صفحه 83 از 95 نخستنخست ... 33737475767778798081828384858687888990919293 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 821 تا 830 , از مجموع 990

موضوع: انتقال یا Transfer

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Junior Member

پیش فرض پاسخ : انتقال یا Transfer

سلام دوستان

من در حال حاضر در یکی از دانشگاههای امریکا ترم دوم مستر هستم. استادی ک باهاش کار میکنم به تازگی افری از یکی از دانشگاههای خیلی خوب گرفته و میخاد بره برای فال اونجا.
    هنوز به طور مستقیم با من برای رفتن صحبت نکرده ولی بطور غیر مستقیم از کسی متوجه شدم احتمال زیاد من هم میتونم باهاش برم. از اونجایی که ددلاین اون دانشگاه برای فال گذشته به نظر شما اصلا این امکان وجود داره؟ ایا دوستان مورد مشابهی دیدند؟

Junior Member

ذوستان میشه با ویزای دانشگاه A اومد و با I20 دانشگاه B ثبت نام کرد؟ به عبارت دیگه میخوام بدونم اگر توی فرودگاه I20 دانشگاه دوم رو ارایه بدم به افیسر مشکلی پیش میاد؟ البته هردو I20 ولید هستن. با باید SEVIS Fee رو ترنسفر کنم؟ چون SEVIS Records بدون ثبت نام قابل ترنسفر نیست. الان دانشگاه دوم من میگه SEVIS Fee رو ترنسفر کن و با ویزای فغلی بیا و مشکلی پیش نمیاد ولی بنظرم چون SEVIS ID فرق میکنه یکم حرفش غیر منطقی میاد.

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

نقل قول نوشته اصلی توسط Sunshine07 نمایش پست ها
    ذوستان میشه با ویزای دانشگاه A اومد و با I20 دانشگاه B ثبت نام کرد؟ به عبارت دیگه میخوام بدونم اگر توی فرودگاه I20 دانشگاه دوم رو ارایه بدم به افیسر مشکلی پیش میاد؟ البته هردو I20 ولید هستن. با باید SEVIS Fee رو ترنسفر کنم؟ چون SEVIS Records بدون ثبت نام قابل ترنسفر نیست. الان دانشگاه دوم من میگه SEVIS Fee رو ترنسفر کن و با ویزای فغلی بیا و مشکلی پیش نمیاد ولی بنظرم چون SEVIS ID فرق میکنه یکم حرفش غیر منطقی میاد.
    انتقال پول سويس مربوط به قبل از صدور ويزا هست. اون هم براي حالتي كه هر دو I20 قديم و جديد مربوط به يك دانشگاه باشه. بعد از صدور ويزا شما مجبوريد با I20 همون دانشگاهي كه براش ويزا گرفتيد وارد آمريكا بشيد. براي انتقال به دانشگاه دومي بعد از ورود به آمريكا لزومي نداره كه در دانشگاه اول ثبت نام كنيد. البته در صورتيكه مهلت ثبت نام دانشگاه دومي نگذشته باشه و زمان كافي براي انتقال پرونده سويس از دانشگاه اولي به دانشگاه دومي وحود داشته باشه. در غير اين صورت مجبوريد در دانشگاه اولي ثبت نام كنيد. در پستهاي قبلي توضيح بيشتر هست.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrad نمایش پست ها
    انتقال پول سويس مربوط به قبل از صدور ويزا هست. اون هم براي حالتي كه هر دو I20 قديم و جديد مربوط به يك دانشگاه باشه. بعد از صدور ويزا شما مجبوريد با I20 همون دانشگاهي كه براش ويزا گرفتيد وارد آمريكا بشيد. براي انتقال به دانشگاه دومي بعد از ورود به آمريكا لزومي نداره كه در دانشگاه اول ثبت نام كنيد. البته در صورتيكه مهلت ثبت نام دانشگاه دومي نگذشته باشه و زمان كافي براي انتقال پرونده سويس از دانشگاه اولي به دانشگاه دومي وحود داشته باشه. در غير اين صورت مجبوريد در دانشگاه اولي ثبت نام كنيد. در پستهاي قبلي توضيح بيشتر هست.
    واقعا ممنونم از پاسخ شما. پس من الان با هردو i20 بیام و توی فرودگاه به افیسر cbp توضیح بدم این مساله رو؟مشکلی پیش نمیاد؟
    دانشگاه اول رو ایمیل زدم و گفت کافیه fee رو ترنسفر کنی واسه همین شک کردم!

