رضا جان چک کردم این هم آنلاین چک میکنه ولی پول میگیره!Check papers against 24+ billion web pages, 300+ million student papers and 110,000+ publications.
بنظرم همان که من گفتم برای ما بصرفه تر هست .
http://www.turnitinadmissions.com/
An investment in knowledge used to pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید!
نرم افزاری که دانشگاه ها با اون plagiarism را چک میکنن فکر میکنم فقط در اختیار خودشون باشه.
مدیر این بخش لطف کنن پست های اخیر را به این تاپیک انتقال بدن.
مرسی
سلام ببخشید اگر از یه سری جمله ها که در اینترنت هست برای نوشتن انشای بهتر کمک بگیریم که اصلا هیچ ربطی به sop دیگران نداشته باشه مثلا صحبتهای یه شخص حرفه ایی هست در اون رشته هم از plagiarism استفاده میشه یا فقط برای کپی کردن از sop دیگران هست؟ممنون.
ممنون که جواب دادید. یعنی اشکالی نداره که جمله رو با زبان خودم بنویسم؟ ، میتونم از کلمات مترادف استفاده کنم؟
نه منظورم جملات قصار نیست، یه شخصی که تو یه رشته وارد هست و هدفی که داره از اون رشته و اون هدف رو نوشته مثل هدف من هست ولی طریقه انشایی که اون نوشته با مال من فرق داره منظورم این هست که از جملات و کلمات بهتری استفاده کرده ، می تونم از نوشته کپی کنم؟ یا متوجه میشن ؟ممنون.
منم از تجربه خودم بگم که این سرچ انجین یه موضوع کاملا جدیه: من sop رو از ترکیب جملات چند فایل که اونم نمونه ایرانی بود نه اونهایی که تو اینترنته نوشتم و فرستادم برای یه استادی توی امریکا که لطف کنه و تصحیح کنه، در جواب استادم گفت:'' میدونم از فایل احسان و فلانی و فلانی استفاده کردی !!!''' جالبه که من اسم اون اشخاص رو حتی با دقت نگاه نکرده بودم و وقتی برگشتم به فایل اصلی دیدم بعله همونه!
البته من هدفم بیان زیبا تر اون چیزی بود که در مورد من کاملا صادق بود(ینی فارسیشو خودم نوشته بودم ولی همش فکر میکردم نکنه انگلیسیشو بد بنویسم). دقیقا یکی از هدفهاشون جلوگیری از سرقت ادبیه که من تا اون موقع زیاد در جریان این موضوع نبودم و تو ایران هم هیچوقت تاکیدی روش نیست. برای همین این یه مورد کاملا جدیه و اگه متوجه بشن شانستون رو واقعا از دست میدین
علاقه مندی ها (Bookmarks)