو اینجا گیر نکنی

  7. #17
    ApplyAbroad Guru
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ارسال‌ها
    15,243

    پیش فرض پاسخ : اجازه کار همسر

    نقل قول نوشته اصلی توسط hashem31 نمایش پست ها
    ممنون من یک توضیح بدم بین ویزا و studu permit و work permit فرق میکنه من خودم همیشه گیج میشدم
    شما ممکن ویزاتون تموم بشه ولی study permit یا work permit داشته باشید در این صورت تا آخر study permit و یا work permit میتونید بمونید ولی اگر بخواهید از کانادا برید بیرون دیگه نمیتونید برگردید مگر که ویزا بگیرید که اون هم باید بفرستید یک کنسول گری کانادا توی آمریکا(ایران نمیشه فقط آمریکا) که من توصیه میکنم هر وقت به 3 ماه آخر ویزاتون رسید بفرستید چون طول میکشه و اگر یک کاری پیش بیاد یهو اینجا گیر نکنی
    همونطور که فرمودید اگر از کانادا خارج نشوید برای موندن در کانادا احتیاج به تمدید ویزا ندارید. همون تمدید study permit کفایت میکند.

    ولی در ضمن اگر خارج شدید و ویزاتون مالتیپل نبود از هر کنسولگری کانادا (منجمله تهران) میتونید تقاضای ویزا کنید و لازم نیست حتما امریکا باشد. صدور ویزای جدید قاعدتا نباید به همون اندازه صدور ویزای اولیه طول بکشه. شما همون study permit رو نشون بدید سریع صادر میکنند (چند سال پیش که همون روز صادر میکردند). کسی اخیرا تجربه ای داره؟
    ویرایش توسط ghlobe : January 10th, 2012 در ساعت 08:16 PM

  8. #18
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ارسال‌ها
    69

    پیش فرض پاسخ : اجازه کار همسر

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    همونطور که فرمودید اگر از کانادا خارج نشوید برای موندن در کانادا احتیاج به تمدید ویزا ندارید. همون تمدید study permit کفایت میکند.

    ولی در ضمن اگر خارج شدید و ویزاتون مالتیپل نبود از هر کنسولگری کانادا (منجمله تهران) میتونید تقاضای ویزا کنید و لازم نیست حتما امریکا باشد. صدور ویزای جدید قاعدتا نباید به همون اندازه صدور ویزای اولیه طول بکشه. شما همون study permit رو نشون بدید سریع صادر میکنند (چند سال پیش که همون روز صادر میکردند). کسی اخیرا تجربه ای داره؟
    من تازگی ویزا گرفتم میگن اگر ساکن کانادا هستید باید از بفرستید تو آمریکا تقریبا با پست 60 روز طول میکشه

  9. #19
    ApplyAbroad Guru
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ارسال‌ها
    15,243

    پیش فرض پاسخ : اجازه کار همسر

    نقل قول نوشته اصلی توسط hashem31 نمایش پست ها
    من تازگی ویزا گرفتم میگن اگر ساکن کانادا هستید باید از بفرستید تو آمریکا تقریبا با پست 60 روز طول میکشه
    اون احتمالا منظورشون اینه که از داخل کانادا بخواهید بفرستید که طبعا باید امریکا بفرستید. ولی اگر برای مسافرت به ایران برگشته باشید که همون تهران میتونید ویزاتون را تمدید کنید، نه؟

  10. #20
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ارسال‌ها
    69

    پیش فرض پاسخ : اجازه کار همسر

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    اون احتمالا منظورشون اینه که از داخل کانادا بخواهید بفرستید که طبعا باید امریکا بفرستید. ولی اگر برای مسافرت به ایران برگشته باشید که همون تهران میتونید ویزاتون را تمدید کنید، نه؟
    آره دیگه اگر تو ایران باشید میتونید از تو ایران بفرستید ولی این ریسک نکنید اول ویزا بگیرد بعد برید چون سفارت الان نوبت ها 4 ماه به بالا شده ریسکش زیاده

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •