سلام دوستان
من یه سوالی از خدمتتون داشتم :
اینکه من نصف واحد های لیسانسم رو ایران پاس کردم و اینکه اقامت امریکا رو دارم و میخوام ادامه رو اونجا برم میخواستم بدونم تا چه حدودی از واحد هام رو میتونم ترانسفر کنم؟
سلام دوستان
من یه سوالی از خدمتتون داشتم :
اینکه من نصف واحد های لیسانسم رو ایران پاس کردم و اینکه اقامت امریکا رو دارم و میخوام ادامه رو اونجا برم میخواستم بدونم تا چه حدودی از واحد هام رو میتونم ترانسفر کنم؟
کیس:3*****2017
ds260: 5/5/2016
نتیجه: ویزا یک ضرب
اولین ورود:20/feb/2017
سلام. من به راهنمایی احتیاج دارم، میشه کمکم کنید؟
من در fall 2016 برای مستر دومم به آمریکا اومدم، یک سال هم از مستر رو خوندم. به محض ورود به آمریکا برای دکترای سال بعد اپلای کردم با مستری که از ایران داشتم. خوشبختانه پذیرش گرفتم. دیروز official admission letter رو از دانشگاه جدید برام فرستادن. بهم گفتن برای I-20 مدارک مورد نظر رو بفرست.
میشه راهنماییم کنید من باید الان چیکار کنم؟ از اونجایی که I-20 دارم از دانشگاه فعلی.
ممنون
سلام دوستان. من الان دانشجوی دکترا هستم در یکی از دانشگاه های آمریکا. به دلایلی من می خوام دکترا رو در این دانشگاه ول کنم و واسه یه دانشگاه دیگه اپلای کنم. منتها در این مقطع از سال اپلای نمی شه کردو باید تا پاییز منتظر بمونم. چه راه هایی وجود داره واسه اینکه من از برنامه دکترا خارج بشم ولی مشکلی واسه ویزا هم به وجود نیاد؟ ممنون می شم اگر کسی بتونه جواب بده. نیاز فوری دارم.
سلام، راگر فرصت و تمايل داريد لطفا راهنمايي ام كنيد. سپاسگزار مي شم. من از دو دانشگاه امریکا پذیرش دکترای فول فاند گرفتم ولی چون راجع به ترول بن ترامپ نگران بودم صبر نکردم و با اولین I-20 اقدام به ویزا کردم. حالا علاقمندم که به دانشگاه دوم بروم. شنیده ام که سویس ترنسفر می شود انجام داد ولی آیا می شود در دانشگاه اول هیچ ترمی درس نخواند و این ترنسفر انجام شود و از همان ابتدا در دانشگاه دوم شروع به تحصیل کنم؟ شرایط اش چطور است؟ کسی تجربه یا اطلاعات دارد؟ نمی دونم چکار کنم و چطور با دانشگاه ها صحبت کنم. در حال حاضر در پروسه کلیرنس هستم و با اینکه پذیرش هر دو دانشگاه را اکسپت کردم از موقعیام هنوز بهشون نگفتم. آیا باید صبر کنم تا ویزایم بیاید؟ و بعدش چه اقدامی کنم؟ وقتي ويزام اومد،
آيا ورودم به امريكا دانشگاه اول باشه كه باهاش رفتم سفارت يا دانشگاه دوم كه قصد تحصيل درش دارم؟
مرسي!
سلام.
شاید یه باتجربه تر راهنمایی کنه بهتر باشه ولی چیزی که من میدونم:
میتونی ترنسفر کنی قبل شروع دانشگاه اول و باید قبل اینکه ثبت نام کنی با دانشگاه دوم هم هماهنگ کرده باشی و فایل سویست رو منتقل کنی به دانشگاه دوم. دانشگاه دوم باید هنوز فرصت ثبت نام داشته باشی البته.
دانشگاه اول احتمالا ازت میخواد که تاییدیه استاد یا کوردینیتور دانشکده رو بگیری هرچند فکر کنم نمیتونن جلوت رو بگیرن (اینم همین جا شنیده ام که ممکنه بگند باید حداقل یه ترم بمونی و بعد ترنسفر کنی که فکر کنم قانونی نباشه چنین اجباری).
از فرودگاه نزدیک دانشگاه اول وارد شو که این مراحل رو انجام بدی و بعد بری دانشگاه دوم (البته کم گیر میدن اگه از یه ایالت دیگه وارد بشی. میشه بگی میخوام یه سری به دوستم بزنم یا بلیطش خیلی ارزون تر بود!)
من شنیده ام (بازم میگم فقط شنیده ام و زیاد هم با عقل جور در نمیاد) که تا وارد نشده ای نباید به دانشگاه اول بگی که میخوای ترنسفر کنی...
موفق باشی
قبل از ریپورت رسمی نمرات تافل و GRE، با دپارتمان مورد نظر مکاتبه کنید. برخی دانشکده ها ریپورت غیر رسمی تافل و GRE را برای بررسی اولیه قبول می کنند.
متاسفانه این حساب کاربری فعال نمی باشد.
سلام
قبلا به سوالتون جواب داده شده. یکم باید بگردید تو همین تاپیک.
شما میتونید بدون ثبت نام در دانشگاه اول ترانسفر کنید. احتیاجی به تایید استاد یا ... ندارید. میتونید با ویزای دانشگاه اول وارد بشید، کلا برید به شهر دانشگاه دوم. فقط زمان ورود به آفیسر چیزی در مورد دانشگاه دوم نمیگید و همونطور که دوستمون گفتند میگید برای دیدن دوستتون به اون شهر میرید. پس حتما یک اسم و آدرس تو شهر دانشگاه دوم داشته باشید که به آفیسر بگید اونجا میمونید.
به دانشگاه دوم شرایط رو بگید که میخواید ترانسفر کنید، اونا شرایط رو براتون توضیح میدان. با ایمیل و تلفن با دانشگاه اول در تماس خواهید بود. تا مراحل انجام بشه.
پ.ن.: من هم شرریتم تقریبا مثل شما بود، که کامل توضیح دادم، میتونید پستهای قبلی رو پیدا کنید
سلام
دوستان ممنون میشم تو یه مساله ای ما رو راهنمایی کنین.دوست من 12 جون برای ویزای امریکا سفارت ارمنستان مصاحبه داده و کلیرنس خورده،ولی الان واسه کانادا پاس ریکوئست شده.از طرفی کلاساش تو امریکا 10 جولای شروع میشه و به احتمال زیاد به کلاساش نمیرسه.با این شرایط اگر دو ترم دیفر کنه)مجبور هست دو ترم دیفر کنه چون دانشگاه با یک ترم موافقت نکرده) و امسال دانشگاه کاناداش رو از دست نده.برای سال بعد از کانادا میتونه بره امریکا؟ممکنه تو سفارت ازش بپرسن چرا میخوای درستو تو کانادا ول کنی دوباره از اول تو امریکا شروع کنی؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)