سلام
من می خواستم بدونم به نظر شما دوستان pbt بهتره یا ibt؟
آیا نوع امتحان فقط به خودمون بستگی داره؟
ممنون می شم تجربیاتتونو در اختیار بذارید.
سلام
من می خواستم بدونم به نظر شما دوستان pbt بهتره یا ibt؟
آیا نوع امتحان فقط به خودمون بستگی داره؟
ممنون می شم تجربیاتتونو در اختیار بذارید.

اگر زبانتون خوبه و تو فکر گرفتن TA هستید، یا اینکه فرصت زیادی یا امتحان دارید بهتره iBT امتحان بدید، چون PBT قسمت Speaking نداره و مجبور میشید برای TA که TSE هم امتحان بدید (بعضی شرایط).
اگر هم زیانتون متوسطه و فرصت کمی هم برای آماده کردن خودتون دارید تا به امتحان برسید، من پیشنهاد می کنم PBT امتحان بدید.
Never, never, never, never give up.<br />Albert Einstein

علاوه بر اینها که mhaeshemian فرمودند نتیجه ibt خیلی زودتر می رسه که اگه عجله داشته باشین دیر رسیدن نتیجه pbt بزرگترین عیب اونه.
Whether you think you can or you can't, either way you are right<br />Henry Ford

دقیقاً، PBT نزدیک به 5 هفته طول می کشه تا نتیجه اون اعلام بشه، بهتره اگر این مدت باعث میشه که از Deadline مورد نظرتون بگذرید، حتماً iBT شرکت کنید.
Never, never, never, never give up.<br />Albert Einstein
سلام به همه دوستان.
من قصد دارم برای phd هنر(منظور مطالعات نظری هنر است مثل تاریخ هنر و ...) اپلای کنم و اینطور که شنیده ام در این رشته ها بیشتر فاندی که وجود داره TA هست. با توجه به اینکه برای TA نمره speaking شرط مهمی است، بهتر نیست در امتحانی شرکت کنم که speaking هم دارد یا اینکه با pbt هم شانس خوبی برای فاند دارم یا نه؟
اگه pbt بدین باید یه امتحان TSE هم بدین و شاید یه جورایی دوباره کاری حساب بشه براتون ... اگه می خواین روی TA گرفتن حساب کنین از همین الان ibt بدین ... همونطوری که خودتونم گفتین ...
البته با pbt هم بهتون TA می دن اما ممکنه کسی که ibt داده و نمره speaking مشخص هست رو به شما ترجیح بدن یا تصمیم نهایی رو بذارن وقتی که باهاتون مصاحبه کردن یا نمره TSE رو براشون فرستادین ..
توی سایت دانشگاه ها در مورد اینکه نیازی به TSE هست یا نه صحبت شده ....
تلاش براي برگزاري مجدد تافل و GRE در ايران http://www.petitiononline.com/ua2s8172/petition.htm
توی رشته شما به نظرم ibt بیشتر به دردتون می خوره. خیلی ها که pbt میدن معمولا اگه TA هم نگیرن امکان اینکه RA بگیرن هست اما توی رشته شما احتمالا باید نمره Speaking داشته باشین. تا اونجایی که من می دونم TSE هم در ایران برگزار نمی شه، پس ibt به نفعتون خواهد بود.
سلام دوستان ،
من iBT کلا 104 شدم اما S:22 . به نظرتون شانس TA کم دارم دوباره انتحان بدم ؟
نه لازم نیست امتحان بدین. معمولا بالای 22 می خوان. اونقدر ها هم سخت گیر نیستن روی یک قسمت خاصنوشته اصلی توسط sambad
میشه بگین واسه اپلای فرقی بین این دو تا هست یا نه؟!!!....آخه من Speaking زیاد قوی نیستم هرچند لهجه ام خوبه ;D.....ولی structure قویم...کنکور زبان هم رتبم شد 78 کشوری....با فرض اینکه با نمره ی بالا PBT قبول شم فرقی با IBT داره یا بازم اونو بدن برام بهتره....وقتم به اندازه ی کافی دارم....
و یه چیز دیگه..واسه ی اینکه ETS نمرمو بفرسته واسه دانشگاهی که می خوام باید بعد ثبت نام بش درخواست بدم یا بعد دادن امتحان و اومدن نمره؟!نمره ی PBT رو هم میفرسته دیگه!!!
اگه لینک پیج ETS که واسه این کار هست رو هم بدین ممنون میشم![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)