صفحه 31 از 36 نخستنخست ... 21222324252627282930313233343536 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 301 تا 310 , از مجموع 355

موضوع: Louisiana State University

پیش فرض پاسخ : Louisiana State University

نقل قول نوشته اصلی توسط slayeragent نمایش پست ها
    خدا خیرت بده مهندس بالاخره شما یچی درست نوشتی واسه دانشگاه LSU! بسیار سپاس آقای aligergoo!
    خطاب من به همه دوستانی هست که امسال از LSU پذیرش گرفتین یا اپلای کردین.
    دوستان من ارشدم دانشجو صنعتی شریف بودم و امسال از LSU واسه دکترا مکانیک پذیرش فول فاند گرفتم و قطعا هم میخام برم همینجا چون واقعا دانشگاه خیلی خوبی هستش. عزیزان همان طور که دوستمون گفتن قطعا وزارت علوم پسوند in Shreveport رو اشتباهی به جای in baton rouge گذاشته (LSUS خودش زیرمجموعه LSU هستش) و من هم چن روز پیش به Ext6_grad@saorg.ir ایمیلی مبنی بر این قضیه زدم که ایشون هم سریعا جواب دادن و قول پیگیری هم دادن. دوستانی هم که اینجا هستن و این مشکلو میدونن اگر این اشباه فاحشو بازم بهشون تذکر بدین سریع تر قضیه حل میشه. پس لطفا اعتراضاتتونو شما هم به وزارت علوم و ایمیلی که نوشتم اعلام بفرمایید. اگر ایمیلی که نوشتم احتمالا حذف شد داخل سایت وزارت علوم ایمیل مسئول رسیدگی به قسمت آمریکا رو نوشته اطلاعاتشو. (
    خانم نجفی هستن اسمشون)

موفق باشید همگی
    تبریک میگم. من هفته پیش دقیقا همین موضوع رو به وزارت علوم میل زدم و گفتم که LSUS زیرمجموعه LSU هست و اینکه baton rouge پایتخت (Capital) لوییزیانا محسوب میشه پس ظبیعتا LSU in Baton Rouge دانشگاه اصلی لوییزیانا باید باشه.
    میشه بگید نتایج پذیرشتون چند روزه اومد؟ و نتایج مربوط به فاند هم چند روزه؟! من حدودا 40 روزه اپلای کردم ولی هنوز departmental review هستش.
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad17666 نمایش پست ها
    تبریک میگم. من هفته پیش دقیقا همین موضوع رو به وزارت علوم میل زدم و گفتم که LSUS زیرمجموعه LSU هست و اینکه baton rouge پایتخت (Capital) لوییزیانا محسوب میشه پس ظبیعتا LSU in Baton Rouge دانشگاه اصلی لوییزیانا باید باشه.
    میشه بگید نتایج پذیرشتون چند روزه اومد؟ و نتایج مربوط به فاند هم چند روزه؟! من حدودا 40 روزه اپلای کردم ولی هنوز departmental review هستش.
    ممنون
    شماره تماسی دارین که پیگیری کنیم؟ منم حدود 40 روز میشه کی سابمیت کردم و هنوز تو دپارتمان تحت بررسی هستش

نقل قول نوشته اصلی توسط vhd69 نمایش پست ها
    شماره تماسی دارین که پیگیری کنیم؟ منم حدود 40 روز میشه کی سابمیت کردم و هنوز تو دپارتمان تحت بررسی هستش
    فک کنم از اینجا به بعد فقط با دانشکده سروکار داریم و باید با اونا تماس بگیریم. پس شما باید با دانشکده خودتون تماس بگیرید. تو هون قسمت departmental review که کلیک کنید یه لینک داده گفته تو دانشکدتون به کی تماس بگیرید واسه من اینجوریه

