صفحه 33 از 36 نخستنخست ... 2324252627282930313233343536 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 321 تا 330 , از مجموع 355

موضوع: Louisiana State University

پیش فرض پاسخ : Louisiana State University

نقل قول نوشته اصلی توسط phoenix62 نمایش پست ها
    با سلام، وضعیت اپلیکیشن رو باید از mylsu.apps.lsu.edu چک کرد؟
    از اینجا چک کنید: sites01.lsu.edu/wp/graduateschool/

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Philippines

با سلام، از نامه منظورتون چیه؟ نامه پستی اومده یا ایمیل؟ واسه منم تو پرتالم پذیرش اولیه رو داده ولی تبریک نگفته.
    نقل قول نوشته اصلی توسط roshanak_1 نمایش پست ها
    برای منم همین وضعیته الان و یه نامه هم اومده که تبریک گفته و اینکه ادمیت شدید و ما شما رو به Graduate School معرفی کردیم ، و این conditional هست قطعی نشده ، خب اگه قطعی نیس دیگه congratulation چی میگه این وسط!!!؟

با سلام، دوستان برای من یه ایمیل اومده تحت عنوان "provisional admission" اینجا نوشته که ریز نمرات رو برامون بفرست و همچنین Immunization رو هم بفرست. میخواستم بدونم من اگه اینارو بفرستم واسم I20 میفرستن؟ اگه آره، اونوقت آخه فاند واسم هنوز تعیین نکردن و استادم گفته تا اواسط مارچ تعیین می شه! کلا گیج شدم!!! کسی میدونه چی هستش؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط pesarchi2004 نمایش پست ها
    با سلام، از نامه منظورتون چیه؟ نامه پستی اومده یا ایمیل؟ واسه منم تو پرتالم پذیرش اولیه رو داده ولی تبریک نگفته.
    بله منظورم از نامه ايميل هست، كه يه فايل پي دي اف به مضموني كه گفتم اتچ بود بهش ، براي منم اول تو پرتالم آپديت شد ، يكي دو روز بعد اون ايميل اومد ، ولي ديگه خبري نشده

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط vhd69 نمایش پست ها
    با سلام، دوستان برای من یه ایمیل اومده تحت عنوان "provisional admission" اینجا نوشته که ریز نمرات رو برامون بفرست و همچنین Immunization رو هم بفرست. میخواستم بدونم من اگه اینارو بفرستم واسم I20 میفرستن؟ اگه آره، اونوقت آخه فاند واسم هنوز تعیین نکردن و استادم گفته تا اواسط مارچ تعیین می شه! کلا گیج شدم!!! کسی میدونه چی هستش؟
    شما چون مدارک رسمی رو نفرستادین provisional admission گرفتین. ریز نمره رسمی رو میشه با خودتون بیارید و به graduate school تحویل بدید و مشکلی نداره. می تونید ایمیل بزنید باز مطمئن شید. اون Immunization رو هم میشه همین کارو کرد. برای همین فعلا نیاز به اینها نیست.
    وقتی فاندتون هم اکی شد و توی I20 وارد شد، خود دانشگاه به شما ایمیل میزنه و میپرسه اصلا از چه طریقی می خواهید I20 رو بفرسته براتون.
    فرم DS (دارای لینک های تاپیک آشنایی با I-20 و صفر تا صد وقت گرفتن)

Junior Member

سلام دوستان، تو پرتال من نوشته Departmental Review و Missing Documents، این یعنی دانشکده در حال بررسیه؟ اون عبارت Missing Documents مشکل ساز نیست؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Civil-TMU

نقل قول نوشته اصلی توسط phoenix62 نمایش پست ها
    سلام دوستان، تو پرتال من نوشته Departmental Review و Missing Documents، این یعنی دانشکده در حال بررسیه؟ اون عبارت Missing Documents مشکل ساز نیست؟
    سلام،
    برای منم اون میسینگ اومد یه ماه پیش. منم یه ایمیل به gradsvcs@lsu.edu زدم که جریان چیه. اونام گفتن که ما مدارک زبانتو داریم، فقط اسکن کارنامه هاتو به همین ایمیل بفرست تا بذاریم رو فایلت. البته من توی اپلیکیشن فرم همه مدارکو آپلود کرده بودم و نمیدونم چرا اینجوری شده بود. به هرحال دوباره ایمیل کردم و بعدش جلوی ترنسکریپت زدن received. اما فک کنم اون موقع هنوز Departmental Review نشده بود. برای شما الان آندر ریویو هست. حالا برای اطمینان شمام ایمیل بزنید ضرر نداره.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی برق - گرایش میدان

با سلام خدمت دوستان عزیز. امیدوارم همگی حالتون خوب باشه. من یک سری از پست های قبلی رو در مورد فاند این دانشگاه خوندم. در این رابطه که تصمیم های فاند اواسط مارچ اطلاع داده میشه. ولی خب رشته و مقطع خیلی مشخص نبود. در نتیجه خواهش می کنم اگر کسی اطلاعات مشخصی در مورد شرایط من داره اینجا پست بذاره. من 1 Jan اپلیکیشن دکتری برق اینجا رو سابمیت کردم و 11 فوریه هم اون نامه provisional admission رو دریافت کردم که توش گفته بود برای فاند باید با دانشکده تصمیم بگیری که خب حتی جواب یکی از ایمیل هام رو هم دانشکده نداده. اگه کسی رشتش یکیه با من و اطلاعاتی راجع به زمان اعلام فاندینگ داره ممنون میشم اینجا بگه. به علاوه من استادی که باهاش صحبت کردم خیلی مستقیم بم گفت که فاند نداره و امیدم باید فقط به خود دانشکده باشه.

منم دقیقا عین شما ولی واسه عمران اپلای کردم! با استادم صحبت کردم گفت RA دارم که اواسط مارچ اعلام میشه برات
    نقل قول نوشته اصلی توسط residuejayz نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان عزیز. امیدوارم همگی حالتون خوب باشه. من یک سری از پست های قبلی رو در مورد فاند این دانشگاه خوندم. در این رابطه که تصمیم های فاند اواسط مارچ اطلاع داده میشه. ولی خب رشته و مقطع خیلی مشخص نبود. در نتیجه خواهش می کنم اگر کسی اطلاعات مشخصی در مورد شرایط من داره اینجا پست بذاره. من 1 Jan اپلیکیشن دکتری برق اینجا رو سابمیت کردم و 11 فوریه هم اون نامه provisional admission رو دریافت کردم که توش گفته بود برای فاند باید با دانشکده تصمیم بگیری که خب حتی جواب یکی از ایمیل هام رو هم دانشکده نداده. اگه کسی رشتش یکیه با من و اطلاعاتی راجع به زمان اعلام فاندینگ داره ممنون میشم اینجا بگه. به علاوه من استادی که باهاش صحبت کردم خیلی مستقیم بم گفت که فاند نداره و امیدم باید فقط به خود دانشکده باشه.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی برق - گرایش میدان

نقل قول نوشته اصلی توسط vhd69 نمایش پست ها
    منم دقیقا عین شما ولی واسه عمران اپلای کردم! با استادم صحبت کردم گفت RA دارم که اواسط مارچ اعلام میشه برات
    ان شاالله همینی که شنیدین اتفاق بیفته و اواسط مرچ که نزدیک هم هست خیلی خبر خوش فاند رو دریافت کنین. فقط چیزی که هست اینه که به هر حال نباید به ما اعلام شه که فاند میگیریم یا نه؟