صفحه 1 از 17 1234567891011 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 164

موضوع: اخذ ویزای سنگاپور

  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2008
    ارسال‌ها
    28

    پیش فرض اخذ ویزای سنگاپور

    یک راه سریع برای اخذ ویزای سنگاپور تماس با آژانسهای مسافرتی داخل سنگاپور است. با ارسال کپی اسکن پاسپورت و یک قطعه عکس و واریز 60 دلار سنگاپور به حسابشون (حدود 40 هزارتومن البته برای ویزای یک ماهه دو وروده) ویزا تا 5 روز کاری آماده و ایمیل میشه که بتوان با پرینت آن تا فرودگاه چانگی سنگاپور مسافرت کرد. با اخذ وجه اضافی ویزا را حتی در فرودگاه سنگاپور نیز تحویل میدهند یا باید دوست یا فامیلی اینکار را بکند.

    من ویزا رو با کمک یک دوست از سنگاپور از طریق آژانس زیر تهیه کردم:

    لینک: http://sg.88db.com/sg/Services/Post_...?PostID=369587

    PLATINUM HOLIDAYS PTE. LTD.

    Email: platinum2006@singnet.com.sg
    visas@platinumholidays.com.sg
    Tel: +6562977679
    Fax: +6562977678
    Address: 6001,BEACH ROAD #20-06,GOLDEN MILE TOWER SINGAPORE 199589
    TA no: 01504
    Inbound services: Accommodation, Land Transportation, Sightseeing Tours, Visa Services
    Outbound services: Accommodation, Air Ticketing, Sea Cruises

  2. #2
    ApplyAbroad Hero nima56 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    ارسال‌ها
    1,172

    پیش فرض پاسخ : اخذ ویزای سنگاپور

    نقل قول نوشته اصلی توسط alikharej نمایش پست ها
    اصلا سنگاپور تو ایران سفارت داره؟
    چطور برای ویزای دانشجویی باید اقدام کرد؟
    چه مقدار هزینه داره و جه مدت طول میکشه؟

    با تشکر
    علی
    نه سفارت نداره.از طریق آژانسهای مسافرتی می توانید برای ویزای توریستی اقدام کنید و برای ویزای دانشجویی با نامه ICA بدون ویزا می روید سنگاپور و سپس آنجا بعد از ثبت نام در دانشگاه برای student pass اقدام می کنید.
    باید دنبال شادی ها گشت ولی غمها خودشان ما را پیدا می کنند. "فردریش نیچه"
    روزگار است، آنكه گه عزت دهد گه خوار دارد. چرخ بازيگر از اين بازيچه ها بسيار دارد. "قائم مقام فراهانی"

  3. #3
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2009
    ارسال‌ها
    7

    پیش فرض پاسخ : اخذ ویزای سنگاپور

    با سلام
    دوستان بهترین راه برای اخذ ویزای سنگاپور از شهر جوهور چیه ؟

  4. #4
    Senior Member nima_AA آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ارسال‌ها
    836

    پیش فرض پاسخ : اخذ ویزای سنگاپور

    ویزای توریستی سنگاپور





    ویزای توریستی سنگاپور
    به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. جمهوری سنگاپور در ایران سفارت‌خانه ندارد و درخواست ویزا از طریق سفارت‌خانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها، آژانس‌های مسافرتی که با آژانس‌هایی در کشور سنگاپور مرتبط هستند و همین‌طور در مرزهای ورودی انجام می‌گیرد.


    ویزای توریستی سنگاپور عموماً به صورت یک ماهه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار روادید را به مسافر نمی‌دهد. برای کار یا تمدید ویزا، شخص متقاضی باید با همراه‌داشتن اصل گذرنامه به اداره‌ی مهاجران سنگاپور مراجعه کند.

    چنان‌چه از طریق آژانس‌های مسافرتی اقدام به دریافت ویزای توریستی سنگاپور نمایید، مدارکی که باید ارائه دهید شامل موارد زیر است.

    مدارک موردنیاز کلیه‌ی مدارک باید همراه با یک نسخه کپی باشد.
    یک: شناسنامه ایرانی

    دو: گذرنامه؛ باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر شما اعتبار داشته باشد.

    سه: یک قطعه عکس زمینه‌روشن ٤×٦ که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

    چهار: آدرس کامل محل سکونت، محل کار و عنوان شغل متقاضی.

    هزینه‌ی ویزای سنگاپور حدوداً ١٠٠ دلار است و صدور آن ده روز کاری زمان می‌برد.

    توجه: در برخی از موارد، بلیط رفت و برگشت و برگه‌ی رزرواسیون قطعی هتل نیز از متقاضی طلب می‌شود.


    منبع : وب سایت زورق

  5. #5
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    May 2012
    ارسال‌ها
    23

    پیش فرض پاسخ : اخذ ویزای سنگاپور

    سلام دوستان، من اگه توریستی بیام مالزی بعد میتونم از همونجا ویزای توریستی سنگاپور رو هم بگیرم؟ یا اینکه به نظرتون همین ایران ویزای سنگاپور رو بگیرم، بعد بیام مالزی؟ راستش برنامم اینجوری هست که میخام 1 ماه مالزی باشم و بعد از اونجا برم سنگاپور.

