صفحه 34 از 36 نخستنخست ... 24252627282930313233343536 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 331 تا 340 , از مجموع 355

موضوع: Louisiana State University

پیش فرض پاسخ : Louisiana State University

فاند رو باید از PhD Adviser رشته تون بپرسید! چون graduate school نمیگه فاند رو!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی برق - گرایش میدان

نقل قول نوشته اصلی توسط Potential نمایش پست ها
    فاند رو باید از PhD Adviser رشته تون بپرسید! چون graduate school نمیگه فاند رو!
    بله. اونو که متوجه هستم. ولی من تو 2 تا پست قبلی گفتم که دانشکده برق کسی اصلا جواب تلفن یا ایمیل نمیده. در نتیجه امیدوارم که خودشون تصمیمشون رو اعلام کنن به پذیرفته شدگانشون.

خب، بالاخره application offer من واسه دانشکده عمران اومد، قبلا بدون فاند داده بودن بعد اینکه مذاکره کردم با استاد فاندم رو هم دادن. یه نامه فرستادن 3 صفحه ای که به نظر میرسه گفتن 18000$ سالیانه فول فاند! نمیدونم حالا شهریه حذف شده برام یا نه! اصلا ازش چیزی کم میکنن یا نه!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی برق - گرایش میدان

نقل قول نوشته اصلی توسط vhd69 نمایش پست ها
    خب، بالاخره application offer من واسه دانشکده عمران اومد، قبلا بدون فاند داده بودن بعد اینکه مذاکره کردم با استاد فاندم رو هم دادن. یه نامه فرستادن 3 صفحه ای که به نظر میرسه گفتن 18000$ سالیانه فول فاند! نمیدونم حالا شهریه حذف شده برام یا نه! اصلا ازش چیزی کم میکنن یا نه!
    خیلی مبارکه. ان شاالله به سلامتی. شاید دانشکده فقط با کسانی که بهشون فاند میده تماس برقرار میکنه. چون من هنوز هیچی ازشون نشنیدم.
    Master: Babol University of Technology - GPA: 18.3/20. Bachelor: University of Tehran - GPA: 14.76/20. Journals: IEEE Ant. & Wireless Propag., J. Appl. Comput. Electromag. Soc., Conferences: IEEE Int. Conf. Comput. Electromag., URSI Int. Symp. Electromag. Theory. TOEFL iBT: 107/120. GRE V: 152/170, Q: 168/170, W: 4/6

دوستام اگه هر زمانی دارین واسه مهندسی شیمی این دانشگاه اقدام میکنین و میخواین بدونین وضعیت اپلیکیشنتونو و به ریچل لاندری ایمیل میزنین این ایمیل رو براتون میفرستن
    اگه باور ندارین امتحان کنید، امتحانش مجانیه.
    I understand your concern. Your application is considered complete by our department and is currently in the review process. The Graduate Committee meets several times throughout this process to determine which applicants they will select for admission into our program. Because all members must agree on an applicant for him/her to be admitted, I cannot give you a set date as to when a decision will be made regarding your application. I will send you a letter in the mail, as well as an email as soon as the Committee has reached a decision. Best of luck!

سلام دوستان
    برای دکتری مدیریت این دانشگاه از دوستان کسی هست؟

امسال کسی از اینجا پذیرش نگرفته؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Civil-TMU

من سه روز پیش پذیرش گرفتم. با فاند بخور و نمیر :-)
    احتمالا همینجا برم. منم مثل شما عمرانم Transportation.
    شما فاندتون چقدر هست؟
    من شهریه نباید بدم و 11000 تا ام میگیرم واسه 9 ماه. فقط اینکه میدونید بیمه دانشگاه رو میشه نگرفت؟ چون خیلی گرونه.

نقل قول نوشته اصلی توسط pimpim نمایش پست ها
    من سه روز پیش پذیرش گرفتم. با فاند بخور و نمیر :-)
    احتمالا همینجا برم. منم مثل شما عمرانم Transportation.
    شما فاندتون چقدر هست؟
    من شهریه نباید بدم و 11000 تا ام میگیرم واسه 9 ماه. فقط اینکه میدونید بیمه دانشگاه رو میشه نگرفت؟ چون خیلی گرونه.
    من شهریم 18000 تاست واسه 9 ماه البته متاهل هستم. از اونجا یه تعداد دانشجو پرسیدم بهم گفتن اگه رعایت کرد با ماهی 1000$ میشه زندگی کرد راحت(600 تا خونه، 50 تا اینترنت، 50 تا بیمه،200 تا خوراک و 100 تا هم این ور اونور).
    تنها نگرانی من لیست وزارت علوم هستش که با وجود این دانشگاه یکی از معتبرهای آمریکاست ولی تو لیست تایید وزارت علوم نیست!!!!!!!!!!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Civil-TMU

من الان لیست رو دیدم و همچنین بحثی که توی فروم شده بود. به نظرم حتما اشتباه از وزارت علوم هست چون رنک مهندسی اینجا 100 هست و احتمالا منظورشون همون دانشگاه 38 ام هست توی لیست.
    فقط اینکه شما i20 گرفتید؟ نمیدونید چقدر طول میکشه برسه؟