Junior Member

من یکم تحقیق کردم و با چندتا از نهادهای مربوط هم تماس گرفتم.
    1- انتقال پول سویس بین دوتا I20 مختلف انجام میشه و هیچ مشکلی در این مورد نیست.
    2- شما در شرایط خاصی مجبور نیستید با I20 همون دانشگاهی که ویزا گرفتید وارد بشید.

من یکم تحقیق کردم و با چندتا از نهادهای مربوط هم تماس گرفتم.
    1- انتقال پول سویس بین دوتا I20 مختلف انجام میشه و هیچ مشکلی در این مورد نیست.
    2- شما در شرایط خاصی مجبور نیستید با I20 همون دانشگاهی که ویزا گرفتید وارد بشید.
    سلام
    ببینید تا اونجایی که من میدونم (چون خودم هم خیلی درگیر این کارا هستم)، واسه ترنسفر انتقال سویس مهم نیست (وقتی ایران هستید). مهم اینه که شما با هر I-20 که رفتی سفارت مصاحبه، با همون باید ویزاتو پیکاپ کنی و موقع ورود هم همون I-20 را نشان بدی و وارد امریکا بشی.
    اگر هنوز امریکا وارد نشدید، شما هرچی به DSO دانشگاتون بگید، اونها شمارو تشویق میکنند که کارای ویزاتونو واسه همون دانشگاهی که میخواید برید، انجام بدید.
    اگر الان ایرانید اصلا لازم نیست که پرونده سویس را انتقال بدید. به دانشگاهها هم چیزی نگید. با همون I-20 که ویزا گرفتید وارد امریکا بشید، فقط باید تاریخ ورودتون حداکثر 30 روز زودتر از تاریخ شروع کلاسای دانشگاه مقصد باشد. و بعد از ورود، با دوتا دانشگاه هماهنگ میکنید (قبل از ثبتنام کردن توی دانشگاه مبدا) و اونها بهتون میگن چیکار کنید.
    تا شقایق هست زندگی باید کرد ...

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط arashmirh نمایش پست ها
    سلام
    ببینید تا اونجایی که من میدونم (چون خودم هم خیلی درگیر این کارا هستم)، واسه ترنسفر انتقال سویس مهم نیست (وقتی ایران هستید). مهم اینه که شما با هر I-20 که رفتی سفارت مصاحبه، با همون باید ویزاتو پیکاپ کنی و موقع ورود هم همون I-20 را نشان بدی و وارد امریکا بشی.
    اگر هنوز امریکا وارد نشدید، شما هرچی به DSO دانشگاتون بگید، اونها شمارو تشویق میکنند که کارای ویزاتونو واسه همون دانشگاهی که میخواید برید، انجام بدید.
    اگر الان ایرانید اصلا لازم نیست که پرونده سویس را انتقال بدید. به دانشگاهها هم چیزی نگید. با همون I-20 که ویزا گرفتید وارد امریکا بشید، فقط باید تاریخ ورودتون حداکثر 30 روز زودتر از تاریخ شروع کلاسای دانشگاه مقصد باشد. و بعد از ورود، با دوتا دانشگاه هماهنگ میکنید (قبل از ثبتنام کردن توی دانشگاه مبدا) و اونها بهتون میگن چیکار کنید.
    ممنون. بنظرم این روش منطقی میاد. فقط دانشگاه دوم من هی میگه sevis fee رو ترنسفر کن. اینکار باعث میشه i20 دانشگاهی که باهاش ویزا گرفتم باطل بشه