خیلی ممنون دوست عزیز. منم حدود 40 روز طول کشید تا پذیرشم بیاد، ولی بلافاصله بعدش نتیجه فاندم اومد چون استاد پیدا کرده بودم قبلا و ایشون کارامو پیگیری کردش. انشالا نتایج شما هم زودتر میاد ولی به صورت عادی تا اوایل مارچ هم ممکنه نتیجه فاندتون طول بکشه اومدنش.
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط slayeragent نمایش پست ها
    خیلی ممنون دوست عزیز. منم حدود 40 روز طول کشید تا پذیرشم بیاد، ولی بلافاصله بعدش نتیجه فاندم اومد چون استاد پیدا کرده بودم قبلا و ایشون کارامو پیگیری کردش. انشالا نتایج شما هم زودتر میاد ولی به صورت عادی تا اوایل مارچ هم ممکنه نتیجه فاندتون طول بکشه اومدنش.
    ممنون. پس برای فاند باید بعد از پذیرش شروع کنیم به مکاتبه با اساتید؟ و اینکه میگن به صورت خودکار برای فاند در نظر گرفته میشین چیه؟ میلی که چند ماه قبل زدم و اینجوری جواب دادن.

فک کنم از اینجا به بعد فقط با دانشکده سروکار داریم و باید با اونا تماس بگیریم. پس شما باید با دانشکده خودتون تماس بگیرید. تو هون قسمت departmental review که کلیک کنید یه لینک داده گفته تو دانشکدتون به کی تماس بگیرید واسه من اینجوریه
    من با اونا کار ندارم که! منظورم وزارت علوم بود! چطوری میشه پیگیری کرد؟ شماره تلفنی چیزی ندارن پس؟

office_grad@saorg.ir
    Ext6_grad@saorg.ir
    به هر دو جا میل بزنید.

ممنون. پس برای فاند باید بعد از پذیرش شروع کنیم به مکاتبه با اساتید؟ و اینکه میگن به صورت خودکار برای فاند در نظر گرفته میشین چیه؟ میلی که چند ماه قبل زدم و اینجوری جواب دادن.
    آره دوست عزیز بعد پذیرش شروع کنید. همه رو واسه فاند در نظر میگیرن و نیازی نیست فرم جدایی پر کنید ولی اگه استاد پیدا کنید کارتون سریعتر پیش میره.

Junior Member

سلام دوستان
    ددلاین اولیه
    من برای دکترای مکانیک می خوام برای این دانشگاه اپلای کنم. ددلاینی که در سایت مهندسی مکانیک این دانشگاه موجود هست 1 آوریل هستش که البته به نظر من برای فاند گرفتن خیلی دیره. درخواست اپلای من تا دوهقته کامل میشه (تافل و جی آر ای و توصیه نامه ها). می خواستم بدونم من که تا حالا با استادای این دانشگاه مکاتبه نداشتم احتمال داره الان فول فاند بشم. من فکر می کنم رزومم خوبه. این دانشگاه برای مکانیک اسکالرشیپ هم میده؟
    فاند سال اول
    این دانشگاه برای سال اول دکترا هم فاند میده؟
    رزومه
    دوستانی که برای دکترای مکانیک فاند گرفتن لطفا رزومه بدن
    با تشکر
    وضعیت کاری
    پس از فارغ التحصیلی کسی از وضعیت کاری این ایالت در رشته های مهندسی ( به خصوص مکانیک) اطلاع داره؟
    آب و هوا
    از نظر آب و هوا شنیدم که این ایالت فوق العادس. درسته؟

طولانی شد
    ببخشید

Junior Member

سلام

این دانشگاه چرا هر جا یه ددلاین نوشته! یه جا گفته 1 می، یه جا 15 آپریل و حالا که دارم اپلای میکنم میبینیم که نوشته پرایوریتی ددلاین 1 ژانویه هست!!

مثلا توی این لینک دانشکده برق گفته 15 آپریل
    http://www.ece.lsu.edu/grad/Instructions.html