اگر آهسته از بال اين درهی برهنه بر پنجهی پا بگذريم،
میبينی که همهی چکاوکها با دو چشم بسته میخوانند،
پس بیجهت به هر شب تاريک شک مکن!
گاه با پلک بسته هم میتوان از پل به چشمه رسيد. س.ع صالحی
کلاً ریسکه پس! دانشگاه من امکان دیفر نداره به نظرم (An offer of acceptance is valid only for the semester the applicant is admitted. If an applicant does not atttend during his/her admitted term, the applicant must resubmit an admissions application and fee before the application deadline for the semester he/she wishes to begin.) .... البته از همین دانشگاه و همین رشته من قبلا بورس کامل گرفته بودن اما بیا و من رفتم نشد!!!!
در مورد بحث تاپیک به نظر من حتی اگه اونجا رفتیم و بهمون فاند هم ندادن باز می شه بالاخره tuition waiver رو ازشون گرفت و برای مخارج زندگی کار on campus گرفت. به نظر من بالاخره یه جوری جور می شه پولش، مخصوصا اگه تو ایالت ارزون باشید. در ضمن من از یکی از دوستان شنیدم که tuition waiver رو دانشگاه از جیب خودش نمی ده بلکه از ایالت اون پول رو می گیره. برای همین دانشگاه ها خیلی در مورد tuition waiver اون هم برای دکترا خساست به خرج
نمی دن
در مورد خودم من 10 تا دانشگاه اپلای کردم... همشون هم توی فوریه و مارچ... دو تا ریجکت شدم. دو تا پذیرش بدون فاند. 6 تاشون هنوز جواب ندادن. به نظرتون احتمال داره با توجه به اینکه 2 3 ماه بیشتر به شروع ترم نمونده از این 6 تای باقی مونده یکی بهم فاند بده؟ یا اینکه با همین پذیرش بدون فاند برم برای ویزا؟
Forget loveI want to diein your yellow hair
به نظر من که هر جور شد باید از فرصت استفاده کرد چه با فاند چه بی فاند
البته فک نکنین من خودم پول دارم ها!!ما هم مثل بچه های دیگه وقتی دلار بالا میره تا چند ماه اعصاب کشی داریم
امریکا این جور که دوستان نوشتن و گفتن(دوستانی که اونجا هستن)کلا با ادم راه میان یعنی قسط بندی مخارج و حتی waiveمیکنن اگه ببینن یکی پتانسیلش رو نشون میده واقعا
در هر حال
سربلند باشید![]()
من اگه صد میلیون داشتم می رفتم .
از لحاظ تحصیلی که واقعا ارزش داره ...از لحاظ اخلاقی هم حداقل از اروپا به ما شبیه ترن، واقعا آسون نیس از پذیرش گذشتن با اینکه بدون فاند هستشو تازه ارشد! اونم بعد از یه ارشد دیگه اینجا و کلی جون کندن! اگه حرف دوستمون torkanturk درست باشه در مورد waive خب خیلی خوب میشه ، کاش دوستانی که تجربه واقعی دارند با ما به اشتراک بذارن
علاقه مندی ها (Bookmarks)