نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: مشکل با جمله سازی در زبان انگلیسی

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی الکترونیک - اصفهان

پیش فرض مشکل با جمله سازی در زبان انگلیسی

سلام به همه دوستان

من توی نوشتم واقعا ضعیفم :'(کلمه هم زیاد بلدم ولی نمیتونم باهاشون جمله بسازم چه برسه انشا بنویسم.نمیدونم مشکل از گرامرمه (تو اینم بدک نیستم) یا چیز دیگه.listening خوبی دارم ولی ...

مثلا یه کلمه مثل abandon رو بلدم ولی جمله نمیتونم باهاش بسازم

از دوستانی که این مشکل رو داشتن و حلش کردن خواهش میکنم راهنمایی کنن

من الان 6 ترمه موسسه زبان TOPNOTCH میخونم و 6 ترمه دیگه SUMMIT میخونمو تمام میشه.کتاب های tactics for listening را خوندم.کتاب english sentence structure هم پاس کردم.
    شب سردی است و من افسرده - راه دوری است و پایی خسته

پیش فرض پاسخ : مشکل با جمله سازی در زبان انگلیسی

نوشتن بیش از هر چیزی نیاز به تمرین و ممارست داره و اینکه متن های خوب و متناسب را مطالعه کنید و سعی کنید مثلا خلاصه اون متن را بنویسید و الیته خوبه کسی هم باشه که انشا شما را تصحیح کنه... سعی کنید کلمات را داخل جمله یاد بگیرید و حفظ کنید....در ضمن به بسط و توسعه دادن موضوع توسط خودتون هم بستگی داره.... مثلا اگر مثل من تو دوران مدرسه، تو انشای خوب نوشتن مشکل داشتید و براتون سخت بوده خوب این معضل یه خورده کار را سخت تر می کنه و باید بیشتر تلاش کنید.... البته یه فایل wrting-ibt.pdf تو همین سایت هست که می تونید دانلود کنید و از نکات ذکر شده بهره مند بشید... در ضمن برای تقویت از همین حالا مکاتبات خودتون را حتی با دوستان ایرانی به صورت انگلیسی انجام بدید مطمئن باشید کلی دستتون تو نوشتن روان می شه و عادت می کنید انگلیسی فکر کنید و انگلیسی بنویسید..... Good Luck
    Life salutes you when you make others happy

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)