دوست گرامی من مجددا بپرسم زمان کافی برای انتقال پروند سویس
    منظور تا روز قبل از start date در ای 20 دانشگاه مبدا است؟ درسته؟ مثلا ما توی اون 30 روز که زودتر از استارت دیت وارد شدیم، حداقل 25 روز فرصت انتخاب داریم؟
    البته اینجا تئوریش هست از USCIS، عملیش رو میخواستم از شما بپرسم ، جای نگرانی نداره بقیه صفحه های تاپیک رو نخونم دیگه؟؟ خیلی وقتم کمه!!

If you have arrived in the United States but want to transfer to a new school before you begin classes at the school listed on your Form I-20, talk to the DSO at the school listed on that form. You need to inform the DSO that you have arrived in the United States and want to transfer immediately to another
    SEVP-certified school.
    You must show proof of acceptance to your new school. You must report to your new school and enroll in a full course of study within 30 days of arriving in the United State

و بعد از اینکه یک دوره مثلا مستر تمام میشود، ما چند روز فرصت داریم که یک آی 20 جدید سفارش بدیم، و پرونده مون رو دوباره منتقل کنیم؟ و طی این فرصت هنوز valid هستیم؟

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

واقعا ممنونم از پاسخ شما. پس من الان با هردو i20 بیام و توی فرودگاه به افیسر cbp توضیح بدم این مساله رو؟مشکلی پیش نمیاد؟
    دانشگاه اول رو ایمیل زدم و گفت کافیه fee رو ترنسفر کنی واسه همین شک کردم!
    پروسه انتقال پول سويس با پروسه انتقال پرونده سويس بين دو دانشگاه كاملا بحث متفاوتيه. شما بعد از ورود به آمريكا نيازي به انتقال پول سويس نداريد و فقط پرونده سويس شما بايد بين دو دانشگاه منتقل بشه. توضيح بيشتر رو در پستهاي قبلي همين تاپيك ببينيد. در ضمن موقع ورود به آمريكا شما I20 دانشگاهي كه براش ويزا گرفتيد نشون ميديد و زمان ورود شما نبايد ديرتر از تاريخ همون I20 باشه.

براي توضيح در مورد late arrival و defer اينجا رو ببينيد

http://www.applyabroad.org/forum/sho...8-Late-Arrival

مقداري در مورد مسائل ترنسفر در شرايط دير رسيدن يا ديفر كردن توضيح دادم با لينك به مطالب مرتبط.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Junior Member

پروسه انتقال پول سويس با پروسه انتقال پرونده سويس بين دو دانشگاه كاملا بحث متفاوتيه. شما بعد از ورود به آمريكا نيازي به انتقال پول سويس نداريد و فقط پرونده سويس شما بايد بين دو دانشگاه منتقل بشه. توضيح بيشتر رو در پستهاي قبلي همين تاپيك ببينيد. در ضمن موقع ورود به آمريكا شما I20 دانشگاهي كه براش ويزا گرفتيد نشون ميديد و زمان ورود شما نبايد ديرتر از تاريخ همون I20 باشه.

براي توضيح در مورد late arrival و defer اينجا رو ببينيد

http://www.applyabroad.org/forum/sho...8-Late-Arrival

مقداري در مورد مسائل ترنسفر در شرايط دير رسيدن يا ديفر كردن توضيح دادم با لينك به مطالب مرتبط.
    شما درست میگید اما دانشگاه اول من میگه ما نمیتونیم پرونده سویس رو منتقل کنیم چون شما اِنرول نکردی هنوز اما شما فی رو منتقل کن و برو دانشگاه دوم. منظورش اینه که فی رو به سویس نامبر دانشگاه دوم منتقل کنم. من میخوام بدونم کِی باید اینکارو انجام بدم؟ وقتی هنوز ایرانم یا وقتی میرسم امریکا؟