با سلام، دوستان برای من یه ایمیل اومده تحت عنوان "provisional admission" اینجا نوشته که ریز نمرات رو برامون بفرست و همچنین Immunization رو هم بفرست. میخواستم بدونم من اگه اینارو بفرستم واسم I20 میفرستن؟ اگه آره، اونوقت آخه فاند واسم هنوز تعیین نکردن و استادم گفته تا اواسط مارچ تعیین می شه! کلا گیج شدم!!! کسی میدونه چی هستش؟
شما چون مدارک رسمی رو نفرستادین provisional admission گرفتین. ریز نمره رسمی رو میشه با خودتون بیارید و به graduate school تحویل بدید و مشکلی نداره. می تونید ایمیل بزنید باز مطمئن شید. اون Immunization رو هم میشه همین کارو کرد. برای همین فعلا نیاز به اینها نیست.
وقتی فاندتون هم اکی شد و توی I20 وارد شد، خود دانشگاه به شما ایمیل میزنه و میپرسه اصلا از چه طریقی می خواهید I20 رو بفرسته براتون.
فرم DS (دارای لینک های تاپیک آشنایی با I-20 و صفر تا صد وقت گرفتن)
سلام دوستان، تو پرتال من نوشته Departmental Review و Missing Documents، این یعنی دانشکده در حال بررسیه؟ اون عبارت Missing Documents مشکل ساز نیست؟
سلام،
برای منم اون میسینگ اومد یه ماه پیش. منم یه ایمیل به gradsvcs@lsu.edu زدم که جریان چیه. اونام گفتن که ما مدارک زبانتو داریم، فقط اسکن کارنامه هاتو به همین ایمیل بفرست تا بذاریم رو فایلت. البته من توی اپلیکیشن فرم همه مدارکو آپلود کرده بودم و نمیدونم چرا اینجوری شده بود. به هرحال دوباره ایمیل کردم و بعدش جلوی ترنسکریپت زدن received. اما فک کنم اون موقع هنوز Departmental Review نشده بود. برای شما الان آندر ریویو هست. حالا برای اطمینان شمام ایمیل بزنید ضرر نداره.
با سلام خدمت دوستان عزیز. امیدوارم همگی حالتون خوب باشه. من یک سری از پست های قبلی رو در مورد فاند این دانشگاه خوندم. در این رابطه که تصمیم های فاند اواسط مارچ اطلاع داده میشه. ولی خب رشته و مقطع خیلی مشخص نبود. در نتیجه خواهش می کنم اگر کسی اطلاعات مشخصی در مورد شرایط من داره اینجا پست بذاره. من 1 Jan اپلیکیشن دکتری برق اینجا رو سابمیت کردم و 11 فوریه هم اون نامه provisional admission رو دریافت کردم که توش گفته بود برای فاند باید با دانشکده تصمیم بگیری که خب حتی جواب یکی از ایمیل هام رو هم دانشکده نداده. اگه کسی رشتش یکیه با من و اطلاعاتی راجع به زمان اعلام فاندینگ داره ممنون میشم اینجا بگه. به علاوه من استادی که باهاش صحبت کردم خیلی مستقیم بم گفت که فاند نداره و امیدم باید فقط به خود دانشکده باشه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)