  6. #6

    پیش فرض پاسخ : اخذ ویزای سنگاپور

    فکر نمی کنم مشکلی باشه،
    اصولا از مالزی باید خیلی راحت تر و کم دردسرتر هم بشه ویزای شورت ویزیت سنگاپور رو گرفتن ...
    خوشحال می شم اگر شما هم تجربیات خودتون رو برای دیگران به اشتراک بذارید، بله با شمام دوست عزیز!
    طبق قوانین انجمن، برای تشکر از ارسال یک پست، کافیه بهش امتیاز مثبت بدید پایین هر پست سمت راست، دکمه ی امتیاز، اونجاست...!

  7. #7

    پیش فرض پاسخ : اخذ ویزای سنگاپور

    نقل قول نوشته اصلی توسط nima56 نمایش پست ها
    نه سفارت نداره.از طریق آژانسهای مسافرتی می توانید برای ویزای توریستی اقدام کنید و برای ویزای دانشجویی با نامه ICA بدون ویزا می روید سنگاپور و سپس آنجا بعد از ثبت نام در دانشگاه برای student pass اقدام می کنید.
    سلام دوستان
    من سوالی داشتم راجع به ویزای دانشجویی سنگاپور، چون این پستی که گذاشته بودید مال چند سال قبل بوده میخاستم بدونم روش اقدام برا ویزا باز به همون طریقه؟
    واین نامه نامه ICA چیه و چجوری اقدام میشه کرد و سوال مهمتر چقد طول میکشه بدن که من سرموقع برسم؟
    من برا سینگا آگوست پذیرفته شدم ولی هنوز email for offer letter رو دریافت نکردم میترسم نرسم
    خیلی ممنون

  8. #8

    پیش فرض پاسخ : اخذ ویزای سنگاپور

    نقل قول نوشته اصلی توسط h4s نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من سوالی داشتم راجع به ویزای دانشجویی سنگاپور، چون این پستی که گذاشته بودید مال چند سال قبل بوده میخاستم بدونم روش اقدام برا ویزا باز به همون طریقه؟
    واین نامه نامه ICA چیه و چجوری اقدام میشه کرد و سوال مهمتر چقد طول میکشه بدن که من سرموقع برسم؟
    من برا سینگا آگوست پذیرفته شدم ولی هنوز email for offer letter رو دریافت نکردم میترسم نرسم
    خیلی ممنون

    سلام

    وقتی که دانشگاه به شما پذیرش بده، همراه نامه پذیرش یک نامه Student's Pass Online Application & Registration یا به اختصار SOLAR هم می آد. توی این نامه یک سری اطلاعات مربوط به اکانت شما در اداره مهاجرت سنگاپور وجود داره. با این اطلاعات وارد سیستم SOLAR در سایت ICA می شی و فرم 16 رو پر می کنی، (توجه کنید که در این مرحله به شماره پاسپورت و تاریخ اعتبار آن نیاز دارید)، بعد باید عکست رو هم آپلود کنی. سپس به صورت آنلاین مبلغ 30$ پرداخت می کنی که هزینه بررسی درخواست شماست. جوابتون رو بین 5 تا 10 روز کاری می دن (برای من 7 روز طول کشید). بعد اداره مهاجرت یا همون ICA نامه IPA شما رو می فرسته به دانشگاه، دانشگاه هم اونو براتون پست می کنه، البته من ازشون خواستم که برام ایمیل هم بکنن و اونها نامه رو ایمیل کردن. داخل این نامه یک بارکد هست که خیلی مهمه. این نامه حکم ویزای یک بار ورود برای سنگاپور رو داره. وقتی رسیدی اونجا باید بری ICA یا محلی که دانشگاه تعیین می کنه و Student pass رو بگیری. فراموش نشه که برای صدور Student pass هم 60$ و برای ویزای multiple هم 30$ می گیرن که این پول رو باز هم به صورت اینترنتی و بعد از Approve شدن درخواستتون بر روی SOLAR باید بپردازید.

  9. #9
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    رشته و دانشگاه
    mechanical engineering &science and technology
    ارسال‌ها
    64

    پیش فرض پاسخ : اخذ ویزای سنگاپور

    سلام دوستان نامه ICA چیه و از کجا باید گرفت و نیاز به تایید جایی داره؟

  10. #10

    پیش فرض پاسخ : اخذ ویزای سنگاپور

    نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad71 نمایش پست ها
    سلام دوستان نامه ICA چیه و از کجا باید گرفت و نیاز به تایید جایی داره؟
    اگه منظورتون نامه IPA هست که ICA (Immigration and Checkpoints Authority) یا همون اداره مهاجرت سنگاپور صادر می کنه، نامه ای هست که شما برای ورود به سنگاپور و گرفتن ویزای دانشجویی نیاز دارید. لطفا پست قبلی من رو در همین تاپیک نگاه کنید.

صفحه 1 از 17 1234567891011 ... آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •